Basa
Mlebu menyang akun sampeyan
Register
Utawa mlebu karo
Logo rikoooo

Rikoooo minangka panyedhiya freeware simulasi penerbangan utama sing didegake ing taun 2005.


  • Rikoooo nawakake pilihan sing dipilih kanthi tangan of add-ons lan mod kanggo simulator penerbangan kayata MSFS 2020, Prepar3D lan FSX.

  • Saben undhuhan dipilih kanthi tliti miturut standar kontrol kualitas.

  • Kita nambah saben add-on (yen perlu) sadurunge dirilis. Dandan kita kalebu perbaikan bug, pangaturan dhewe, nggawe lan migunani banget installer otomatis siji klik.

Klik ing lambang simulator penerbangan kanggo miwiti telusuran