Basa
Mlebu menyang akun sampeyan
Register
Utawa mlebu karo

Kabeh downloads

Order File dening:
Default | jeneng | Pengarang | tanggal | Hits | Bintang
Beriev_Be-6_MADGE_FSX_P3D_1

Beriev Be-6 MADGE FSX & P3D

20    4.00 (1)

Ukuran 45.8 MB

  • digawe 26 Sep 2021

  • dianyari 26 Sep 2021

  • versibeta.2.0

  • Beriev Be-6 (NATO: MADGE) pesawat pengebom patroli maritim. Diproduksi ing antarane taun 1949 lan 1957, dadi layanan karo AVMF nganti pungkasan taun 1960an, PLAN lan Polar Aviation nganti taun 1970an.


  • By

Erbil_International_Airport_ORER_2021_FSX_P3D_1

Bandara Internasional Erbil "ORER" 2021 FSX & P3D

104    5.00 (3)

Ukuran 596 MB

  • digawe 23 Sep 2021

  • dianyari 23 Sep 2021

  • versi1.0

  • Kalebu pemandangan foto-nyata + Desain bandara + Lokasi sing bener + kendaraan ing lemah + lingkungan + Bangunan + lampu, lsp.


  • Miturut Simulasi PRO © 2020. Kanggo Video game Addons. Pangembang & Desainer dening: MAHER SOURITI E.mail: alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.

FSP_Boeing_747-400LCF_Dreamlifter_FSX_1
  • digawe 22 Sep 2021

  • dianyari 22 Sep 2021

  • versi1.0

  • Mod paling apik kanggo FSX / P3D v4 lan v5! Paket iki kalebu model 3D anyar nganggo PBR (mung ing P3Dv4 lan v5) dimodelake dening Hiroshi Igami kanthi akeh komponen animasi kalebu ngemot kapal kargo sing amba banget.


  • Miturut Proyek Opensky. Desainer Model: Hiroshi Igami. Dicet: Yosuke Ube. Tampilan ekstra: Marc Renaud. Swara: Devyn J. Silverstein. Lampu VC: Rikoooo

Lockheed_Martin_F-22A_Raptor_TPS_Freeware_Edition_MSFS_2020_1
  • digawe 2 Sep 2021

  • dianyari 2 Sep 2021

  • versi1.0.5.1

  • Ngenalake pejuang keunggulan operasional paling maju ing donya. Top Mach Studios ngentekake luwih saka 9 wulan riset lan pangembangan kanggo nggawe model iki kanggo MSFS 2020


  • Miturut Top Mach Studios: Evan Burns - Pangembang utama lan programmer. Adam Burry - Pemodelan 3D lan efek visual. DakFly - Pemodelan lan nyetel kinerja pesawat, dokumentasi lan efek visual

EA-7_Edgley_Optica_MSFS_2020_1

EA-7 Edgley Optica MSFS 2020

346    5.00 (2)

Ukuran 471 MB

  • digawe 30 Aug 2021

  • dianyari 30 Aug 2021

  • versi2.1

  • MSFS 2020: Edgley EA-7 Optica minangka pesawat ringan Inggris sing dirancang kanggo karya observasi kanthi kecepatan rendah lan dirancang minangka alternatif kanggo helikopter.


  • Dening Brandon Yaeger "Jonx" (Pangembang MSFS). Craig Richardson "ClassicWings78" (Asli FSX Pangembang). Pam Brooker "Warchild" (Asli FSX Devloper Model Penerbangan). TwoSeventyInc (Artis Tekstur). MSFS (Macem-macem Swara). PMS50 (GTN 750 Mod)

Cessna_172_Amphibian_G1000_MSFS_2020_1

Cessna 172 Amphibian G1000 MSFS 2020

173    5.00 (4)

Ukuran 164 MB

  • digawe 26 Aug 2021

  • dianyari 26 Aug 2021

  • versi1.4.0

  • Ing ngisor iki Cessna 172 Skyhawk Amphibian minangka anggota kulawarga Skyhawk sing kuat sing bisa mbukak lan ndharat kanthi dibangun ing Standing Lyc 210HP


  • Miturut Bagolu

Zenith_CH_701_STOL_P3Dv4_1

Zenith CH 701 STOL kanggo P3D v4 v5

2 248    3.14 (21)

Ukuran 513 MB

  • digawe 20 Mei 2021

  • dianyari 20 Mei 2021

  • Iki Zenith 701 kanggo P3D saka Lionheart Creations, "jip langit" sing nyenengake lan petualang. Proyek sing butuh wektu 2 taun, liwat kerjasama langsung karo Zenith Aircraft Corporation. Paket saiki ditawakake gratis.


