Basa

Topik-lambang Pitakonan Agusta Weatland AW139

More
minggu 2 4 days ago #1483 by Bobpa567

Aku wis nginstal versi paling anyar nanging nalika miwiti Hele mesin wiwit cepet-cepet nanging banjur terus sakam 100% bali menyang nol, kanthi weker "Rotor Slow" uga aku ora bisa golek bungah, yaiku Saitek 52Pro bisa mlaku karo.

Dadi aku nyoba nginstal versi sadurunge (luwih stabil) nanging ana masalah sing padha.

Aku ora duwe masalah karo helikopter liyane utawa kanthi bungah.

Regards

Bob Palmer

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.180 detik
Basa