Basa
Mlebu menyang akun sampeyan
Register
Utawa mlebu karo

Kabeh undhuhan kanggo MSFS2020

Order File dening:
Default | jeneng | Pengarang | tanggal | Hits | Bintang
Lockheed_Martin_F-22A_Raptor_TPS_Freeware_Edition_MSFS_2020_1
  • digawe 2 Sep 2021

  • dianyari 2 Sep 2021

  • versi1.0.5.1

  • Ngenalake pejuang keunggulan operasional paling maju ing donya. Top Mach Studios ngentekake luwih saka 9 wulan riset lan pangembangan kanggo nggawe model iki kanggo MSFS 2020


  • Miturut Top Mach Studios: Evan Burns - Pangembang utama lan programmer. Adam Burry - Pemodelan 3D lan efek visual. DakFly - Pemodelan lan nyetel kinerja pesawat, dokumentasi lan efek visual

EA-7_Edgley_Optica_MSFS_2020_1

EA-7 Edgley Optica MSFS 2020

301    5.00 (2)

Ukuran 471 MB

  • digawe 30 Aug 2021

  • dianyari 30 Aug 2021

  • versi2.1

  • MSFS 2020: Edgley EA-7 Optica minangka pesawat ringan Inggris sing dirancang kanggo karya observasi kanthi kecepatan rendah lan dirancang minangka alternatif kanggo helikopter.


  • Dening Brandon Yaeger "Jonx" (Pangembang MSFS). Craig Richardson "ClassicWings78" (Asli FSX Pangembang). Pam Brooker "Warchild" (Asli FSX Devloper Model Penerbangan). TwoSeventyInc (Artis Tekstur). MSFS (Macem-macem Swara). PMS50 (GTN 750 Mod)

Cessna_172_Amphibian_G1000_MSFS_2020_1

Cessna 172 Amphibian G1000 MSFS 2020

158    5.00 (4)

Ukuran 164 MB

  • digawe 26 Aug 2021

  • dianyari 26 Aug 2021

  • versi1.4.0

  • Ing ngisor iki Cessna 172 Skyhawk Amphibian minangka anggota kulawarga Skyhawk sing kuat sing bisa mbukak lan ndharat kanthi dibangun ing Standing Lyc 210HP


  • Miturut Bagolu

Cessna_172_Bush_Kit_G1000_MSFS_2020_1

Cessna 172 Bush Kit G1000 MSFS 2020

1 838    3.64 (11)

Ukuran 162 MB

  • digawe 13 Mei 2021

  • dianyari 24 Aug 2021

  • versi2.3.1

  • Cessna 172 Skyhawk Bush Kit G1000 minangka anggota kulawarga Skyhawk sing bisa take-off lan landing (STOL) sing dibangun ing 210 HP STC. Iki minangka tambalan Skybok Asobo sing digawe dening Babolu sing nambahake pesawat anyar menyang hangar sampeyan.


  • Miturut Bagolu

Cessna_172_Tail_dragger_MSFS_2020_1

Cessna 172 Tail dragger G1000 MSFS 2020

1 627    3.75 (8)

Ukuran 180 MB

  • digawe 13 Mei 2021

  • dianyari 24 Aug 2021

  • versi2.3.1

  • Cgerna 172 Skyhawk Tail dragger G1000 minangka anggota kulawarga Skyhawk sing bisa take-off lan landing (STOL) sing dibangun ing Lycoming 210 HP STC. Iki minangka tambalan Skybok Asobo sing digawe dening Babolu sing nambahake pesawat anyar menyang hangar sampeyan.


  • Miturut Bagolu

Vertigo _-_ Turbo_Prop_Racer_MSFS_2020_1

Vertigo - Turbo Prop Racer MSFS 2020

2 418    3.45 (22)

Ukuran 148 MB

  • digawe 12 Mei 2021

  • dianyari 22 Sep 2021

  • versi1.0.6.1

  • GotGravel terus nggumunake mod anyar iki kanggo MSFS 2020: "Vertigo - Turbo Prop Racer" (fiksi) sing JMB VL-3 (ULM) sing modifikasi banget kanthi turbin 850HP modern.


