Basa
Sugeng Rawuh, Guest
Jeneng: sandi: Elingi kula
  • page:
  • 1

TOPIK:

Sampeyan bisa nggunakake pesawat FS9 FSX? taun 3 4 months ago #248

Halo! Aku krungu manawa sampeyan bisa nggunakake pesawat FS9 FSX. Aku duwe pesawat tartamtu sing ora bisa ditemokake FSX dadi aku kepengin ngerti sampeyan bisa nggunakake FSX. Pesawat kasebut yaiku Projek Airbus A321 Sharklet. Aku wis nyoba sawetara cara nginstal, nanging ora bisa digunakake. Dadi ana wong sing nulungi aku?
Komputerku: CPU: AMD Ryzen 7 1700X @3.9GHz | Motherboard: ASUS Prime X370 Pro | RAM: G Skill Ripjaws V 16GB 3200MHz @2933MHz | Kertu Graphics: ASUS GeForce GTX 1070 Dual | Penyimpanan: Samsung 850 EVO 250GB SSD + Western Digital 1TB WD Blue HDD | PSU: EVGA Supernova 750 G2 750W | OS: Windows 10

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

Sampeyan bisa nggunakake pesawat FS9 FSX? taun 3 4 months ago #252

ya, sampeyan bisa. sawetara folder bisa uga rada beda FSX tinimbang FS9. ing FSX, kabeh pesawatku ing kene:
B: \ File Files (x86) \ Microsoft Game \ Microsoft Flight Simulator X \ SimObjects \ Pesawat

Aku ora eling ngendi dheweke nginstal ing FS9. Uga mung peringatan sing adil. Ora kabeh tolok FS9 bakal bisa FSX.
Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • page:
  • 1
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.175 detik