Basa
Mlebu menyang akun sampeyan
Register
Utawa mlebu karo

Kabeh undhuhan kanggo FS2004

Order File dening:
Default | jeneng | Pengarang | tanggal | Hits | Bintang
G Eksterior

Douglas A-20 Havoc FS2004

4 645    4.50 (4)

Ukuran 121 MB

  • digawe 2 Apr 2018

  • dianyari 2 Apr 2018

  • versi1.0

  • Paket iki kanggo FS2004 kalebu model 4 lan varian 20, swara asli Nigel Richards, Model Penerbangan adat lan cat sing apik kanggo saben model.


  • Miturut Milton Shupe

19470

Vultee XP-54 FS2004

2 839    4.00 (1)

Ukuran 94.5 MB

  • digawe 19 Aug 2017

  • dianyari 19 Aug 2017

  • versi1.1

  • Vultee XP-54 kanggo FS2004, karya master Milton Shupe lan tim. Paket lengkap karo repaints 12 lan pirang-pirang model.


  • Miturut Milton Shupe

New_York_PD

Bell 429 GlobalRanger Multi Pack FS2004

6 368    4.00 (1)

Ukuran 138 MB

  • digawe 5 Jul 2017

  • dianyari 5 Jul 2017

  • Paket paling apik kanggo 429 GlobalRanger Bell kanthi varian 32 lan repaint 35. Termasuk kokpit virtual lan panel 2D kanthi ukuran khusus lan swara, autopilot lan liya-liyane.


  • Miturut Sergio Kauffman

fs9 2017-07-05 12-07-25-09

Beechcraft T-34C Turbo Mentor FS2004

4 635    5.00 (4)

Ukuran 33.3 MB

  • digawe 5 Jul 2017

  • dianyari 6 Jul 2017

  • Iku pesawat ALPHASIM T-34C sing lengkap nanging karo modifikasi 2D- lan VC-panel, airfile, aircraft.cfg, lan fungsi sistem lan modul kegagalan ditambahake.


  • Dening Alphasim / Virtavia, dianyari dening Detlev Rohmer

fs9 2017-03-28 21-54-15-78

Ilyushin Il-76 MD FS2004

8 394    4.40 (5)

Ukuran 248 MB

  • digawe 28 Mar 2017

  • dianyari 3 Apr 2017

  • versi2

  • Punika MD Ilyushin Il-76 kanggo FS2004 kualitas dhuwur banget, kokpit virtual kanthi maringi tulodho karo ukuran ing 3D lan tekstur HD, karya apik banget! paket lengkap.


  • Dening Ilya Kulikov (Monumentum), Kirill Konovalov, Denis Urban

-2013-oct-12-063_zps76e56971

Real New Zealand Auckland City FS2004

4 762    4.50 (2)

Ukuran 145 MB

  • digawe 14 Jan 2017

  • dianyari 14 Jan 2017

  • versi1.0

  • A perwakilan ayu saka kutha Auckland ing New Zealand, kalebu akeh bangunan lan jembatan, tekstur photo-nyata saka lemah lan bandara internasional (NZAA).


  • Dening Robin Corn, Ian Warren, Deane Baunton - Penerbangan Virtual Godzone

regina_fs9-1

Regina Intl Airport CYQR FS2004

13 259    3.00 (5)

Ukuran 153 MB

  • digawe 3 Dec 2016

  • dianyari 5 Dec 2016

  • sesawangan iki mung kanggo FS2004 / FS9. sesawangan kalebu bangunan dhuwur-Résolusi 3D, tekstur photo-nyata, wengi lan tekstur mangsan, lampu, lalu lintas regional (ndeleng Lintas doc), dokumentasi PDF lan akeh liyane. kualitas apik.


  • Miturut Greg Putz

HA-LAB_1

PWDT Let L-410 Turbolet FS2004

7 777    5.00 (1)

Ukuran 34.6 MB

  • digawe 3 Aug 2016

  • dianyari 3 Aug 2016

  • Apik tenan add-on saka Turbolet Let L-410 kanggo FS2004 kanthi kokpit virtual lan swara khusus, kalebu papat versi beda kanthi tolok khusus.


  • Miturut Tim Desain Ping Wing

ext-C-Gent

Grumman G-73 Mallard FSX & P3D & FS9

17 735    4.33 (3)

Ukuran 139 MB

  • digawe 3 Aug 2016

  • dianyari 29 Aug 2018

  • versi1.0

  • Grumman G-73 Mallard kanggo FSX, P3D lan FS2004 kualitas banget, arang banget add-ons kualitas kaya dadi freeware, deleng video ing ngisor iki kanggo katrangan lengkap (digawe dening FS Enthusiasts).


  • Miturut Milton Shupe, Nigel Richards, Rachael Whiteford, Rui Cristina, William Ellis, Roman Stoviak

fs9 2015-10-09 16-46-07-60

Ilyushin IL-76 FS2004

8 597    3.00 (1)

Ukuran 96.6 MB

  • digawe 11 Oct 2015

  • dianyari 11 Oct 2015

  • model ayu pesawat iki dirancang ing Uni Soviet, kalebu loro model (MD lan TD), swara adat, loro tekstur (Rusia Ministry for kahanan darurat lan Rusia - peksa Air), animasi, wengi tekstur, panel 2D Komplek (ora VC) karo macem-macem views, a manual PDF in Russian (isoh karo Google Translate).


