Basa

Topik-lambang Pitakonan Penumpang sing ndharat bidang

More
taun 2 6 months ago #272 by Colonelwing

Mayday penumpang sing ndharat pesawat!
Manungsa numpaki pesawat cilik, sawise kanca iku pilot nduweni Heartear

https://www.youtube.com/watch?v=Ng3ULAsAUB4

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 6 months ago #277 by Dariussssss

Sapa, iki gedhe. Nah rampung.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 6 months ago - taun 2 6 months ago #281 by Colonelwing

Penumpang iki kudu nyelarasake minangka pahlawan ,, Aku setuju karo SAR Lt!
Dheweke tetep tenang banget amarga tiba ing wayah wengi, sing sakabehe apik banget kanggo ndeleng iki
duwe panik kanthi metu formasi kloter sing tepat ing tangan

Pangowahan pungkasan: 2 taun 6 sasi kapungkur dening Colonelwing.
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 6 months ago #282 by Dariussssss

Ngomong panik, ana sing ngrekam ATC ing YT, gampang golek. Guy mlaku-mlaku kaya cilik, kaya Cessna, lan ora ana panggonan kiwa-kiro sing ala. Totally gumbyang. Lan, ya iku pilot.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 6 months ago #283 by Colonelwing

Aku ngerteni apa sing sampeyan tulis ing ,,, weruh sing siji aku mikir ...

Betwen sampeyan lan aku, ing karirku ing wektu aku kepengin weruh carane sawetara wong sipil entuk lisensi pribadhi
lan carane teka padha mabur ing wilayah kontrol padha karo kita padha ing. Iku isih guncang kula munggah
mung kanggo mikir ...

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 6 months ago #290 by Gh0stRider203

mung wow .... saestu sanget!


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 6 months ago #291 by Dariussssss

Kene, kita duwe paribasan '' Ko ti dade vozacku '' .. translation .. uga sing paling apik yaiku- '' Sapa sing nate menehi sampeyan sing lisensi? '', Lan aku mikir akeh. :)

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 6 months ago #295 by Colonelwing

Good salah siji Dariussssss ,,, kene ngandika lawas bakal ,,, padha entuk minangka hadiah saka kothak CrakerJACK ,,,

Gh0stRider203 ,,, apik tenan ,, utawa sawetara jenis Ajaib kanthi ...
Katon kaya kanca (pilot RIP mati) ngurus dheweke lan mbantu dheweke entuk pesawat iki kanthi aman ing lemah.

Ora bakal ngerti ,,, nanging siji bab becik kanggo manawa ,,, ora suwe sawise acara iki gentelmen diwiwiti kang
Latihan lisensi pilot pribadi. Sinten ingkang sae?

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 6 months ago #329 by Gh0stRider203

Ya, aku tanpa pitakonan kudu setuju ana, Kolonel :)


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: superskullmaster
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.206 detik
Basa