Basa

Topik-lambang Pitakonan "Oops?"

More
taun 2 6 months ago #331 by Gh0stRider203

Aku ora mikir sing Cukup carane sampeyan kudu nindakake iku lol

Iki salah siji sebab aku seneng autopilot lan ILS :)

www.facebook.com/Transponder1200/videos/...698/?hc_ref=NEWSFEED


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 6 months ago #333 by Dariussssss

Apik banget, dheweke banjur mlebu. Iku bakal berakhir ing kacilakan kolosal yen padha nyoba kanggo nampa ing nyoba pisanan.

BTW, sampeyan duwe FB Gh0st?

Regards

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 6 months ago #335 by JanneAir15

Sing elek. Carane bisa malah nyoba nampa sing kaya kuwi !? Aku ora nggawe sing malah ing simulator. Ngendi sing kedadeyan kanthi cara? (Negara)


Komputerku: CPU: AMD Ryzen 7 1700X @3.9GHz | Motherboard: ASUS Prime X370 Pro | RAM: G Skill Ripjaws V 16GB 3200MHz @2933MHz | Kertu Graphics: ASUS GeForce GTX 1070 Dual | Penyimpanan: Samsung 850 EVO 250GB SSD + Western Digital 1TB WD Blue HDD | PSU: EVGA Supernova 750 G2 750W | OS: Windows 10

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 6 months ago #336 by Dariussssss

Meksiko aku.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 6 months ago - taun 2 6 months ago #340 by Colonelwing

Aeroméxico Connect
Embraer ERJ-145LR / XA-ZAC (cn 145199)
https://www.planespotters.net/photo/304062/xa-zac-aeromxico-connect-embraer-erj-145lr

Photographer Klaus Ecker

Pangowahan pungkasan: 2 taun 6 sasi kapungkur dening Colonelwing.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 6 months ago #353 by Gh0stRider203

Dariussssss wrote: Good thing padha menyang go around. Iku bakal berakhir ing kacilakan kolosal yen padha nyoba kanggo nampa ing nyoba pisanan.

BTW, sampeyan duwe FB Gh0st?

Regards


Aku entuk siji kanggo VA :) sampeyan bisa tansah pesen Aku ana lan aku bakal menehi ya sandi pribadi sing cara :) Iku ing My sig :)


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: superskullmaster
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.685 detik
Basa