Basa

Topik-lambang penting Window minimalake / Ngoptimalake masalah

More
taun 2 11 months ago #316 by JanneAir15

Halo! Nalika minimalake FSX jendhela (iku ing mode windowsed) lan aku golek soko nanging banjur aku pengin bali menyang FSX lan aku bakal nggedhekake jendhela nanging kabeh bakal katon ireng. Ora ana apa-apa utawa mung sawetara tekstur. Tulung aku karo iki! Uga aku duwe masalah iki mung ing pesawat payware (PMDG 777, bundel Aerosoft Airbus) lan simulator kasebut FSX Nyepetake. Aku bakal nyoba nyelehake sawetara gambar uga.


- JanneAir15


Komputerku: CPU: AMD Ryzen 7 1700X @3.9GHz | Motherboard: ASUS Prime X370 Pro | RAM: G Skill Ripjaws V 16GB 3200MHz @2933MHz | Kertu Graphics: ASUS GeForce GTX 1070 Dual | Penyimpanan: Samsung 850 EVO 250GB SSD + Western Digital 1TB WD Blue HDD | PSU: EVGA Supernova 750 G2 750W | OS: Windows 10

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 11 months ago #317 by Gh0stRider203

Aku wis tau masalah iki sing kaping sawetara, Aku. kadhangkala Yen aku ngganti tampilan, sing mbantu, utawa ngenteni saperangan menit iku bakal mbusak dhewe munggah.


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 11 months ago - taun 2 11 months ago #320 by Colonelwing

Good day Janne ,,

Mangkono uga aku karo PMDG B737NGX ing FSX Gancangan akselerasi lan nalika nggunakake Key AltGr liwat Enter menyang minimal jendhela saka layar Sim menyang jendela,, ora bisa mlaku kanthi bener, layar ireng kaya sampeyan. Nanging yen aku nindakake prekara sing ora ana ing pesawat, ora kabeh ana masalah.

Pangowahan pungkasan: 2 taun 11 sasi kapungkur dening Colonelwing.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 11 months ago #322 by JanneAir15

Bener aku wis ditanggulangi iki. Wong liya gadhah masalah iki menyang link iki: c-aviation.net/fsx-tweak /fsx-cfg-tweak-guide /
Saka ing kono download "UIAutomationCore.dll" lan tambah "HIGHMEMFIX = 1" menyang fsx.cfg. Sing mbantu aku. Sampeyan bisa nemokake fsxfolder folder saka% appdata% / Microsoft /FSX


- JanneAir15


Komputerku: CPU: AMD Ryzen 7 1700X @3.9GHz | Motherboard: ASUS Prime X370 Pro | RAM: G Skill Ripjaws V 16GB 3200MHz @2933MHz | Kertu Graphics: ASUS GeForce GTX 1070 Dual | Penyimpanan: Samsung 850 EVO 250GB SSD + Western Digital 1TB WD Blue HDD | PSU: EVGA Supernova 750 G2 750W | OS: Windows 10
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 11 months ago - taun 2 11 months ago #325 by Colonelwing

Info link apik,,, kanggo FSX
Apa sing kasebut ing link situs kasebut, yen sampeyan lagi aktif FSX STEAM sampeyan ora mbutuhake file iki.

UIAutomationCore.dll - file perpustakaan dll sing nambah kinerja aplikasi 32 ing sistem 64-bit. Sampeyan kudu ndownload papan ing pokok sampeyan FSX folder kanggo nyegah kesalahan OOM (antara liya). Ora prelu ing FSX Steam Edition.

Pangowahan pungkasan: 2 taun 11 sasi kapungkur dening Colonelwing.
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.220 detik
Basa