Basa

Topik-lambang Pitakonan Sunskyjet KPHL jetways

More
taun 2 3 months ago #127 by jaguarx

Does anyone know if the jetways are supposed to be working?

Thanks

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.295 detik
Basa