Basa
Order File dening:
Default | jeneng | Pengarang | tanggal | Hits
Kaca 1 saka 52 Asil 1 - 15 saka 775
Asli Concorde asli kanggo FSX / P3D kanthi kabeh ati sing bersejarah wiwit taun 1971 nganti 2003. Saiki wektu kanggo ngrampungake pesawat supersonik apik banget ing simulator penerbangan sampeyan. Saiki kasedhiya ing Freeware ing Prepar3D v4 lan v5 nganggo model 3D asli. Uga, kanggo FSX.Kanggo 15 rinci banget ... Waca liyane

Dhaptar kompatibilitas:
  • Lockheed Martin Prepar3D nganti v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Edition Uap
  • Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)

Panganggité:
  • Model pesawat: Libardo Guzman Garcia. Pribumi FSX/P3D konversi dening Rikoooo. Paket asli dening Philippe Marion. Repotasi dening Eduardo Rocha. Swara dening Adam Murphy
  • Add-on versi2020
  • Rating
    (65 Votes)
  • Size 314 MB
  • Downloads 58 456
  • digawe 15-07-2020
  • Diowahi 26-07-2020
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Auto-install Instalasi versi 10.5
  • download

Eurocopter EC120B Colibri kanggo FSX lan P3D (nganti v5), iki add-on iku nggumunake, akeh matur nuwun kanggo George Arana (Eagle Rotorcraft Simulasi) kanggo nindakake FSX / P3D format.Iki minangka produk mbayar sadurunge digawe dening Nemeth Designs banjur dibebasake minangka Freeware kanggo Microsoft Flight Simulator 9 (FS ... Waca liyane

Dhaptar kompatibilitas:
  • Lockheed Martin Prepar3D nganti v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Edition Uap
  • Nyepetake X Flight Simulator X
  • Microsoft Flight Simulator X SP2

  • Rating
    (10 Votes)
  • Size 56.3 MB
  • Downloads 3 124
  • digawe 04-07-2020
  • Diowahi 04-07-2020
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Auto-install Instalasi versi 10.5
  • download

Matur nuwun kanggo George Arana (Eagle Rotorcraft Simulasi) amarga ngetrapake alat mbayar bekas mbayar iki add-on tumrap wong asli FSX lan P3D format v4 .Sebutake helikopter iki kudu diwiwiti saka mode Cold & Dark, fungsi CTRL + E ora bisa digunakake, sampeyan kudu maca kanthi manual amarga ora gampang ... Waca liyane

Dhaptar kompatibilitas:
  • Lockheed Martin Prepar3D munggah tp v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Edition Uap
  • Nyepetake X Flight Simulator X
  • Microsoft Flight Simulator X SP2

  • Rating
    (7 Votes)
  • Size 138 MB
  • Downloads 1 102
  • digawe 03-07-2020
  • Diowahi 04-07-2020
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Auto-install Instalasi versi 10.5
  • download

Ing ngisor iki model lan kualitas model lengkap Embraer ERJ-135 sing ditindakake dening tim POSKY. Iki add-on saiki pribumi FSX lan uga kompatibel karo Prepar3D v4 lan v5. Thanks kanggo Speedbird77 kanggo konversi iki. Klebu karo kokpit virtual sing apik, Panel 2D, FMC, GPWS, V-Speeds Ca ... Waca liyane

Dhaptar kompatibilitas:
  • Lockheed Martin Prepar3D nganti v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Edition Uap
  • Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)

Panganggité:
  • Model dening Project Open Sky (POSKY). Model VC dening Jacob Kubique lan Corey Ford. FSX konversi asli dening Speedbird77. Muni dening Christoffer Petersen
  • Rating
    (55 Votes)
  • Size 68.6 MB
  • Downloads 46 771
  • digawe 03-06-2020
  • Diowahi 03-06-2020
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Auto-install Instalasi versi 10.5
  • download

Paling apik Embraer ERJ 145 asli FSX, lan kompatibel Prepar3D v4 lan v5. Thanks kanggo Speedbird77 kanggo konversi iki. Kalebu karo kokpit virtual sing apik banget, 2D Panel, FMC, GPWS, V-Speeds Callout, Ground Services and 16 repaints (American Eagle - United Express - KLM Excel - British Airways Conne ... Waca liyane

Dhaptar kompatibilitas:
  • Lockheed Martin Prepar3D nganti v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Edition Uap
  • Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)

