Basa

Topik-lambang Pitakonan Penerbangan Factor Airbus A350-900 XWB

More
taun 2 11 months ago #303 by Colonelwing

Kanggo sing nggoleki apa sing katon apik banget lan apik A350 ing mode pituwas.
Aku ora ngerti apa-apa babagan produk kasebut, nanging saka aku wis maca ing review kasebut, katon banget.

Pilihan sampeyan,, amarga aku ora duwe hubungan sing raket karo produk kasebut ing ndhuwur.
Mbok menawa ana wong sing bisa ngisi lan ngomong babagan liyane,, rumangsa ora duwe ...

Penerbangan Factor Airbus A350-900 XWB
http://www.simreviews.com/2015/11/15/flight-factor-a350-900-xwb/

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 11 months ago #304 by Dariussssss

Pesawat kaya ngono bakal nggawe sims liyane, kayata P3D lan X-Plane....

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 11 months ago #315 by JanneAir15

Katon apik lan dakkarepake, amarga aku uga nggoleki A350 sing apik lan aku mikir iki, nanging uga nggoleki A380 sing apik. Apa ana sing menehi saran supaya sampeyan ngerti yen Airbus A380 sing apik uga bisa nambahi ati uga. Aku wis nggawe topik sing disebut "Rekomendasi pesawat" supaya yen sampeyan duwe saran A380, dakkandhani.


Komputerku: CPU: AMD Ryzen 7 1700X @3.9GHz | Motherboard: ASUS Prime X370 Pro | RAM: G Skill Ripjaws V 16GB 3200MHz @2933MHz | Kertu Graphics: ASUS GeForce GTX 1070 Dual | Penyimpanan: Samsung 850 EVO 250GB SSD + Western Digital 1TB WD Blue HDD | PSU: EVGA Supernova 750 G2 750W | OS: Windows 10

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 11 months ago - taun 2 11 months ago #321 by Colonelwing

Pilihan sing apik yen Airbus A350-900 XWB Janne,, elinga iku kanggo XPlane lan durung FSX
Mung priksa manawa tuku bebel sampeyan duwe XPlane Sim ...

Ora ana sing ngira manawa ora ana dokumen kinerja resmi sing durung dirilis, lan Flight Factor bisa narik lan ngembangake A350 sing bisa dipercaya. X-plane. Aku ngarepake update sabanjure kriya apik iki. Aku kepengin weruh taun FSX/P3D pangguna bakal bisa mabur Airbus A350.

Pangowahan pungkasan: 2 taun 11 sasi kapungkur dening Colonelwing.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 11 months ago #323 by JanneAir15

Halo! Matur nuwun kanggo informasi amarga aku duwe FSX nanging ana A350 dening Aerosoft yaiku FSX.
Kanthi cara jenengku Janne (dudu Jeanne) lan aku dudu wanita!: Duka:


Komputerku: CPU: AMD Ryzen 7 1700X @3.9GHz | Motherboard: ASUS Prime X370 Pro | RAM: G Skill Ripjaws V 16GB 3200MHz @2933MHz | Kertu Graphics: ASUS GeForce GTX 1070 Dual | Penyimpanan: Samsung 850 EVO 250GB SSD + Western Digital 1TB WD Blue HDD | PSU: EVGA Supernova 750 G2 750W | OS: Windows 10

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 11 months ago #324 by Colonelwing

Ngapunten,, informasi wis dileresake ...
Cheers!

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.436 detik
Basa