Basa

Topik-lambang Pitakonan AI Carrier

More
1 sasi 2 weeks ago #1456 by Dirk Nijdam

Halo. Sakarepe. thannk matur nuwun matur nuwun, kanggo program cilik feri iki.
Pitakon, apa sampeyan bisa nggawe jendhela dialog sethitik tetep luwih dawa <kanggo cepet 15 sec.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 sasi 1 day ago #1475 by pilot flyaway 1

kepiye cara entuk pancing arene kanggo operator kanggo nyekel pesawat kasebut. Aku wis nggawe sawetara pendekatan kanggo nimintz operator tanpa luck. ???

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
minggu 2 6 days ago #1484 by hankal

Pancing penculik ana ing pesawat ..... kabel sing nyekel iku ana ing operator.
Pesawat kasebut kudu dipasang pancing lan diturunake.
Pesawat sampeyan duwe pancing, ta?

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: pilot flyaway 1

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.305 detik
Basa