Basa

Order File dening:
Default | jeneng | Pengarang | tanggal | Hits
Digawe 13-01-2020
Ngubah 13-01-2020
Downloads: 1 012
Size: 47.9 MB
Iki minangka Cargomaster Douglas C-133B sing digawe Tim Conrad lan didandani maneh dening Andiroto (versi 2.0) Konversi anyar model asli kanggo FSX dening LLS karo "Flight engineer mod". Penulis paket iki nggarap panel ndhuwur lan panel 2D engineer insinyur lan nambah luwih akeh ... Waca liyane
kompatibel kompatibel karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Pengarang Model dening Tim Conrad. Koonversionasi pribumi dening LLS. Paket dening Andiroto
Jeneng berkas douglas_c-133b_cargomaster_reworked_2_0.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10.5
Tambah versi ing 2.0
Digawe 13-01-2020
Ngubah 19-01-2020
Downloads: 1 251
Size: 56.4 MB
Kanthi bungah amarga kita nampi model "Bréguet 941 S" anyar iki dening Patrick Le Luyer. Add-on iki mung siji Bréguet 941 S sing saiki ana ing Freeware, matur nuwun sanget kanggo penulis nuduhake pangripta karo komunitas Rikoooo.Dipasang karo kabin lan kokpit virtual, panel 2D, personali ... Waca liyane
kompatibel kompatibel karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Pengarang Patrick Le Luyer external
Jeneng berkas breguet_941_s.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10.5
Digawe 18-12-2019
Ngubah 18-12-2019
Downloads: 4 024
Size: 205 MB
Rikoooo Eksklusif: Pemandangan 'payware' sing ditawakake gratis minangka bagean saka kemitraan antarane Rikoooo lan OFX / Penerbangan Studios.Calvi International Airport minangka platform utama kanggo sistem bandara Corsica. Utamane dikenal kanggo para kru kanggo pendekatan sing nggumunake lan mbebayani kanggo landasan 36, ... Waca liyane
kompatibel kompatibel karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Jeneng berkas calvi_st-catherine_airport_lfkc.exe
Installer Scenery v11
Tambah versi ing 3.0
Digawe 05-12-2019
Ngubah 05-12-2019
Downloads: 3 950
Size: 65.5 MB
Rujukan kanggo DC-3 sing dirajut umume dibangun kanthi gawan FSX model lan nggabungake variasi fuselage lan repain saka paket model "Awesum4Sum" kanggo James Eden lan paket "AwesumXNUMXSum". Model njaba lan interior duwe macem-macem ndandani lan tambahan. Model sistem nyoba ... Waca liyane
kompatibel kompatibel karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Jeneng berkas douglas_dc-3_enhanced.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10.5
Digawe 05-12-2019
Ngubah 05-12-2019
Downloads: 4 673
Size: 52.4 MB
Tambahan GAF Nomad 22B yaiku GAF Nomad 172B yaiku pesawat turboprop kembar, sayap dhuwur, pengambilan pesawat lan pendaratan (STOL). Pesawat 1975 dibangun dening Pabrik Angkatan Udara Australia (GAF) ing jaman 85-3. Model iki kasedhiya ing ati XNUMX, kalebu sing saka "mabur ... Waca liyane
kompatibel kompatibel karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Pengarang Ivo Verlaeckt
Jeneng berkas gaf_nomad_22b.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10.5
Digawe 05-12-2019
Ngubah 05-12-2019
Downloads: 3 474
Size: 135 MB
Iki minangka Fokker 27 Family sing duwe model Fokker F-27 Mk200 / 500, Fairchild F-27A lan model Fairchild-Hiller FH-227. Kasedhiya karo kokpit virtual 3D (ora Panel 2D), swara khusus lan enem pepati. Pakej iki ngemot konversi asli kanggo FSX (Prepar3D v4.5 kompatibel) saka mod Kulawarga Fokker 27 ... Waca liyane
kompatibel kompatibel karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Jeneng berkas fokker_27_family.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10.5
Digawe 03-12-2019
Ngubah 09-12-2019
Downloads: 64 305
Size: 92.8 MB
McDonnell Douglas MD-11 Native Prepar3D v4 lan FSX. Paket iki ngemot versi kargo lan penumpang ing potongan MD-11 lan 32. Rikoooo ngowahi Payware lawas iki sing dadi Freeware lan digawe kanggo FS2004 dening SMS Overland. Sampeyan saiki bisa pilot iki Prepar3D v4.5 + karo prawan ... Waca liyane
kompatibel kompatibel karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Pengarang Model dening SMS Overland. Pribumi FSX konversi lan paket dening Rikoooo. Kabeh repot maca lan dokumen ana ing folder sing dihormati.