  • Miturut GotGravel

Monumen_Valley_MSFS_2020_5

Lembah Monumen - tapel wates Arizona-Utah MSFS 2020

1 442    4.00 (6)

Ukuran 756 MB

  • digawe 31 Mar 2021

  • dianyari 31 Mar 2021

  • versi3.0

  • Lembah Monumen, iki kalebu papan sing mistis, mitos, unik lan ora bisa dilalekake ... Sampeyan bisa kanthi gampang mbayangake dhewe ing tengah-tengah wilayah kulon sing hebat! Dumunung ing jantung wilayah India Navajo.


  • Dening Paket iki digawe dening Jeppeson2001

MegaPack_Loire_castle_France_MSFS_2020_1

Istana MegaPack Loire Prancis MSFS 2020

1 615    3.80 (10)

Ukuran 346 MB

  • digawe 30 Mar 2021

  • dianyari 30 Mar 2021

  • versi3.4

  • Siapke rencana penerbangan VFR, amarga dina iki kita bakal dolan-dolan kastil Loire (ing Prancis)! Paket iki kalebu 16 châteaux sing luar biasa lan Abbey sing apik ing departemen Loire.


  • Dening Paket Iki digawe dening legofun1974 lan Archer374

EGV_Enhanced_Ground_Vehicles_MSFS_2020_1

Kendaraan Tingkat Enhanced EGV MSFS 2020

2 859    4.06 (17)

Ukuran 83 MB

  • digawe 29 Mar 2021

  • dianyari 29 Mar 2021

  • versi1.0

  • Vehicle Enhanced Enhanced yakuwi kanggo nambah tekstur kabeh kendaraan darat ing bandara MSFS 2020 standar. Kalebu 30 ati sing duwe tema Eropa / Jerman, sing umume adhedhasar kendaraan nyata.


  • Miturut Mod iki digawe dening JBF23. Matur suwun khusus kanggo Porter2411, vLegion lan TehGodlyLuzer

Geneva_City_Swit Switzerland_MSFS_2020_1

Geneva City Switzerland MSFS 2020

1 946    4.17 (12)

Ukuran 711 MB

  • digawe 11 Mar 2021

  • dianyari 25 Mar 2021

  • versi2.3

  • Iki minangka pemandangan saka kutha Jenewa (Swiss) nggunakake teknologi fotogrametri 3D.


  • Miturut Thalixte

Scheibe_SF28_Tandem-Falke_MSFS_2020_1

Scheibe SF28 Tandem-Falke MSFS 2020

2 205    3.36 (28)

Ukuran 183 MB

  • digawe 10 Mar 2021

  • dianyari 10 Mar 2021

  • versi1.3

  • Paket iki kalebu model asli Scheibe SF 28 Tandem-Falke kanggo MSFS 2020 kanthi swasana ati, swara, kokpit virtual sing dipercaya, alat ukur, animasi, model penerbangan sing cocog karo kinerja pesawat kasebut.


  • Miturut Model 3D Asli: Rohr 3D Solutions LLC. Pangembang Utama: tjburni (Aerosoar). Asisten Pangembang: NewkTV (Aerosoar)

Schempp-Hirth_Discus-2b_MSFS_2020_1

Schempp-Hirth Discus-2b MSFS 2020

3 399    3.65 (46)

Ukuran 216 MB

  • digawe 28 Jan 2021

  • dianyari 22 Apr 2021

  • versi3.3

  • Iki minangka glider asli pertama kanggo Microsoft Flight Simulator 2020, dibangun wiwit wiwitan, luwih saka 300 jam kanggo pembangunan nganti saiki. Iki minangka asil kerja keras kanggo masarakat lan gratis.