Panganggité:
  • Model dening Project Open Sky (POSKY). Model VC dening Jacob Kubique lan Corey Ford. FSX konversi asli dening Speedbird77. Muni dening Christoffer Petersen
  • Rating
    (71 Votes)
  • Size 96.2 MB
  • Downloads 119 353
  • digawe 02-06-2020
  • Diowahi 02-06-2020
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Auto-install Instalasi versi 10.5
  • download

Paket iki ngemot wong asli FSX konversi kabeh model Piaggio P-166 asli sing dikembangake kanggo FS-2002/2004. Kabeh versi kalebu: P-166A, P-166BL-2, P-166CL-2, P-166M, P-166S, P-166DL-3 lan P-166DP-1.Kepasang kanthi 32 ati, kokpit maya ( ora panel 2D), swara pribadi, manual (... Waca liyane

Dhaptar kompatibilitas:
  • Lockheed Martin Prepar3D nganti v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Edition Uap
  • Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)

Panganggité:
  • Desain & Artwork dening Mario Noriega
  • Add-on versi2.0
  • Rating
    (11 Votes)
  • Size 50.3 MB
  • Downloads 2 887
  • digawe 28-04-2020
  • Diowahi 28-04-2020
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Auto-install Instalasi versi 10.5
  • download

Pesawat sing diprodhuksi ing pungkasan Perang Donya II, paket iki kalebu loro ati, kokpit virtual lengkap lan swara sing disesuaikan. Thanks kanggo Milton Shupe lan William Ellis kanggo nggawe iki add-on. Uga, kompatibel Prepar3D v4 lan v5.Superbasan lemah, bunder e ... Waca liyane

Dhaptar kompatibilitas:
  • Lockheed Martin Prepar3D nganti v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Edition Uap
  • Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)

Panganggité:
  • Dening Milton Shupe lan William Ellis, kanthi sumbangan sadurunge dening Tom Falley, Scott Thomas, Ken Mitchell, lan Swara dening Nigel Richards. Tokoh pilot dening Jan Visser.
  • Add-on versi1.0
  • Rating
    (15 Votes)
  • Size 98 MB
  • Downloads 1 566
  • digawe 28-04-2020
  • Diowahi 28-04-2020
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Auto-install Instalasi versi 10.5
  • download

Versi 3D Air Tractor AT802 "Fire Boss" iki minangka "Flight Sim Nation Development Group" sing digunakake kanggo ngeculake komersial. Versi saiki wis ditinggalake ing tahap pangembangan BETA. Ing add-on saiki paket Freeware.Iki klebu karo mod amfibus AT802 ... Waca liyane

Dhaptar kompatibilitas:
  • Lockheed Martin Prepar3D nganti v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Edition Uap
  • Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)

Panganggité:
  • Klompok Pangembangan Flight Sim Nation. Nganyari dening Virtual Over Italy. Reproduksi N801NC dening InDeepSchit. Repotasi tambahan dening Nicholas Mitchell.
  • Rating
    (4 Votes)
  • Size 193 MB
  • Downloads 2 773
  • digawe 13-04-2020
  • Diowahi 13-04-2020
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Auto-install Instalasi versi 10.5
  • download

Iki minangka pemandangan sing apik saka "VFR Balice Extension I" (versi 1.2) digawe dening Lotar Tomczyk lan Jakub Mista sing makili Kraków (EPKK) lawas lan desa Balice (Poland). Kanthi akeh obyek 3D monumen lan monumen uga tekstur wengi sing luwih apik. Paket lengkap karo realis ... Waca liyane

Dhaptar kompatibilitas:
  • Lockheed Martin Prepar3D nganti v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Edition Uap
  • Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)

Panganggité:
  • Lotar Tomczyk, Jakub Mista
  • Add-on versi1.2
  • Rating
    (16 Votes)
  • Size 96.5 MB
  • Downloads 2 946
  • digawe 11-03-2020
  • Diowahi 11-03-2020
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Auto-install Installer Scenery v11
  • download

Presentasi videoBoing 737-MAX8 bali maneh ing Rikoooo! Apa sampeyan siap mabur pesawat sing apik iki? Kanthi ijin karya pangripta Hiroshi Igami (TDS) kita nawakake paket sing paling apik iki kalebu 41 repaint. Kalebu karo kokpit virtual virtual saka FSX 737-800 (ora ana 3D 73 ... Waca liyane

Dhaptar kompatibilitas:
  • Lockheed Martin Prepar3D nganti v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Edition Uap
  • Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)