  • Miturut Kevin Miller - Lionheart Simulasi Ltd.

McDonnell_Douglas_DC10-30_Classic_Liveries_FSX_P3D_1

McDonnell Douglas DC10-30 Ati Klasik FSX & P3D

4 703    4.36 (28)

Ukuran 132 MB

  • digawe 16 Mei 2021

  • dianyari 16 Mei 2021

  • versi3

  • Iki koleksi ati-ati klasik McDonnell Douglas DC10-30 V3. Adhedhasar model Thomas Ruth lan Eric Cantu, nampilake Airfile lengkap anyar lan Panel 2D / 3D V3 sing luwih apik kanthi pengukuran sing ditulis maneh.


  • Miturut Philippe Marion. Adhedhasar model Thomas Ruth lan Eric Cantu

Gloster_Meteor_T_Mk_7.5_FSX_P3D_1

Meteor Gloster T Mk 7.5 FSX & P3D

1 880    3.67 (9)

Ukuran 90.7 MB

  • digawe 16 Mei 2021

  • dianyari 16 Mei 2021

  • Gloster Meteor T Mk7 nganggo buntut F Mk8. Iki minangka model lengkap kalebu kokpit virtual lan swara, uga wolung skema cat sing rinci banget.


  • Miturut Robert Richardson / Peter Watkins. Skema cat dening Peter Watkins

Cessna_172_Bush_Kit_G1000_MSFS_2020_1

Cessna 172 Bush Kit G1000 MSFS 2020

1 851    3.64 (11)

Ukuran 162 MB

  • digawe 13 Mei 2021

  • dianyari 24 Aug 2021

  • versi2.3.1

  • Cessna 172 Skyhawk Bush Kit G1000 minangka anggota kulawarga Skyhawk sing bisa take-off lan landing (STOL) sing dibangun ing 210 HP STC. Iki minangka tambalan Skybok Asobo sing digawe dening Babolu sing nambahake pesawat anyar menyang hangar sampeyan.


  • Miturut Bagolu

Cessna_172_Tail_dragger_MSFS_2020_1

Cessna 172 Tail dragger G1000 MSFS 2020

1 647    3.75 (8)

Ukuran 180 MB

  • digawe 13 Mei 2021

  • dianyari 24 Aug 2021

  • versi2.3.1

  • Cgerna 172 Skyhawk Tail dragger G1000 minangka anggota kulawarga Skyhawk sing bisa take-off lan landing (STOL) sing dibangun ing Lycoming 210 HP STC. Iki minangka tambalan Skybok Asobo sing digawe dening Babolu sing nambahake pesawat anyar menyang hangar sampeyan.


  • Miturut Bagolu

Vertigo _-_ Turbo_Prop_Racer_MSFS_2020_1

Vertigo - Turbo Prop Racer MSFS 2020

2 453    3.45 (22)

Ukuran 148 MB

  • digawe 12 Mei 2021

  • dianyari 22 Sep 2021

  • versi1.0.6.1

  • GotGravel terus nggumunake mod anyar iki kanggo MSFS 2020: "Vertigo - Turbo Prop Racer" (fiksi) sing JMB VL-3 (ULM) sing modifikasi banget kanthi turbin 850HP modern.


  • Miturut GotGravel

Boeing_727-100_MegaPack_FSX_P3D_1

Boeing 727-100 MegaPack FSX & P3D

8 399    4.09 (32)

Ukuran 337 MB

  • digawe 31 Mar 2021

  • dianyari 31 Mar 2021

  • Paket paling apik sing ditawakake Flanker256 (matur nuwun sanget kanggo karya sing diwenehake). Paket mega Boeing 727-100 iki kasusun saka 8 model versi Penumpang lan 2 model versi Kargo digawe dening TDS / Tenkuu Developers Studio + kokpit virtual 727 dening Thomas Ruth lan 32 ati ati HD.


