Basa
Mlebu menyang akun sampeyan
Register
Utawa mlebu karo

Kabeh undhuhan kanggo Airbus

Order File dening:
Default | jeneng | Pengarang | tanggal | Hits | Bintang
Airbus_A350-1000_XWB_CamSim_FSX_P3D_1

Airbus A350-1000 XWB CamSim FSX & P3D

51 143    3.34 (119)

Ukuran 58.4 MB

  • digawe 3 Oct 2019

  • dianyari 5 Oct 2019

  • Ing kene sapisanan ing Freeware kanggo Prepar3D v4 (uga kompatibel FSX) Airbus A350-1000 kanthi wolung repain, kokpit virtual lan swara khusus.


  • Miturut model Asli dening Camil Valiquette (CamSim). Konversi asli kanggo FSX/P3D dening Rikoooo. A330NG kokpit virtual lan panel 2D dening THOMAS RUTH. Swara dening KelvinMckenzieFlightsim

Airbus_A320-232_British_Airways_Landor_FSX_P3D_1

Airbus A320-232 ing British Airways Landor FSX & P3D

22 506    3.33 (42)

Ukuran 72.9 MB

  • digawe 22 Feb 2019

  • dianyari 22 Feb 2019

  • Airbus A320-232 dirancang dening Project Airbus, Paket iki kalebu Stefan Liebe 2D Panel A32X, kang kalebu SFCC (slats / flaps komputer) sing wis diatur dening Ken Webber, uga Callouts, pitungan V1, swap otomatis, FMC Lan luwih akeh.


  • Miturut Model dening Project Airbus, panel A32X dening Stefan Liebe, IAE2500 soundpack dening SkyHigh Simulasi, paket lan cet ulang dening Ken Webber

beriev_be-200_package_fsx_p3d_1

Beriev Be-200 Package FSX & P3D

10 336    3.67 (9)

Ukuran 61.1 MB

  • digawe 6 Nov 2018

  • dianyari 6 Nov 2018

  • Ing Rikoooo tresna pesawat Rusia lan kita ora bakal kesel, kene pancen enak add-on kompatibel antara liyane karo Prepar3D v4. Pengebom iki jenenge Beriev Be-200 kanthi efektif melu ing perang nglawan kebakaran raksasa panas 2010 ing Rusia, nanging uga ing Yunani, Israel, lan Portugal. Klebu karo enem repaints, swara, kokpit virtual saka Airbus A320.


  • Miturut Model dening Massimo Taccoli, panel Adaptasi VC lan alat pengukur saka Philippe Wallaert, Swara dening Predatorus

Airbus_A310_Multi-Livery_FSX_P3D_1

Airbus A310 Multi-Livery FSX & P3D

36 879    4.00 (26)

Ukuran 87.9 MB

  • digawe 5 Sep 2018

  • dianyari 26 Sep 2018

  • Paket gedhe sing ngemot Airbus A310-200 / 300 / MRTT karo liveries 34 lan swara nyata kanggo mesin GE lan PW. Model lan VC digawe dening Thomas Ruth. Kalebu FMC, GPWS, Ground Handling, V-Speed, lan Flight Data gauges.


  • Dening Thomas Ruth, dikemas dening Luis Quintero, repack dening Rikoooo

Prepar3D 2018-06-12 08-30-11-43

Airbus A350-900 XWB Multi Livery Pack FSX & P3D

93 801    3.21 (114)

Ukuran 328 MB

  • digawe 12 Jun 2018

  • dianyari 14 Aug 2018

  • Airbus A350-900 XWB karo repaints 39, ing model anyar (FSPainter) animasi sing ora bisa digunakake ing versi sadurunge saiki bisa digunakake (ailerons, reverses, kemudi dll).


