Basa
Order File dening:
Default | jeneng | Pengarang | tanggal | Hits
Digawe 11-06-2019
Ngubah 11-06-2019
Downloads: 20
Size: 29.6 MB
Punika Pilatus PC-6C H2 ing paket lengkap, penambahan ayu iki digawe dening Tim Piglet Conrad sing kita ucapake. Majelis lan nggawe paket dening Rikoooo. Klebu karo kokpit virtual sing bisa diklik lan teksture HD, swara nyata (mesin PC-12), liveries 10, swara switch ing ... Waca liyane
kompatibel Kanggo FSX & Steam Edition & P3Dv1 P3Dv2 P3Dv3 P3Dv4
Pengarang Tim Piglet Conrad (Piglet's Peculiar Planes), Swara dening ZiggyFsims, Edited and Packaged by Rikoooo
Jeneng berkas pilatus_pc-6c_h2_porter.zip
#3D Virtual Cockpit
# Native FSX lan / utawa P3D
#Installer version 10.5
Digawe 11-06-2019
Ngubah 11-06-2019
Downloads: 438
Size: 70.6 MB
Karya ayu dening Milton Shupe lan kolaborator ing kabut Lockheed PV-2 Harpoon Fire Tanker, paket iki disertakan karo siji model lan 2 liveries, swara pribadi, ukuran pribadi, kabin sing dimodelake ing 3D lan Panel 2D lengkap. Sampeyan bisa nggawe dro ... Waca liyane
kompatibel Kanggo FSX & Steam Edition & P3Dv1 P3Dv2 P3Dv3 P3Dv4
Pengarang Miturut Milton Shupe, Tom Falley, Scott Thomas, Hans Naegele, Nigel Richards, Matt Wynn. Pilot tokoh dening Jan Visser.
Jeneng berkas lockheed_pv-2_harpoon_fire_tanker_package.zip
#3D Virtual Cockpit
# Native FSX lan / utawa P3D
#Installer version 10.5
Digawe 23-05-2019
Ngubah 23-05-2019
Downloads: 202
Size: 295 MB
Paket lengkap kanggo FSX / SP2 (dites dening Rikoooo lan kompatibel karo Prepar3D v4.5) kanthi panel VC lengkap, lan kompor boom. Dioptimalake kanggo multiplayer karo boom animasi, lan tampilan kamera kanggo pengisian bahan bakar ariel. Ngemot booming pengisian bahan bakar standar, boom karo lampiran drogue, lan sistem MPRS ... Waca liyane
kompatibel Kanggo FSX-SP2 utawa Acc & FSX Steam & P3Dv1 P3Dv2 P3Dv3 P3Dv4
Pengarang Gary D. Shetter III
Jeneng berkas boeing_kc-135_stratotanker_package.zip
#3D Virtual Cockpit
# Native FSX lan / utawa P3D
#Installer version 10.5
versi 1.0
Digawe 23-05-2019
Ngubah 23-05-2019
Downloads: 689
Size: 63.4 MB
Paket iki kalebu model unik (penumpang) lan siji ati saben gambar konsep, panel lan ukuran khusus, swara adat lan ati. Akeh thanks kanggo Milton Shupe lan kolaborator. Dokumentasi lan Panel cocog karo Howard 500 Waca liyane
kompatibel Kanggo FSX & Steam Edition & P3Dv1 P3Dv2 P3Dv3 P3Dv4
Pengarang dening Milton Shupe, Scott Thomas, William Ellis, lan Swara dening Nigel Richards
Jeneng berkas howard_350_concept_fsx_native.zip
#3D Virtual Cockpit
# Native FSX lan / utawa P3D
#Installer version 10.5
Digawe 23-05-2019
Ngubah 23-05-2019
Downloads: 996
Size: 106 MB
Isih lan tansah gawe apik karya Milton Shupe lan kolaborator. Paket iki kalebu model 5 (penumpang lan kargo), Panel lan ukuran khusus, swara adat, model pesawat pribadi lan 16 liveries. Dokumentasi lengkap. Howard 500 yaiku jet bisnis sing diprodhuksi ing 1960s ing Un ... Waca liyane
kompatibel Kanggo FSX & Steam Edition & P3Dv1 P3Dv2 P3Dv3 P3Dv4
Pengarang dening Milton Shupe, Scott Thomas, Joáo Paz, Damian Radice, Nigel Richards, William Ellis, lan Willy McCoy