  • Add-on versi1.03
  • Rating
    (106 Votes)
  • Size 207 MB
  • Downloads 38 078
  • digawe 21-02-2020
  • Diowahi 02-03-2020
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Auto-install Instalasi versi 10.5
  • download

Ing ngisor iki pemandangan poto-realistis HD anyar kanggo Prepar3D v4.5 lan FSX / SE sing ngasilake regane sing hebat banget ing Suriah. Matur nuwun dadi wong sing pertama sing menehi pemandangan kanggo simmer ing saindenging jagad, lan kita bakal matur nuwun karo pangripta Maher Souriti (Simulasi PRO) kanthi amanah sing diwenehake ... Waca liyane

Dhaptar kompatibilitas:
  • Lockheed Martin Prepar3D nganti v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Edition Uap
  • Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)

  • Rating
    (4 Votes)
  • Size 4.91 GB
  • Downloads 5 853
  • digawe 01-02-2020
  • Diowahi 09-02-2020
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Auto-install Installer Scenery v11
  • download

Yaiku karo ijin Mitsushi Yutaka (bekas POSKY) manawa Rikoooo wis ngonversi iki add-on kanggo FS2004 tumrap wong asli FSX / P3Dformat v4. Thanks kanggo piranti lunak 3DS Max lan MCX, kita wis ngukur ukuran ing kokpit kalebu FMC (Honeywell), paningkatan Panel 2D kanthi integral ... Waca liyane

Dhaptar kompatibilitas:
  • Lockheed Martin Prepar3D nganti v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Edition Uap
  • Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)

Panganggité:
  • Model / VC dening Mitsushi Yutaka (bekas POSKY). Pribumi FSX/P3D konversi lan paket dening Rikoooo. 2D Panel dening Marco Spada
  • Rating
    (22 Votes)
  • Size 83.7 MB
  • Downloads 75 809
  • digawe 31-01-2020
  • Diowahi 31-01-2020
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Auto-install Instalasi versi 10.5
  • download

Iki minangka Cargomaster Douglas C-133B sing digawe Tim Conrad lan didandani maneh dening Andiroto (versi 2.0) Konversi anyar model asli kanggo FSX dening LLS karo "Flight engineer mod". Penulis paket iki nggarap panel ndhuwur lan panel 2D engineer insinyur lan nambah luwih akeh ... Waca liyane

Dhaptar kompatibilitas:
  • Lockheed Martin Prepar3D nganti v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Edition Uap
  • Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)

Panganggité:
  • Model dening Tim Conrad. Koonversionasi pribumi dening LLS. Paket dening Andiroto
  • Add-on versi2.0
  • Rating
    (4 Votes)
  • Size 47.9 MB
  • Downloads 5 405
  • digawe 13-01-2020
  • Diowahi 13-01-2020
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Auto-install Instalasi versi 10.5
  • download

Kanthi bungah amarga kita nampi model "Bréguet 941 S" sing anyar dening Patrick Le Luyer. Iki add-on minangka Bréguet 941 S sing saiki ana ing Freeware, matur nuwun sanget kanggo panulis babagan nuduhake gaweyan kasebut karo komunitas Rikoooo.Kelancar karo kabin lan kokpit maya, panel 2D, personali ... Waca liyane

Dhaptar kompatibilitas:
  • Lockheed Martin Prepar3D nganti v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Edition Uap
  • Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)

Panganggité:
  • Rating
    (2 Votes)
  • Size 56.4 MB
  • Downloads 6 478
  • digawe 13-01-2020
  • Diowahi 19-01-2020
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Auto-install Instalasi versi 10.5
  • download

Rikoooo Eksklusif: Pemandangan 'payware' sing ditawakake gratis minangka bagean saka kemitraan antarane Rikoooo lan OFX / Penerbangan Studios.Calvi International Airport minangka platform utama kanggo sistem bandara Corsica. Utamane dikenal kanggo para kru kanggo pendekatan sing nggumunake lan mbebayani kanggo landasan 36, ... Waca liyane

Dhaptar kompatibilitas:
  • Lockheed Martin Prepar3D nganti v5
  • Microsoft Flight Simulator X: Edition Uap
  • Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)

  • Add-on versi3.0
  • Rating
    (16 Votes)
  • Size 205 MB
  • Downloads 10 030
  • digawe 18-12-2019
  • Diowahi 18-12-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Auto-install Installer Scenery v11
  • download