Basa

Topik-lambang Pitakonan Avia 57 kanggo FSX

More
taun 2 7 months ago #231 by Dariussssss

Cekak prasaja.

Aku kepengin weruh pesawat Avia 57 FSX. Aku seneng banget karo pesawat kasebut.

Ana pesawat sing padha ing kene kanggo FS2004, nanging ora kanggo FSX. Dadi, monggo. : Gayeng:

Thanks in advance.

Regards

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 7 months ago #236 by Gh0stRider203

Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 7 months ago #240 by Dariussssss

Thanks Gh0st.

Regards

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 7 months ago #241 by Gh0stRider203

Kowe nang. njupuk kula sawetara. FOUND video karo link ing gambaran nanging link sing gagal dadi kewajiban SO Aku sawetara liyane ngeduk :)


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.204 detik
Basa