Jeneng berkas howard_500_fsx_native.zip
#3D Virtual Cockpit
# Native FSX lan / utawa P3D
#Installer version 10.5
versi 1.1
Digawe 15-05-2019
Ngubah 15-05-2019
Downloads: 4 193
Size: 105 MB
Paket mandiri iki nambah prosedur wiwitan, manajemen campuran otomatis, daftar priksa interaktif, obrolan VC, lan panel 'Monitor' menyang VC sing direkam ulang. Mod iki adhedhasar paket C-47 Jan Visser (tim DIGITAL DAKOTA WORKS). Thanks kanggo penulis kanggo proyek gedhe iki. Ora ... Waca liyane
kompatibel Kanggo FSX-SP2 utawa Acc & FSX Steam & P3Dv1 P3Dv2 P3Dv3 P3Dv4
Pengarang Mod iki adhedhasar paket C-47 Jan Visser (tim DIGITAL DAKOTA WORKS). Model diubah dening Manfred Jahn, tekstur dening Gordon (gman) Madison lan Nick Cooper, nyoba dening Alan G. Ampolsk lan Ralf Scholten. Panaliten sejarah asli dening John D
Jeneng berkas douglas_c-117d.zip
#3D Virtual Cockpit
# Native FSX lan / utawa P3D
#Installer version 10.5
versi 3
Digawe 15-05-2019
Ngubah 15-05-2019
Downloads: 1 137
Size: 54 MB
Paket iki kalebu papat model, ukuran khusus, panel khusus, swara adat, model pesawat khusus lan sangang ati. Thanks to Milton Shupe for this add-on. The Republic XP-72 yaiku pejuang prototipe interceptor sing dikembangake minangka perangkat tambahan kanggo Thunderbolt P-47. XP-72 dirancang kanggo ... Waca liyane
kompatibel Kanggo FSX & Steam Edition & P3Dv1 P3Dv2 P3Dv3 P3Dv4
Pengarang dening Milton Shupe, Tom Falley, Nigel Richards, Scott Thomas lan Pilot Figure dening Jan Visser
Jeneng berkas republic_xp-72_escort_fsx_native.zip
#3D Virtual Cockpit
# Native FSX lan / utawa P3D
#Installer version 10.5
Digawe 16-04-2019
Ngubah 16-04-2019
Downloads: 4 443
Size: 62.2 MB
ATR 42 Series - Paket lengkap sing kalebu model karo kokpit virtual, swara turboprop unik, gauge fungsi, manual pangguna, 4 model -320 -320F (cargo) -500 -600 lan 37 repaints. Iki mantan Payware wis dikembangake lan didhukung minangka Freeware dening VIRTUALCOL FS SOFTWARE, thanks kanggo wong f ... Waca liyane
kompatibel Kanggo FSX & Steam Edition & P3Dv1 P3Dv2 P3Dv3 P3Dv4
Jeneng berkas virtualcol_atr_42_series.zip
#3D Virtual Cockpit
# Native FSX lan / utawa P3D
#Installer version 10.5
Digawe 16-04-2019
Ngubah 16-04-2019
Downloads: 6 068
Size: 70.2 MB
We are pleased kanggo nampilake paket lengkap anyar saka ATR 72 Series, add-on iki mantan Payware sing wis dikembangake lan didhukung minangka Freeware dening VIRTUALCOL FS SOFTWARE, thanks kanggo perusahaan iki kanggo menehi kita ijin kanggo upload iki ATR 72 ing Rikoooo, ngundang sampeyan ndeleng th ... Waca liyane
kompatibel Kanggo FSX & Steam Edition & P3Dv1 P3Dv2 P3Dv3 P3Dv4
Jeneng berkas virtualcol_atr_72_series.zip
#3D Virtual Cockpit
# Native FSX lan / utawa P3D
#Installer version 10.5
Digawe 10-04-2019
Ngubah 11-04-2019
Downloads: 2 874
Size: 9.80 GB
Punika sapisanan kanthi sesawangan frekuensi gratis Guadeloupe! Pemandangan sing éndah iki kanggo Prepar3D v4 diiringi mobil gen (wilayah alas lan omah) lan mesh resolusi 1m, uga sawetara obyek 3D. Sampeyan bisa miwiti pesawat saka Pôle Caraïbes Airport TFFR (sadurungé Pointe-à-Pit ... Waca liyane
