Ora pangguna (sampeyan)
150 KB / s
2 file simultaneous
Pangguna Terdaftar (gratis)
300 KB / s
2 file simultaneous
Kacepetan Jumbo (*)
Unlimited
Unlimited
Nalika aku klik tombol download apa ora, apa sing kudu dilakoni? klik kene

* Apa sawetara watesan? Nawakake undhuhan menyang luwih saka rong atus ewu pangguna kalebu bandwidth sing penting. Biaya kasebut ora bisa dijamin karo pariwara. Nanging, kanthi rencana Jumbo sampeyan kanthi konkrit ndhukung biaya lan pangopènan server. Keanggotaan pancen opsional, sampeyan isih bisa ndownload kabeh file kanthi kacepetan winates.
Cathetan: Sampeyan ora mlebu menyang akun, log on dhisik supaya bisa cepet download cepet: informasi liyane