Basa

Topik-lambang Pitakonan Kapal ...

More
taun 2 11 months ago #197 by Payson

Manawa kaya kanggo ndeleng siji utawa loro pelaku usaha pesawat WWII.

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 11 months ago #198 by Gh0stRider203

ya ngerti sing ora wong idea ala! :)


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 11 months ago #202 by Payson

Apa ora tresna? Aku bener to? Armada operator 1 utawa 2 WWII. Aja salah, aku seneng karo slammin 'ing dek sing saiki kita lakoni, nanging rada cilik karo Corsair paling anyar (sanajan dudu pesawat WWII, wis nate ngirim pelaku usaha sing padha). Paling anyar ing pesawat pesawat yaiku goooody. Mesthi wae kabeh kucing Grumman duwe papan khusus ing atiku. Aku duwe fsx versi sing katon dadi bagian ndhuwur flat WWII, ora bisa ngerti babagan carane nginstal. Ora duwe installer sing padha Rikooo. Kudu mbukak, (secara harfiah, kudu nindakake joggin ')
Bali menyang mega, Payson

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 11 months ago #207 by Gh0stRider203

Aku ora bisa setuju liyane. tansah seneng kanggo nyoba lan tetep iku asli minangka bisa :)

Aku jujur ​​ora duwe clue babagan nginstal armada kasebut tanpa kudu ngajukake file ing ngajeng Me. Aku mung bisa ngira manawa sampeyan bakal nginstal menyang folder pemandangan, lan yen ora ditambahake kanthi otomatis FSX, banjur tambah kanthi manual ...


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.186 detik
Basa