Basa
Sugeng Rawuh, Guest
Jeneng: sandi: Elingi kula
  • page:
  • 1

TOPIK:

Perusahaan penerbangan virtual, Mangga bantuan! taun 3 4 months ago #249

Hello! Aku kasengsem karo maskapai kasebut. Aku wis ngerti soko babagan wong-wong mau dadi kene aku isih pengin ngerti. Dadi aku pengin ngerti apa program sampeyan kudu duwe lan yen sampeyan ngerti bab penting liyane penting aku kudu ngerti ngomong. Nanging aku kabeh mikir. Oh! lan yen sampeyan duwe sawetara rekomendasi ing maskapai penerbangan virtual sing diajeni!

- JanneAir15
Komputerku: CPU: AMD Ryzen 7 1700X @3.9GHz | Motherboard: ASUS Prime X370 Pro | RAM: G Skill Ripjaws V 16GB 3200MHz @2933MHz | Kertu Graphics: ASUS GeForce GTX 1070 Dual | Penyimpanan: Samsung 850 EVO 250GB SSD + Western Digital 1TB WD Blue HDD | PSU: EVGA Supernova 750 G2 750W | OS: Windows 10

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

Perusahaan penerbangan virtual, Mangga bantuan! taun 3 4 months ago #250

Kaping pisanan, salam lan welcome menyang Forum.

Kanggo wiwitan, sampeyan butuh simulator penerbangan. Ana sawetara wong, lan sing dipilih gumantung ing PC sampeyan, luwih tepat Microsoft Flight Simulators 2004 lan FSX,X-Plane lan P3D. Iku kabeh payware, supaya sampeyan kudu mikir sing bagean uga. Ana siji pesawat freeware, nanging sing akeh banget, supaya aku ora gelem nerangake babagan iki.

Banjur gumantung marang maskapai, sampeyan butuh sawetara pesawat. Paling pungkasan, yaiku klien ACARS. Sing siji uga beda-beda gumantung saka siji VA menyang liyane. Sawetara duwe kustom dhewe, klien. Sing gedhe-gedhe sing ora, akeh nggunakake sawetara banget lawas lan kanti awon ora dipercaya klien

Kejabi, sampeyan butuh sawetara add-ons kanggo nambah sawetara aspek sim penerbangan sampeyan, nanging kaya sing dakkandhakake, kemungkinan kasebut.

Aman langit.

Regards
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

Perusahaan penerbangan virtual, Mangga bantuan! taun 3 4 months ago #251

Aku bakal nulis FSX, sanajan ing titik iki .... sampeyan bakal kudu njaluk liwat Steam minangka sing paling apik Pengetahuan saya MS ora ndhukung Disk Versi maneh. Aku bakal dadi tantangan .... rega Steam Edition iku STEAL! Aku mbayar $ 60 kanggo FSX: Edisi Emas (Akselerasi + Deluxe Add-on), lan sampeyan mbayar luwih murah ya. Sawijining wong sing ora bakal mbayar kudu ALL mbayar, nanging kanggo pengetahuan Kula sing minangka dhaptar sing cendhak.

Aku bener pemilik / CEO American Airways VA lan nalika sampeyan diwenehi tuku apa wae pesawat payware sampeyan pengin, kita ora mbutuhake sampeyan tuku pesawat kanggo dadi bagian saka VA. Yen sampeyan duwe / pengin minangka perangkat sing gratis, aku seneng karo sing. Cara aku ndeleng ... urip bisa dadi B * TCH sing lengkap soko, dadi ngapa luwih akeh? lol

Aku wong sing kurang pas. Aku nyoba sing paling apik kanggo nggarap pilotku, lan aku menehi hadiah tartamtu kanggo sing aktif (wiwit "dhuwit" bonus kanggo duwe pesawat sing ditugasake kanggo dheweke). Kita sejatine adhedhasar situs en English (kaya ing kabupaten lol), lan nggunakake piranti lunak pelacakan penerbangan (sing gampang banget nggunakake btw). Kajaba iku, aku bisa nyedhiyani sampeyan kabeh pesawat freeware sing digunakake (sanajan ana sawetara kene)

Nalika aku nggarap barang sing paling larang, mula sing nggawe VA paling $, aku ngidini Pilotku arep nemtokake apa sing arep ditindakake.
Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • page:
  • 1
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.229 detik