  • Dening Sestak Oleg, Nikolay Sukhikh

fs9 2015-10-06 00-29-17-44

TDS Boeing 787-8 GE FS2004

21 216    4.40 (5)

Ukuran 56.8 MB

  • digawe 6 Oct 2015

  • dianyari 5 Oct 2015

  • Model apik saka Boeing 787-8 sing diusulake dening TDS (Tenkuu Developers Studio) kanggo FS2004, sampeyan kudu mabur iki add-on saka panel 2D (ora VC)


  • Miturut TDS (Tenkuu Developers Studio)

dlgsplash

YAKOVLEV Yak-18T FS2004

5 096    4.00 (1)

Ukuran 25.0 MB

  • digawe 21 Aug 2015

  • dianyari 21 Aug 2015

  • versi2.2

  • model YAKOVLEV Yak-18T kanggo FS9. Kalebu dinamika asli, 2D panel karo propeller animasi, ukuran, pesawat swara, sistem Gagal adat, 4 model visual animasi beda


  • Miturut Alexey Yuzefov

fs9 2015-07-30 00-57-05-85

UKFS Airbus A300B4-600ST Beluga FS2004

9 160    4.00 (2)

Ukuran 33.2 MB

  • digawe 29 Jul 2015

  • dianyari 29 Jul 2015

  • Airbus Beluga saka kualitas apik mung kanggo FS2004, Pack lengkap iki ngandhut 4 liveries: Airbus Industries, putih Airbus Industries, Airbus Industrie Toulouse 2013 lan UKFlightsim.


  • Miturut UKFlightim, panel v3 dening Simon Topmann

fs9 2015-04-02 23-21-23-74

ATR 72-500 Varig ISDT FS2004

8 947    4.67 (3)

Ukuran 35.5 MB

  • digawe 21 Jul 2015

  • dianyari 21 Jul 2015

  • FS72 native ATR 500-2004 ing werna saka VARIG (Viação aérea Rio-Grandense) Olympic Summer Games 2016.


  • Dening ISDT, panel dening Hanno Frings

zlin_z137t_turbocmelak_fsx_p3d_fs2004_1

Zlin Z137T Turbocmelak FSX & P3D & FS2004

9 169    4.00 (6)

Ukuran 25.9 MB

  • digawe 10 Aug 2014

  • dianyari 30 Mei 2015

  • iki add-on iku kanggo FS2004, FSX lan Prepar3D vxx. Pangatur mesin tunggal pesawat nganggo kokpit 3D kanthi fungsi (ora panel 2D)


  • Miturut Vit Storch

virtavia_westland_merlin_eh101_1

Virtavia Langkawi Merlin EH101 FS2004

6 870    5.00 (2)

Ukuran 6.81 MB

  • digawe 22 Mei 2014

  • dianyari 30 Mei 2015

  • Liyane apik add-on menyang helikopter terkenal sing diusulake Virtavia, sing mbayar sadurunge, iki add-on dadi freeware ing 2014.


  • Miturut Virtavia

rio_de_janeiro_photoreal_v9.0_fs2004_1

Rio De Janeiro Photoreal V9.0 FS2004

28 037    4.50 (2)

Ukuran 58.9 MB

  • digawe 12 Feb 2014

  • dianyari 30 Mei 2015

  • Iki minangka versi 9th saka sesawangan Rio de Janeiro (Brasil) kanggo FS2004. Wilayah Tomisticim (SBGL) sing ditampung ing bandara anyar iki ditambahi babagan 1500Km2 lan akeh monumèn. Bandara Tom Jobim (SBGL) .


  • Miturut Newton Drumond, Fernando Marques, Dave Pearce, Luis Vargas

Savoia_Marchetti_SM-79_MVG_1

Savoia Marchetti SM-79 MVG FS2004

4 101    4.50 (2)

Ukuran 16.0 MB

  • digawe 2 Feb 2014

  • dianyari 30 Mei 2015

  • Add-on kanggo FS2004: pesawat lengkap. 4 Model GMax Hi-Res sing beda-beda (4 versi beda), nampilake bagean sing biasa, kayata kabeh kontrol penerbangan, props pitch lan flaps edge sing unggul. Enem ati sing beda (2 Regia Aeronautica, 1 ANR / RSI, 2 Angkatan Udara Nasional Nasional Spanyol, 1 Angkatan Udara Co-Belligerant); VC mung.


  • Miturut Manuele Villa

Comco_Ikarus_C42_Red_Cross_1

Comco Ikarus C42 Red-Cross FS2004

5 415    3.00 (4)

Ukuran 8.34 MB

  • digawe 11 Jan 2014

  • dianyari 22 Jun 2015

  • lengkap Ikarus C42 kanggo FS2004 karo werna saka Perancis Red-Cross, eksklusif Rikoooo ing kemitraan karo Frc.


  • Dening Byron Warwick, dicet maneh lan dipasang maneh dening Rikoooo.com

Download: Kaca 1 saka 14 Asil 1 - 19 saka 265