Basa

Topik-lambang Pitakonan Insiden: PSA CRJ ing Charlotte

More
taun 2 6 months ago #205 by Dariussssss

A PSA Airlines Kanadair CRJ-700 atas jenenge American Airlines, ngadaptar N709PS penerbangan AA-5320 saka Charlotte, NC menyang Gulfport, MS (USA) karo penumpang 44 lan kru 4, minggah landasan pacu Charlotte 36C ing 11: 42L (16: 42Z ) lan ing pendakian awal nalika kru nyatakake yen dheweke krungu swara sing kuat. Pesawat iki mandheg ing sikil 4000. Sawijining pengawasan runway nemokake rusa mati ing landasan pacu, pesawat kasebut dipanggonke kanggo pendekatan sing kurang ing landasan pacu 36R supaya bisa ditemokake saka lapangan. Menara kacarita ndeleng kabeh gunggunge telu ing posisi, katon ana beluk teka saka sisih tengen. Liyane pilot kacarita mesin tangan tengen katon bocor. Layanan darurat disediakake kanggo intervensi. Pesawat kasebut minggat menyang kaki 4000, kru nyatakake dheweke wis ngosongake landasan pacu normal nanging bakal mandheg lan ngevakuasi yen ana observasi bahan bakar bocor. Pesawat sing dipanggonake kanthi kebangkrutan lengkap ing landasan pacu 36R babagan menit 10 sawisé pendekatan kurang lan 30 menit sawise keberangkatan, ngeculaké landasan pacu kanthi kecepatan tinggi R, mandheg sawise garis singgahan sing ditahan lan dievakuasi. Layanan darurat ditutup ing landasan pacu lan mburu pesawat nglaporake akeh bahan bakar ing landasan pacu. Pesawat sing numpak pesawat kasebut kanthi cepet liwat undhak-undhakan ing bangku sing ditumpangake ing terminal kasebut, ora ana lara. Pesawat iki kerusakan ing pinggir tangan tengen.

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 6 months ago #206 by Gh0stRider203

Inggih, katon kaya wektu kanggo maneh ngevaluasi pager ing saubenging lapangan amarga ora njaga rusa kaya sing mestine. Pribadi, aku mung ngomong mbangun luwih dhuwur. Bungah ora ana wong sing cilaka, sanadyan aku mung ngarep-arep iki cepet kanggo kidang.


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 6 months ago #208 by Dariussssss

Pesawat wis ana ing udhara, supaya kandhakake 150 + kts .. Aku ngira iki cepet. Merasa sedih kanggo kewan sing ayu lan mad, duka lan liya-liyane amarga safety bandara. Ana akeh liyane luck banjur otak. Mbayangno kedadeyane sing padha karo ... ayo ngomong -737.

Uga, nalika sampeyan nganggep ana akèh bandara ing wilayah pegunungan, ing ngendi kabèh kéwan bisa tekan landasan pacu, kaya Grizzly, utawa mudhun ing sisih kidul, kaya buaya. Wektu kanggo tangi.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 6 months ago #219 by Gh0stRider203

sarujuk.


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: superskullmaster
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.159 detik
Basa