Basa
Mlebu menyang akun sampeyan
Register
Utawa mlebu karo

Kabeh undhuhan kanggo Preprar3D v2

Order File dening:
Default | jeneng | Pengarang | tanggal | Hits | Bintang
McDonnell_Douglas_DC10-30_Classic_Liveries_FSX_P3D_1

McDonnell Douglas DC10-30 Ati Klasik FSX & P3D

4 639    4.36 (28)

Ukuran 132 MB

  • digawe 16 Mei 2021

  • dianyari 16 Mei 2021

  • versi3

  • Iki koleksi ati-ati klasik McDonnell Douglas DC10-30 V3. Adhedhasar model Thomas Ruth lan Eric Cantu, nampilake Airfile lengkap anyar lan Panel 2D / 3D V3 sing luwih apik kanthi pengukuran sing ditulis maneh.


  • Miturut Philippe Marion. Adhedhasar model Thomas Ruth lan Eric Cantu

Gloster_Meteor_T_Mk_7.5_FSX_P3D_1

Meteor Gloster T Mk 7.5 FSX & P3D

1 860    3.63 (8)

Ukuran 90.7 MB

  • digawe 16 Mei 2021

  • dianyari 16 Mei 2021

  • Gloster Meteor T Mk7 nganggo buntut F Mk8. Iki minangka model lengkap kalebu kokpit virtual lan swara, uga wolung skema cat sing rinci banget.


  • Miturut Robert Richardson / Peter Watkins. Skema cat dening Peter Watkins

Boeing_727-100_MegaPack_FSX_P3D_1

Boeing 727-100 MegaPack FSX & P3D

8 361    4.13 (31)

Ukuran 337 MB

  • digawe 31 Mar 2021

  • dianyari 31 Mar 2021

  • Paket paling apik sing ditawakake Flanker256 (matur nuwun sanget kanggo karya sing diwenehake). Paket mega Boeing 727-100 iki kasusun saka 8 model versi Penumpang lan 2 model versi Kargo digawe dening TDS / Tenkuu Developers Studio + kokpit virtual 727 dening Thomas Ruth lan 32 ati ati HD.


  • Miturut model Visual: TDS (Tenkuu Developers Studio). 727 VC: Thomas Rut. Swara: Tim Audio FS. Ati-ati: Juan C. Brizuela AKA Johnny. Adaptasi lan paket: Flanker256. Ndandani: Rikoooo

McDonnell_Douglas_F-15_Eagle_C-D_FSX_P3D_1

McDonnell Douglas F-15 Eagle CD FSX & P3D

3 676    4.50 (8)

Ukuran 45.7 MB

  • digawe 31 Mar 2021

  • dianyari 31 Mar 2021

  • McDonnell Douglas F-15 Eagle versi C lan D sing apik banget wiwitane digawe dening IRIS Simulasi lan diowahi dadi asli FSX format kanthi "ignoti et quasi occulti". Kanthi efek afterburner otomatis ditambahake dening Rikoooo.


  • Miturut model Asli dening Iris Simulasi. FSX konversi asli dening ignoti et quasi occulti. Diedit dening Rikoooo

ORSU_Sulaymaniyah_International_Airport_2021_FSX_P3D_1
  • digawe 26 Mar 2021

  • dianyari 27 Mar 2021

  • Iki pemandangan anyar ing Bandara Internasional Sulaymaniyahen ing Irak, sampeyan kudu ngerti manawa bandara iki durung ana ing FSX / P3D database Iki pemandangan nyata foto sing apik banget lan lengkap sing diwujudake ing Freeware by Pro Simulation (MAHER SOURITI).


  • Miturut Simulasi PRO © 2020. Kanggo Microsoft Flight Simulator & Prepar3D FSX-P3D Addons. Pangembang & Desainer dening: MAHER SOURITI. E.mail: alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.

de_Havilland_Canada_DHC-7-12_Package_FSX_P3D_1

de Havilland Kanada DHC-7 12 Paket Ati FSX & P3D

2 731    4.22 (9)

Ukuran 108 MB

  • digawe 18 Mar 2021

  • dianyari 25 Mar 2021

  • Paket iki ngemot 12 ati sing digawe dening Stephen Browning. Uga kalebu kokpit virtual kanthi kabin 3D lengkap, panel 2D, alat ukur khusus lan swara. Model asli kanggo FSX lan kompatibel Prepar3D v4 lan v5.


  • Miturut Nambahake panel karya dening Philippe Wallaert. Daftar priksa sing ditambahake dening Werner Schott. Model dening Milton Shupe, Mike Kelly, George Arana lan Sim-Outhouse. FSX konversi asli dening Simulasi Eagle Rotorcraft. Kabeh tekstur kanthi stephen browning.