Jeneng berkas mcdonnell_douglas_md-11_multi-livery.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10.5
Digawe 11-10-2019
Ngubah 11-10-2019
Downloads: 5 287
Size: 3.37 GB
Udhara Udhara AFB Edwards (KEDW) ing AS minangka papan kanggo Pusat Uji Penerbangan Udara Angkatan Udara lan Pusat Penyelidikan Penerbangan Udara Dryden NASA. Wiwit 1950, meh kabeh pesawat militer Amerika wis diuji ing Edwards lan wis dadi pemandangan saka terobosan ing bidang penerbangan. Contone, ing O ... Waca liyane
kompatibel kompatibel karo FSX-SP2 + Acc + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Jeneng berkas edwards_air_force_base_kedw_photoreal.zip
Installer Scenery v11
Digawe 05-10-2019
Ngubah 24-12-2019
Downloads: 7 374
Size: 171 MB
Ayo L-410 apik banget digawe Tim Pannon Wings Design banjur diowahi dadi format asli FSX dening Bluebear lan Falcon409. Kalebet enem varian (L-410UVP, L-410UVPE, L-410UVPT, L-410FG, L-410NG lan L-410UVP PARA) lan 23 repaint. Uga, kompatibel Prepar3D v4.The Tur-Let ing Tur-L ... Waca liyane
kompatibel kompatibel karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Pengarang Tim Desain Wings Pannon. FSX Ukuran konversi lan gantos asli kanthi pemantauan maneh Bluebear VC, paningkatan materi lan gantian gantian. Ed Wells (Falcon409)
Jeneng berkas let_l-410_turbolet.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10.5
Tambah versi ing 2.0
Digawe 03-10-2019
Ngubah 05-10-2019
Downloads: 16 284
Size: 58.4 MB
Ing kene sapisanan ing Freeware kanggo Prepar3D v4 (uga kompatibel FSX) Airbus A350-1000 kanthi wolung repain, kokpit virtual lan swara khusus. Thanks kanggo Camil Valiquette (CamSim) amarga menehi idin kanggo ngowahi model kasebut saka A350-1000 menyang P3D v4 / FSX ing format asli.Repaint: Virg ... Waca liyane
kompatibel kompatibel karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Jeneng berkas airbus_a350-1000_xwb_camsim.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10.5
Digawe 25-09-2019
Ngubah 29-09-2019
Downloads: 8 228
Size: 71.1 MB
Rikoooo eksklusif! Ing ngisor iki sapisanan ing "Freeware" sing asli Bombardier Dash 8 Q400 FSX karo kokpit virtual. DreamWings Q400 digawe kanggo FS2004 wis diowahi dadi pribumi FSX format lan gabung karo kokpit virtual Q400 saka Desain pesawat udara Premier. Set menehi menehi lengkap ... Waca liyane
kompatibel kompatibel karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Pengarang Kokpit maya iku saka Q400 Desain Pesawat Utama sing apik dening Rikoooo. Model eksternal saka Ex DreamWings Q400 sing apik dening Rikoooo. Texure lan modifikasi VC sing digarap dening Andrzej Glowacki.
Jeneng berkas bombardier_dash_8_q400_multi-livery.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10.5
Digawe 29-08-2019
Ngubah 26-09-2019
Downloads: 9 699
Size: 39.2 MB
Iki eksklusif kanggo Rikoooo sing Sukhoi SuperJet 100 sing asli FSX lan Prepar3D v4. Kanthi idin Edgar Guinart López (AEROPROYECTO) manawa Rikoooo wis ngowahi modhél iki sing asale kanggo FS2004.Spesifikatif: Paket iki kalebu karo kokpit virtual yaiku ... Waca liyane
kompatibel kompatibel karo FSX-SP2 + Acc + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Jeneng berkas sukhoi_superjet_ssj-100.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10.5
Tambah versi ing 2
Digawe 22-08-2019
Ngubah 22-08-2019
Downloads: 71 535
Size: 22.9 MB
Ing kene Mriya Antonov An-225 kanthi anane ruang Buran "Program Spasi Soviet" ing sisih mburi. Pesawat iki akeh lan sampeyan bakal angel nolak, nggunakake flaps lan nyuda bahan bakar, yen ora, sampeyan bakal tetep ing lemah. Kalebu karo kabin 3D sing lengkap, ... Waca liyane
kompatibel kompatibel karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Pengarang Desain asli dening Thomas Ruth. Panel 2D anyar kanggo layar lebar, tolok xml lan adaptasi VC dening Philippe Wallaert. Paket dening Rikoooo
Jeneng berkas antonov_an-225_space_shuttle.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10.5
Digawe 21-08-2019
Ngubah 21-08-2019
Downloads: 7 775
Size: 285 MB
Model AgustaWestland AW139 versi "Search And Rescue" (SAR) versi 2.1 beta. Model iki minangka adaptasi kanggo FSX / P3D saka AW139 digawe dening Icaro Group. Permata nyata! Kokpit 3D meh padha karo helikopter nyata. Kabin wis modhél kanthi lengkap ing 3D. Umume instrumen penerbangan kalebu kalebu ... Waca liyane
kompatibel kompatibel karo FSX-SP2 + Acc + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Pengarang Asli saka Grup Icaro. Adaptasi lan modifikasi dening Carlos Palacio
Jeneng berkas agustawestland_aw139_sar.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10.5
Tambah versi ing versi 2.1 Beta
Digawe 21-08-2019
Ngubah 21-08-2019
Downloads: 14 292
Size: 62.5 MB
Iki sapisanan ing Freeware sing asli Mil Mi-171 asli FSX / P3D karo kokpit virtual. Prepar3D kompatibel v4. VC ing kene yaiku Mil Mi-8T digawe dening Airfilips. Kokpit saka Mi-8T padha karo kokpit saka Mil Mi-171. Rikoooo nggawe helikopter iki kompatibel karo P3 ... Waca liyane
kompatibel kompatibel karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Pengarang Model dening OAO Rusia lan Mi-8T VC dening Airfilips. Repaint Dening Mohammad Faali. FSX/P3D konversi asli dening Rikoooo
Jeneng berkas Mil_mi-171_russian_air_force.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10.5

Basa