Basa
Sugeng Rawuh, Guest
Jeneng: sandi: Elingi kula
  • page:
  • 1

TOPIK:

Waé Mangga Baca Sadurunge Ngirim / waé Veuillez lire avant de poster taun 3 5 months ago #131

Sugeng Rawuh ing Forum Rikoooo FSX/FSX Steam Edition.

Wigati dimangerteni, sing forum iki Inggris siji, lan mung Inggris digunakan kene.

Kanggo siji Perancis, monggo kene: www.rikoooo.com/fr/forum/

Matur nuwun :)

~ GhostRider203 ~

************************************************** ************************************************** *************

Bienvenue sur le forum Rikoooo pour FSX / FSX Steam Edition.

Notez que forum ce iku l'anglais, lan que l'anglais punika Parle ici .: www.rikoooo.com/fr/forum/

matur nuwun :)

~ GhostRider203 ~

(Translation liwat google supaya yen iku salah nyalahke wong)
Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

Owahi pungkasan: dening Gh0stRider203.
  • page:
  • 1
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.159 detik