Basa

Topik-lambang Pitakonan Prepar3D - PMDG Boeing 747 - Landing in Toronto - TrackIR

More
taun 2 7 months ago #132 by Chuka



addons:

Prepar3D V3.4
Chase Plane Alpha 1.5
Boeing PMDG 747 V3
Envtex
REX 4 Direct Tekstur
REX Clouds Soft
Flytampa Toronto
HDE 2.0
TrackIR
OpenLC Eropah
Aktif Sky 2016
Aktif Art Sky Cloud
Custom Sky Tekstur
RSP 1.1
P3D Asisten Asisten
Flight1 GTN 750
Reshade + MasterEffects

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203, özdkar

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 7 months ago #172 by Gh0stRider203

sing wis tak menehi kita wong sistem spek! Sing wis tak kanggo dadi sistem lara!


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.480 detik
Basa