Concorde_Historical_Pack_v2_FSX_P3D_1

Paket Sejarah Concorde v2 FSX & P3D

7 036    3.62 (42)

Ukuran 162 MB

  • digawe 17 Mar 2021

  • dianyari 31 Mar 2021

  • versi2.0

  • paket kalebu kabeh ati sing bersejarah wiwit taun 1971 nganti 2003, yaiku 15 ati sing rinci banget. Anyar anyar paket iki yaiku tambahan panel anyar sing rinci lan realistis kanthi ukuran anyar 100% ing kokpit virtual lan Panel 2D.


  • Miturut Model Pesawat: Libardo Guzman Garcia. Asli FSX/P3D konversi dening Rikoooo. FSX/P3D Panel Concorde dening Gavin Munro. Repaints dening Eduardo Rocha. Swara dening Adam Murphy

Fokker_T.5_bomber_FSX_P3D_1

Pengebom Fokker T.5 FSX & P3D

1 884    4.42 (19)

Ukuran 165 MB

  • digawe 23 Feb 2021

  • dianyari 23 Feb 2021

  • Iki minangka perwakilan Fokker T.5 sing apik banget. Matur suwun karo Daan Kaasjager kanggo tugas sing hebat iki. Pengabdian lan kualitas kaya ngono kanggo Freeware tetep luar biasa.


  • Miturut Daan Kaasjager - Dutcheeseblend

Pipistrelle_Virus_SW_80_FSX_P3D_1

Virus Pipistrelle SW 80 FSX & P3D

2 207    4.20 (10)

Ukuran 40.7 MB

  • digawe 18 Feb 2021

  • dianyari 18 Feb 2021

  • Pipistrelle Virus SW 80 minangka ULM kursi loro sing dibangun dening perusahaan Slovenia Pipistrel. Model sing ditampilake dilengkapi mesin 80 HP Rotax. Add-on dites karo FSX nanging uga kompatibel Prepar3D v1 nganti v5.


  • Miturut Patrick Le Luyer

Junkers_Ju_52-3m_FSX_P3D_1

Junkers Ju 52 / 3m FSX & P3D

2 362    4.00 (13)

Ukuran 23.2 MB

  • digawe 18 Feb 2021

  • dianyari 23 Feb 2021

  • Iki Paket Junkers 52 Tri sing ngemot telung ati unik sing ana ing urip nyata lan digawe dening Stephen Browning (F-AZJU, 50G10, 2ZBF). Asli FSX model lan kompatibel karo Prepar3D v1 nganti v5.


  • Miturut model Asli dening O.Fischer. Konversi model dening Bulbbulb2. Ngawasi lan ngedit CFg dening InDeepSchit. Kabeh repaints dening Stephen Browning

de_Havilland_Canada_DHC-7-10_Package_FSX_P3D_1

de Havilland Kanada DHC-7 10 Paket Ati FSX & P3D

2 389    3.35 (20)

Ukuran 92.5 MB

  • digawe 16 Feb 2021

  • dianyari 25 Mar 2021

  • paket lengkap FSX lan Prepar3D (v1 nganti v5) saka luhur de Havilland Kanada DHC-7 10 kalebu 10 ati anyar. Uga kalebu kokpit virtual lengkap karo kabin 3D, panel 2D, alat ukur khusus lan swara. Model asli kanggo FSX.


  • Dening panel kerja Ditambahake dening Philippe Wallaert. Daftar priksa sing ditambahake dening Werner Schott. Model dening Milton Shupe, Mike Kelly, George Arana lan Sim-Outhouse. FSX konversi asli dening Simulasi Eagle Rotorcraft. Kabeh tekstur anyar kanthi stephen browning.

L-188_Electra_Airtanker_Package_FSX_P3D_1

Paket Airtanker Electra L-188 FSX & P3D

3 252    3.48 (21)

Ukuran 149 MB

  • digawe 26 Nov 2020

  • dianyari 26 Nov 2020

  • Paket hebat iki kalebu 2 wong asli FSX pesawat (penumpang lan kargo) kanthi total rong ati; Livery Spray Air T-481 kanggo L-188C (AT) lan livery Conair T-60 kanggo L-188C (F). Rong ati iki digawe dening Nicholas Mitchell. Kabeh nganggo tekstur 4K.


  • Miturut model Asli dening Team FS KBT. Konversi lan paket digawe dening Nicholas Mitchell. Ndandani lan dandan dening Rikoooo

Grumman_S2_Turbo_California_Dept_of_Forestry_FSX_P3D_1

Grumman S2 Turbo California Kehutanan FSX & P3D

7 320    3.23 (13)

Ukuran 76.4 MB

  • digawe 23 Oct 2020

  • dianyari 23 Oct 2020

  • Milton Shupe lan tim nawakake maneh, kualitas add-on kanggo Simmer sing pengin latihan nindakake operasi pemadam kebakaran. Grumman S2 Turbo saka Departemen Kehutanan lan Perlindungan Kebakaran California minangka calon sing sampurna.


