Basa

Topik-lambang Pitakonan Autopilot Falcon50

More
taun 2 11 months ago #138 by FvS

Aku diunduh kanggo FSX 747 Airforce Siji sawetara dina kepungkur ...
Ing kokpit aku weruh modul autopilot Falcon 50, panel utawa apa jenenge ...
Pitakonanku:
Apa bisa nggunakake ThisFalcon50 Autopilot kanggo pesawat liyane lan apa sing kudu ditindakake supaya bisa kerja ing pesawat liya, apa ana sing ngerti ...... ?????

ndeleng lampiran ...

Lampiran ora ditemokake

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 11 months ago #139 by FvS

Aku diunduh kanggo FSX 747 Airforce Siji sawetara dina kepungkur ...
Ing kokpit aku weruh modul autopilot Falcon 50, panel utawa apa jenenge ...
Pitakonanku:
Apa bisa nggunakake ThisFalcon50 Autopilot kanggo pesawat liyane lan apa sing kudu ditindakake supaya bisa kerja ing pesawat liya, apa ana sing ngerti ...... ?????

lampiran:
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203, luis1245

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 11 months ago #168 by Gh0stRider203

YES! Sampeyan bisa. Aku nate rampung sadurunge Diri. wis suwe nanging HARAPAN iki mbantu ...

simviation.com/paninstall.htm


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: FvS

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 11 months ago #169 by Gh0stRider203

btw nuwun sewu ora enggal nanggapi. Aku ora weruh postingan sampeyan. Pendhaftaran ala :)


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: FvS

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 11 months ago #174 by FvS

Thx akeh kanggo balesan, aku bakal nyoba supaya tetep….

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 11 months ago #175 by Gh0stRider203

Good luck! :) lemme ngerti yen artikel kasebut mbiyantu kabeh. Kaya aku ujar, aku wis nindakake sadurunge ... nanging wis WHILE lol


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 11 months ago - taun 2 11 months ago #176 by FvS

Gh0stRider203 wrote: Sugeng apik! :) lemme ngerti yen artikel kasebut mbiyantu kabeh. Kaya aku ujar, aku wis nindakake sadurunge ... nanging wis WHILE lol


Aku bisa entuk panel Falop50 Autopilot ing pesawat liya, saiki aku bisa mabur karo pesawat kanthi layar wutuh lan nggunakake Autopilot Falcon50 ing sub-layar cilik ing sisih ngisor ... Deleng gambar sing dipasang .. Salam saka Walanda .....:-)

lampiran:
Pangowahan pungkasan: 2 taun 11 sasi kapungkur dening FvS.
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 1.478 detik
Basa