Basa

Topik-lambang Pitakonan Aku ora seneng iki ...

More
taun 2 7 months ago - taun 2 7 months ago #262 by Dariussssss

ETIHAD kayane arep mudhun. Ora kanggo kabeh maskapai sing uga bisa mudhun, kaya Air Serbia, Air Berlin, Alitalia ... Aku wedi banget.

ETIHAD bisa mudhun

Pangowahan pungkasan: 2 taun 7 sasi kapungkur dening Dariussssss.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: superskullmaster
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.389 detik
Basa