  • Miturut Hak Cipta © 2018 Model dening FSPainter. Digawe flyable dening Mees Jansen. A330 VC dening Thomas Ruth. Diedit dening T.Marson & Chris Evans. Repack lan koreksi dening Rikoooo

a332hawai2

Airbus A330-200 Hawaiian Airlines FSX & P3D

25 209    3.43 (21)

Ukuran 37.6 MB

  • digawe 20 Dec 2017

  • dianyari 29 Aug 2018

  • Paket lengkap kanggo Airbus A330-243 iki ing warna saka Hawaiian Airlines. GPWS klebu kanggo Airbus, FMC, VC lan swara khusus. FSX lan P3D kompatibel karo v4.1 +.


  • Dening Model dening Thomas Ruth, Repaint dening Dominik Stahel, Custom rangkep dening Chris Evans

fsx 2016-11-05 22-44-39-29

Fleet Air Berlin FSX & P3D

39 693    4.56 (9)

Ukuran 407 MB

  • digawe 6 Nov 2016

  • dianyari 30 Jul 2018

  • Punika salah siji sing paling fleets didownload ing Rikoooo, Discover pesawat saka Air Berlin, mabur karo pitu model sing arupi armada ing 2016


  • Dening dhaptar lengkap penulis lan dokumentasi menyang paket kasebut

A30-343X

Fleet Swiss International Air Lines FSX & P3D

45 001    4.42 (12)

Ukuran 488 MB

  • digawe 5 Jul 2016

  • dianyari 30 Jul 2018

  • Ing kene, armada Swiss International Air Lines kanggo FSX, FSX-Steam Edition, Prepar3D v1, v2 lan v3. Paket lengkap karo mayoritas pesawat saka armada nyata kaya Juni 2016.


  • Dening dhaptar lengkap ing paket kasebut

fsx 2016-02-26 08-20-29-08

FSPX Airbus A350-900XWB FSX & P3D

86 921    3.73 (26)

Ukuran 164 MB

  • digawe 6 Mar 2016

  • dianyari 3 Oct 2019

  • Ing ngisor iki Airbus A350-900 anyar. pesawat anyar sing revolusioner. Model lan repot digawe dening FSpainter. Thanks kanggo FSpainter kanggo model kasebut. Kokpit maya yaiku A330-300 saka Thomas Ruth


  • Miturut Model & Cat dening FSpainter, VC dening Thomas Ruth, swara saka KelvinMckenzieFlightim, dirakit dening Mees Jansen

fsx 2015-12-10 17-23-40-50

Paket Airbus A330 Multi-Livery FSX & P3D

125 308    4.14 (37)

Ukuran 232 MB

  • digawe 11 Dec 2015

  • dianyari 14 Aug 2018

  • Iki koleksi lengkap Model A330 digawe dening Thomas Ruth karo VC. Koleksi iki duwe -200, -200F, -MRTT lan -300 saka A330.


  • Miturut Tim Proyek Opensky, Thomas Ruth, digawe maneh dening Luis Quintero

fsx 2015-08-22 01-57-40-61

Paket Air New Zealand FSX & P3D

22 264    3.56 (9)

Ukuran 232 MB

  • digawe 22 Aug 2015

  • dianyari 22 Aug 2015

  • Super paket karo 8 kapal saka Air New Zealand, saben pesawat wis kokpit virtual (VC)


  • Dening Macem-macem penulis (waca nang), repack dening Alan de Jager

pa320v2_B6-2

JetBlue A320 Mega Pack FSX & P3D

45 111    3.95 (19)

Ukuran 60.8 MB

  • digawe 21 Aug 2015

  • dianyari 14 Aug 2018

  • versi2

  • Iki Pack saka Airbus A320 saka airliner US JetBlue udara, karo tekstur 17 gawan edisi khusus, tekstur kokpit virtual remastered ing HD.


  • Dening Project Airbus, repack dening Sean Mooney, Liridon Poliku, Mike Rodriguez

fs9 2015-07-30 00-57-05-85

UKFS Airbus A300B4-600ST Beluga FS2004

9 160    4.00 (2)

Ukuran 33.2 MB

  • digawe 29 Jul 2015

  • dianyari 29 Jul 2015

  • Airbus Beluga saka kualitas apik mung kanggo FS2004, Pack lengkap iki ngandhut 4 liveries: Airbus Industries, putih Airbus Industries, Airbus Industrie Toulouse 2013 lan UKFlightsim.


