Basa

Topik-lambang Nggabung Welcome To The Road Of The 787 & The Mystery Perangkat sing aman Chaseplane

More
taun 2 11 months ago #145 by TheGreatFlyer

Hello, Welcome to the road saka 787 kita goal kanggo nemokake paling freeware 787 & mburu bidang,

Aku sing saluran aviation nyata iku cilik sanadyan 0-10 sub i pengin iku bisa tuwuh. Sawijining Disebut Jake Riviera
Aku nglampahi sedina muput FSX (pemain tunggal) Aku ora bisa gabung karo VATSIM sanajan aku nyoba nyanyi munggah mbenerake syarat lan kondhisi lan aku disorot
kanti awon ngaco.

lampiran:

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 11 months ago #160 by Gh0stRider203

Aku wong ora fly 787 (PALING Of pesawat wektu iku ing 747-400LCF lan 747-800F), nanging aku bakal nindakake sawetara ngeduk mengko ing dina iki :)


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.163 detik
Basa