Basa

Topik-lambang Pitakonan Convair 990A & FSX

More
taun 2 11 months ago #155 by FCAIR

Aku Fan banget saka Convair 880 & 990. wis nyoba kanggo njaluk siji diinstal karo VC kanggo sawetara sasi tanpa luck. Ora ana wong sing duwe 880 utawa 990 karo VC sing padha arep cumadhang. Aku wis nyoba nginstal kandhang HJG nanging ora tau muncul ing game. Sawise pirang-pirang usaha kanggo nggawe dheweke bisa rampung aku pungkasanipun wis diwenehi munggah amarga padha ora duwe VC tho. Ing dina liyane aku ketemu siji ing situs Virtual Airline dicet ing AA Paint awal 60 iku nuduhake munggah ing game nanging ora ana VC. Aku ora gedhe file wong isih learning nanging aku wis weruh tulisan babagan nambah VC kanggo pesawat karo wong-wong mau aku mung wonder yen sapa kene ngerti carane nindakake iki utawa bisa langsung kula menyang ngendi aku bisa sinau prosedur iki. Thanks In Advance



lampiran:
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 11 months ago #156 by douglasjaen

ayu

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 11 months ago #158 by Gh0stRider203

ok dimana kamu nemu kecantikan iki ??? :) Aku kudu nambah dheweke menyang koleksi Kula!

Minangka kanggo masalah VC, aku sajujure ora ngerti wong. Aku wis tau jujur ​​dadi penggemar VC kejaba iku ing CS C-130 utawa 707


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 11 months ago #159 by Gh0stRider203

Lemme dikirim ing Group FB Aku ing .... Mungkin wong bakal ngerti!


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 11 months ago #163 by FCAIR

virtualaal.weebly.com/fleet.html Iki ngendi aku entuk download saka.

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 11 months ago #164 by Gh0stRider203

Ya ngerti ... Aku bisa nggunakake pilot apik sawetara yen sampeyan kasengsem ;)


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 11 months ago #166 by FCAIR

Aku cantik banget FSX Aku ora mikir aku pilot apik ing titik iki. Nanging aku kepengin nindakake kaya aku maju ing SIM. Lan Amerika yaiku Airline Favoritku pesawat awal lan cat. Aja ngerteni ..

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 11 months ago #167 by Gh0stRider203

anggere sampeyan bisa njaluk saka titik menyang titik b, lan bisa mencet landasan ing landing, sampeyan apik lol. saiki pesawat sing paling tuwa yaiku Boeing Clipper 314 :) nomer loro paling tuwa yaiku 707 :)


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: FCAIR

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 1.105 detik
Basa