Basa

Topik-lambang Pitakonan Air Canada livery anyar

More
taun 2 7 months ago - taun 2 7 months ago #149 by Dariussssss

Kawitan aku kepengin ngendheg babagan iki, nanging aku ora bisa. Air Canada wis ngusir ati anyar ... sing kabeh nanging anyar ...

Punika wonten ing B787:

lampiran:
Pangowahan pungkasan: 2 taun 7 sasi kapungkur dening Dariussssss.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 7 months ago #150 by JULIANHB

el logo de air canada es muy innovador y muy bonito y inspira a viajar en ella

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 7 months ago #151 by Dariussssss

JULIANHB,

Forum iki mung basa Inggris. Cukup piye carane kudu ngulang maneh ....

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 6 months ago #269 by Colonelwing

Menehi ati klasik gaya gedhe sing AC entuk wong dhewe taun iki aku ngomong ...

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 6 months ago #284 by Gh0stRider203

Dariussssss wrote: JULIANHB,

Forum iki mung basa Inggris. Cukup piye carane kudu ngulang maneh ....


nganti sampeyan biru ing pasuryan, ketoke lol


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: superskullmaster
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.270 detik
Basa