Basa

Topik-lambang Pitakonan Air Canada Plane skids landasan pacu

More
taun 2 6 months ago #275 by Colonelwing

Pesawat mudhun ing landasan, TSB nyinaoni kondisi cuaca

Sabtu, Februari 25, 2017, 6: 39 PM -
Papan Transportasi Safety nyusul sabab penyebab pesawat Air Canada teka ing Bandar Udara Internasional Pearson ing Toronto nyerbu ing landasan awal esuk.

https://www.theweathernetwork.com/news/articles/air-canada-plane-skids-off-runway-in-toronto/79771

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 6 months ago #276 by Dariussssss

Siji bab sing aku ora ngerti ing kene ... Ana ing lapangan ing endi-endi ing jejere rw, utawa ...?

Ngluwihi landasan pacu ... ora ngomong akeh, mung bisa dadi salah siji roda rw, utawa kabeh pesawat. Nanging, dheweke ngelingake aku nyerang TAM A320 ing Sao Paolo. Sing uga nyepetake landasan pacu.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 6 months ago #280 by Colonelwing

Ora akeh sing wis ngandika babagan iki ,,, punika crita sisih penumpang

We hit banget, banget hard ': Air Canada pesawat slides mati landasan pacu ing Toronto



https://www.youtube.com/watch?v=VuwY1KCdOCw

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 6 months ago #289 by Gh0stRider203

Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: superskullmaster
Wektu kanggo nggawe kaca: 1.013 detik
Basa