Basa

Topik-lambang Pitakonan Pemandangan.

More
minggu 2 4 days ago #1481 by KelvinH

Kanthi download Handley Page RAF Victor (sing mabur kanthi bener) ana video sing ditarik saka Tengah lan landing ing Changi, loro ing Singapura.
Nanging ing endi pemandangan sing paling apik saka kene? Ora ngerti sapa?
Thanks

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: tonyke

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.218 detik
Basa