  • Miturut Model 3D Asli: Rohr 3D Solutions LLC. Pangembang Utama: NewkTV. Asisten Pangembang: Eggman28 (Skuadron Penerbanganim). Tekstur / Bahan Artis: PupPryde

Savage_Grravel_MSFS2020_1

Savage Grravel MSFS 2020

3 411    4.17 (29)

Ukuran 228 MB

  • digawe 20 Jan 2021

  • dianyari 24 Aug 2021

  • versi1.4.0

  • Grravel minangka kewan mesin STOL, ateges versi Truk Monster saka Savage Carbon. Iku luwih abot, luwih kuat lan adil ... luwih ekstrim. Kasedhiya 3 ati eksklusif.


  • Dening Asobo Studio lan Got Gravel

Savage_Carbon_MSFS2020_1

Savage Carbon MSFS 2020

2 604    4.11 (35)

Ukuran 237 MB

  • digawe 20 Jan 2021

  • dianyari 24 Aug 2021

  • versi1.3.2

  • Savage Cub sing luwih kuat, kuwat lan luwih angel, dadi mesin semak sejati.


  • Dening Asobo Studio lan Got Gravel

Gatwick_Airport_EGKK_Ultra_MSFS2020_1
  • digawe 15 Dec 2020

  • dianyari 26 Aug 2021

  • versi8.0.2 SU5

  • Ing pemandangan MSFS 2020 iki digawe dening "mkvy" (kanthi matur nuwun) sampeyan bisa njelajah bandara kanthi sakabehe, umume bangunan digawe kanthi 3D kanthi tangan, saben papan parkir diselehake kanthi bener.


  • Miturut mkvy

Toulouse_France_v1.2_MSFS2020_1

Toulouse Prancis MSFS 2020

4 266    3.51 (79)

Ukuran 1.18 GB

  • digawe 24 Nov 2020

  • dianyari 22 Apr 2021

  • versi2.7

  • Pemandangan fotogrametri Toulouse iki cocog banget karo MSF2020, sampeyan bisa miwiti saka bandara Toulouse Blagnac (LFBO) utawa saka koordinat GPS iki: 43.603911, 1.439363.


  • Miturut Thalixte

Nice_City_v2.0_MSFS2020_1

Nice City MSFS 2020

9 945    3.40 (96)

Ukuran 1.11 GB

  • digawe 27 Oct 2020

  • dianyari 22 Apr 2021

  • versi3.7

  • Kabeh wong ngerti Nice, ibukutha Côte d'Azur (French Riviera), nanging ora kabeh wong duwe kesempatan mrana. Ya, kanthi pemandangan iki meh bisa dipercaya.


  • Miturut Thalixte

Fokker_D.21_1938-40_MSFS2020_1

Fokker D.21 1938-40 MSFS 2020

11 833    3.24 (161)

Ukuran 45.4 MB

  • digawe 24 Oct 2020

  • dianyari 15 Dec 2020

  • versi2.0

  • Iki pesawat pertama sing diowahi saka FSX menyang MSFS 2020 lan deleng asile! Pancen apik banget kepiye MSFS 2020 bisa nambah rendering model 3D.


  • Miturut Model dening Daan Kaasjager (Dutcheeseblend). Konversi MSFS 2020 ditindakake dening Priller saka Sim-Outhouse.com

Doha_City_and_Lite_Airport_v1.0_MSFS2020_1

Doha City lan Bandara Lite v1.0 MSFS 2020

8 087    3.80 (15)

Ukuran 162 MB

  • digawe 21 Oct 2020

  • dianyari 24 Oct 2020

  • versi1.0

  • Iki kutha Doha, ibukutha Qatar. Paket iki ngemot akeh bangunan Doha sing apik kayata La Perla Towers, Kubah Aspire lan Menara Aspire, Menara Tornado ing pusat kutha uga akeh liyane.


  • Miturut Risuali lan Chris B

Download: Kaca 1 saka 2 Asil 1 - 19 saka 20