Basa

Topik-lambang Pitakonan Canary Islands v4 installer

More
1 sasi 2 weeks ago #1460 by greg0ryf

Hi
Aku ora kanggo P3D lan ngalami masalah negosiasi tambahan on.xml. Aku ora bisa njaluk P3D Pemasangan V4 nggunakake pemandangan fotoreal Kepulauan Canaria Kepulauan Rikoooo. Aku bisa nambah menyang Pemandangan Pemandangan supaya ditampilake ing dhaptar sing prioritized (minangka nomer 1) nanging aku ora bisa P3D supaya nggunakake pemandangan. Aku ora nate bisa nindakake cukup supaya acara 'add-on' katon kaya ing manager Add-on ing P3D GUI.

Aku wis nyolong file tambahan on.xml saka internet lan nyunting file lan folderku, nanging isih ora bisa digunakake.

Apa kemungkinan sing P3D Pemasang pemandangan v4add-on dening Rikoooo? Utawa dening wong liya?

Akeh thanks
Greg

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.355 detik
Basa