Basa

Topik-lambang Pitakonan Prepar3D - TFDi Design 717 - Expressway Visual RWY31 - LaGuardia

More
taun 2 7 months ago #148 by Chuka



addons:

Prepar3D V3.4
Chase Plane Alpha 1.5
TFDi Design Boeing 717
Envtex
REX 4 Direct Tekstur
REX Clouds Soft
Drzewiecki Design New York City X V2
Imagesim LaGuardia Airport
HDE 2.0
TrackIR
OpenLC Eropah
Aktif Sky 2016
Aktif Art Sky Cloud
Custom Sky Tekstur
RSP 1.1
P3D Asisten Asisten
Flight1 GTN 750
Reshade + MasterEffects

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.495 detik
Basa