kompatibel Kanggo Prepar3D v4
Pengarang Patrick Dubois
Jeneng berkas the_guadeloupe_free_for_p3dv4.zip
#Installer Pemandangan v11
Digawe 08-04-2019
Ngubah 08-04-2019
Downloads: 1 265
Size: 25.2 MB
Tambahan iki nduweni kualitas apik banget, tanpa mangu salah sawijining freeware sing paling apik kanggo simulator penerbangan. Pemodelan 3D ing njaba lan njero kualitas dhuwur, ukuran sing asli lan ing 3D, tekstur ing definisi tinggi lan swara banget nyata. Kalebu wol ati lan lima model ... Waca liyane
kompatibel Kanggo FSX & Steam Edition & P3Dv1 P3Dv2 P3Dv3 P3Dv4
Pengarang Model, kokpit dan suara virtual oleh pcmeneg, cat oleh Manuele Villa, Vladimir Steffan dan pcmeneg, dinamika penerbangan, informasi dan penanganan catatan oleh FSAviator
Jeneng berkas savoia_marchetti_s_73.zip
#3D Virtual Cockpit
# Native FSX lan / utawa P3D
#Installer version 10.5
versi 3
Digawe 19-03-2019
Ngubah 19-03-2019
Downloads: 2 761
Size: 377 MB
Pesen saka OFX: Minangka bagéan saka kerjasama Rikoooo-OFX Interactive Simulations, kita bebas nawarake pemandangan bandara Bourges [LFLD / BOU] sing ana ing departemen Cher (Prancis). Bandar udara iki dikenal kanggo hosting pabrik misil saka perusahaan MBDA (2nd paling gedhe mis ... Waca liyane
kompatibel Kanggo FSX & Steam Edition & P3Dv1 P3Dv2 P3Dv3 P3Dv4
Jeneng berkas ofx_bourges_lfld.exe
#Installer Pemandangan v11
Digawe 10-03-2019
Ngubah 19-03-2019
Downloads: 78 885
Size: 365 MB
Punika Boeing 727-200 VistaLiners / Erick Cantu asline kanggo FS2004 diowahi kanggo FSX & P3D. Paket super iki kasedhiya karo ati-ati 154 kabeh jinis lan saka akeh negara, khazanah nyata! Paket mega iki kompatibel FSX / FSX-Steam Edition / P3Dv1 v2 v3 v4. Koreksi padha ... Waca liyane
kompatibel Kanggo FSX & Steam Edition & P3Dv1 P3Dv2 P3Dv3 P3Dv4
Jeneng berkas boeing_727-200_with_154_liveries.zip
#3D Virtual Cockpit
# Native FSX lan / utawa P3D
#Installer version 10.5
Digawe 28-02-2019
Ngubah 02-03-2019
Downloads: 3 173
Size: 75.3 MB
Indah Hawker-Siddeley HS.748 karo model 6 (2A, 2B, AEW, Cargo, CargoLFD, paxLFD) lan liveries 94. Tambahan iki digawe kanggo FS2004 lan banjur diowahi dening Rikoooo menyang format asli FSX lan Prepar3d v4 kanthi ijin lan dhukungan saka penulis asli Rick Piper. Paket iki kalebu ... Waca liyane
kompatibel Kanggo FSX & Steam Edition & P3Dv1 P3Dv2 P3Dv3 P3Dv4
Jeneng berkas hawker-siddeley_hs_748.zip
#3D Virtual Cockpit
# Native FSX lan / utawa P3D
#Installer version 10.5
Digawe 27-02-2019
Ngubah 27-02-2019
Downloads: 3 419
Size: 13.8 MB
Spitfire Mk 1A native FSX lan kompatibel Prepar3D v4, model ayu kanthi ati sing unik, kalebu animasi, asap, lan efek gun mesin (tombol pencet i), swara khusus, kokpit 3D, lan panel 2D, dokumentasi. Supermarine Spitfire yaiku salah sawijine paling digunakake siji-kursi Pamburu dening RAF lan ... Waca liyane
kompatibel Kanggo FSX & Steam Edition & P3Dv1 P3Dv2 P3Dv3 P3Dv4
Pengarang AFScrub
Jeneng berkas spitfire_mk_1a.zip
#3D Virtual Cockpit
# Native FSX lan / utawa P3D
#Installer version 10.5

Basa