Cathetan: Sampeyan ora mlebu menyang akun, log on dhisik supaya bisa cepet download cepet: informasi liyane

boeing_737-800_jet2_com_package.zip Ora-kedhaftar (sampeyan) Pangguna (free) Jumbo (*)
kacepetan download

75 KB / s = 3h50 per GB

120 KB / s = 2h25 per GB

4000 KB / s ≈ 4 min per GB! **

download simultaneous 2 file simultaneous 2 file simultaneous 12 file simultaneous
Ndhaftar ing menit 1 Langganan saiki
Nalika aku klik tombol download apa ora, apa sing kudu dilakoni? klik kene

* Apa sawetara watesan? Paling larang iku nggunakake bandwidth kita, nyediakake downloads kanggo liwat atus ewu pangguna melu wujud biaya. Sing biaya ora bisa dijamin karo iklan. Nanging, karo rencana Jumbo sampeyan concretely bisa bantuan kanggo njaga Rikoooo.com online. Keanggotaan punika saestu pilihan, sampeyan isih bisa bebas download kabeh file ing kacepetan winates.
** Kecepatan Download gumantung sambungan Internet