  • Miturut UKFlightim, panel v3 dening Simon Topmann

ltu_international_airways_fleet_fsx_p3d_1

Armada LTU International Airways FSX & P3D

86 347    3.71 (7)

Ukuran 215 MB

  • digawe 9 Feb 2014

  • dianyari 30 Jul 2018

  • Rikoooo nyedhiyakake armada maskapai LTU (Lufttransport-Unternehmen kanggo "perusahaan transportasi udara") sing ing taun 2009 gabung karo Air Berlin. Paket iki minangka edisi khusus kanggo ngelingi apa perusahaan iki saka 1955 nganti 2009.


  • Dening panganggit Multiple, repack dening Ricardo_tv, ditambah karo Rikoooo

Airbus_A340_Mega_Package_Vol_1_FSX_ & _P3D_1

Airbus A340 Mega Package Vol 1 FSX & P3D

198 584    4.03 (37)

Ukuran 140 MB

  • digawe 2 Feb 2014

  • dianyari 26 Sep 2018

  • paket lengkap kalebu kabeh Airbus A340-XXX (saka Thomas Ruth) karo kokpit virtual lan 42 repaints kualitas dhuwur.


  • Dening Thomas Ruth (& timnya), Paket dening Luis Quintero

Airbus_A340_Mega_Package_Vol_2_FSX_ & _P3D_1

Airbus A340 Mega Package Vol 2 FSX & P3D

94 789    4.20 (10)

Ukuran 154 MB

  • digawe 2 Feb 2014

  • dianyari 26 Sep 2018

  • paket lengkap kalebu Airbus A340-200 lan A340-300 dening Project Opensky (ora kokpit virtual, 2D kontrol panel mung) lan 45 repaints kualitas dhuwur.


  • Dening Luis Quintero, Tim Proyek Opensky

airbus_a320_family_mega_pack_fsx_p3d_1

Airbus A320 Family Mega Pack FSX & P3D

718 507    3.99 (122)

Ukuran 739 MB

  • digawe 28 Nov 2013

  • dianyari 14 Aug 2018

  • versi3.05

  • Punika paket mega Airbus A320 Family kanthi 145 repaints kualitas dhuwur. Pek iki ngemot kabeh Airbus saka kulawarga A320 (papat model) kanthi swara khusus kayata CFM56 lan International Aero Engines V2500.


  • Dening Project Airbus & kolaboratore, François Doré, mbaleni maneh dening Luis Quintero, nganyari dening Rikoooo

Airbus_A300_Multi-livery_Mega_Pack_FSX_P3D_1

Mega Pack Airbus A300 FSX & P3D

99 887    4.16 (19)

Ukuran 102 MB

  • digawe 22 Oct 2013

  • dianyari 14 Aug 2018

  • Pack iki ngandhut model 14 saka Airbus A300-XXX (-600R, 600F, ST, B1, B2, B4) lan liveries 31 kadhaptar ing Tabel ing ngisor iki. Saben model wis panel 2d lan kokpit virtual karo swara adat


  • Dening Thomas Ruth & tim / kolaborator, muni dening Mike Maarse, repack dening Luis Quintero

EasyJet_Fleet_FSX_ & _P3D_1

Armada Easyjet v1.0 FSX & P3D

110 805    4.29 (7)

Ukuran 188 MB

  • digawe 26 Jun 2013

  • dianyari 30 Jul 2018

  • Rikoooo nyiapake fleet Easyjet versi 1.0 kanggo Flight Simulator X (FSX) SP2 utawa Akselerasi lan Prepar3D (P3D) kompatibel karo Windows XP / Vista / 7 / 8 +


  • Dening Multiple Auhtors - Deleng ing paket

Download: Kaca 1 saka 3 Asil 1 - 19 saka 57