  • Miturut model Visual: TDS (Tenkuu Developers Studio). 727 VC: Thomas Rut. Swara: Tim Audio FS. Ati-ati: Juan C. Brizuela AKA Johnny. Adaptasi lan paket: Flanker256. Ndandani: Rikoooo

McDonnell_Douglas_F-15_Eagle_C-D_FSX_P3D_1

McDonnell Douglas F-15 Eagle CD FSX & P3D

3 729    4.50 (8)

Ukuran 45.7 MB

  • digawe 31 Mar 2021

  • dianyari 31 Mar 2021

  • McDonnell Douglas F-15 Eagle versi C lan D sing apik banget wiwitane digawe dening IRIS Simulasi lan diowahi dadi asli FSX format kanthi "ignoti et quasi occulti". Kanthi efek afterburner otomatis ditambahake dening Rikoooo.


  • Miturut model Asli dening Iris Simulasi. FSX konversi asli dening ignoti et quasi occulti. Diedit dening Rikoooo

Monumen_Valley_MSFS_2020_5

Lembah Monumen - tapel wates Arizona-Utah MSFS 2020

1 447    4.00 (6)

Ukuran 756 MB

  • digawe 31 Mar 2021

  • dianyari 31 Mar 2021

  • versi3.0

  • Lembah Monumen, iki kalebu papan sing mistis, mitos, unik lan ora bisa dilalekake ... Sampeyan bisa kanthi gampang mbayangake dhewe ing tengah-tengah wilayah kulon sing hebat! Dumunung ing jantung wilayah India Navajo.


  • Dening Paket iki digawe dening Jeppeson2001

MegaPack_Loire_castle_France_MSFS_2020_1

Istana MegaPack Loire Prancis MSFS 2020

1 626    3.80 (10)

Ukuran 346 MB

  • digawe 30 Mar 2021

  • dianyari 30 Mar 2021

  • versi3.4

  • Siapke rencana penerbangan VFR, amarga dina iki kita bakal dolan-dolan kastil Loire (ing Prancis)! Paket iki kalebu 16 châteaux sing luar biasa lan Abbey sing apik ing departemen Loire.


  • Dening Paket Iki digawe dening legofun1974 lan Archer374

EGV_Enhanced_Ground_Vehicles_MSFS_2020_1

Kendaraan Tingkat Enhanced EGV MSFS 2020

2 899    4.06 (17)

Ukuran 83 MB

  • digawe 29 Mar 2021

  • dianyari 29 Mar 2021

  • versi1.0

  • Vehicle Enhanced Enhanced yakuwi kanggo nambah tekstur kabeh kendaraan darat ing bandara MSFS 2020 standar. Kalebu 30 ati sing duwe tema Eropa / Jerman, sing umume adhedhasar kendaraan nyata.


  • Miturut Mod iki digawe dening JBF23. Matur suwun khusus kanggo Porter2411, vLegion lan TehGodlyLuzer

ORSU_Sulaymaniyah_International_Airport_2021_FSX_P3D_1
  • digawe 26 Mar 2021

  • dianyari 27 Mar 2021

  • Iki pemandangan anyar ing Bandara Internasional Sulaymaniyahen ing Irak, sampeyan kudu ngerti manawa bandara iki durung ana ing FSX / P3D database Iki pemandangan nyata foto sing apik banget lan lengkap sing diwujudake ing Freeware by Pro Simulation (MAHER SOURITI).


  • Miturut Simulasi PRO © 2020. Kanggo Microsoft Flight Simulator & Prepar3D FSX-P3D Addons. Pangembang & Desainer dening: MAHER SOURITI. E.mail: alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.

de_Havilland_Canada_DHC-7-12_Package_FSX_P3D_1

de Havilland Kanada DHC-7 12 Paket Ati FSX & P3D

2 767    4.22 (9)

Ukuran 108 MB

  • digawe 18 Mar 2021

  • dianyari 25 Mar 2021

  • Paket iki ngemot 12 ati sing digawe dening Stephen Browning. Uga kalebu kokpit virtual kanthi kabin 3D lengkap, panel 2D, alat ukur khusus lan swara. Model asli kanggo FSX lan kompatibel Prepar3D v4 lan v5.


  • Miturut Nambahake panel karya dening Philippe Wallaert. Daftar priksa sing ditambahake dening Werner Schott. Model dening Milton Shupe, Mike Kelly, George Arana lan Sim-Outhouse. FSX konversi asli dening Simulasi Eagle Rotorcraft. Kabeh tekstur kanthi stephen browning.

Download: Kaca 1 saka 43 Asil 1 - 19 saka 814