  • Dening dening Milton Shupe, Scott Thomas, Tom Fliger, Nigel Richards, Rachel Whiteford, lan Jan Visser digawe dadi pilot.

Blackburn_Beverley_FSX_P3D_1

Blackburn Beverley FSX & P3D

8 209    4.13 (15)

Ukuran 97.1 MB

  • digawe 21 Oct 2020

  • dianyari 21 Oct 2020

  • versi1A

  • Blackburn Beverley minangka transportasi kapasitas dhuwur bermutu papat, medium-range. Penerbangan kaping pisanan ditindakake ing wulan Juni 1953 lan dibangun patang puluh pitu pesawat.


  • Miturut Manfred Jahn

Boeing_787_Family_ _Virtual_Cockpit_FSX_P3D_1

Boeing 787 Kulawarga + Cockpit Virtual FSX & P3D

52 980    4.10 (305)

Ukuran 511 MB

  • digawe 13 Sep 2020

  • dianyari 14 Mar 2021

  • versiStabil 1.1

  • Aku seneng menehi kokpit virtual anyar, kokpit FREEWARE paling canggih kanggo Boeing 787 adhedhasar MagKnight. Nanging ora mung iku, amarga paket lengkap, yaiku saliyane nggawe kokpit virtual anyar, aku uga wis nambah lan nggabungake model 3D saka Boeing 787-8 / -9 / -10 GEnx.


  • Dening aset VC dening Magknight lan konversi dening Rikoooo. Gauges XML adhedhasar Gavin Munro. Model eksterior dening Hiroshi Igami (TDS). 787 GEnx Soundset dening Kairi Akai. Rikoooo Liveries dening Ken WEBBER. Liyane sing digawe ati dening Carlos Eduardo Salas

Concorde_Historical_Pack_FSX_P3D_1

Paket Sejarah Concorde FSX & P3D

77 710    3.88 (122)

Ukuran 314 MB

  • digawe 15 Jul 2020

  • dianyari 26 Jul 2020

  • versi2020

  • Mirah Concorde asli kanggo FSX / P3D kanthi kabeh sejarah bersejarah wiwit taun 1971 nganti 2003. Wayahe ngoperake pesawat supersonik ikonik iki ing simulator penerbangan sampeyan.


  • Miturut Model Pesawat: Libardo Guzman Garcia. Asli FSX/P3D konversi dening Rikoooo. Paket asli dening Philippe Marion. Repotasi dening Eduardo Rocha. Swara dening Adam Murphy

Eurocopter_EC120B_Colibri_FSX_P3D_1

Eurocopter EC120B Colibri FSX & P3D

13 422    4.19 (31)

Ukuran 56.3 MB

  • digawe 4 Jul 2020

  • dianyari 4 Jul 2020

  • Eurocopter EC120B Colibri kanggo FSX lan P3D (nganti v5), iki add-on iku nggumunake, akeh matur nuwun kanggo George Arana (Eagle Rotorcraft Simulasi) kanggo nindakake FSX / P3D Format.


  • Miturut model Asli dening Nemeth Designs. FSX/P3D konversi asli dening George Arana / Simulasi Rotorcraft Eagle

PZL_Mil_Mi-2_Hoplite_FSX_P3D_1

PZL Mil Mi-2 Hoplite FSX & P3D

8 859    4.07 (15)

Ukuran 138 MB

  • digawe 3 Jul 2020

  • dianyari 4 Jul 2020

  • Helikopter gedhe kanggo FSX lan P3D. iki addon makili telung variasi: transportasi militer (panel rusia). Transportasi penumpang sing sederhana (panel basa Inggris). Ambulans (Layanan Budapest pesawat HA-BGH - hungarian panel)


  • Miturut model Asli dening Nemeth Designs. FSX/P3D konversi asli dening George Arana / Simulasi Rotorcraft Eagle

Embraer_ERJ_135_Multi-livery_FSX_P3D_1

Embraer ERJ 135 Akeh utang FSX & P3D

56 513    4.17 (72)

Ukuran 68.6 MB

  • digawe 3 Jun 2020

  • dianyari 3 Jun 2020

  • Ing ngisor iki model lan kualitas model lengkap Embraer ERJ-135 sing ditindakake dening tim POSKY. Iki add-on saiki pribumi FSX lan uga kompatibel karo Prepar3D v4 lan v5.


  • Miturut Model dening Project Open Sky (POSKY). Model VC dening Jacob Kubique lan Corey Ford. FSX konversi asli dening Speedbird77. Muni dening Christoffer Petersen

Download: Kaca 1 saka 14 Asil 1 - 19 saka 265