Basa
Order File dening:
Default | jeneng | Pengarang | tanggal | Hits
Digawe 27-02-2019
Ngubah 27-02-2019
Downloads: 8 889
Size: 294 MB
Nggoleki ing paket hebat iki yaiku Lodestar L-18, C57 lan C60a. Matur nuwun kanggo Milton Shupe lan kolaborator kanggo karya gedhe. Paket iki kalebu model 4, panel khusus lan gauge persiapan, swara adat, Model Penerbangan adat dening Tom Falley, lan 25 liveries militer lan sipil. Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Pengarang Milton Shupe, Tom Falley, Scott Thomas, Ken Mitchell, Rachael Whiteford, Stuart Cox, Martial Feron, Andre Reimers, Mark Rogers, William Ellis, Willy McCoy, Maarten Brouwer, lan Swara dening Nigel Richards. Pilot tokoh dening Jan Visser.
Jeneng berkas lockheed_lodestar_l-18_c-57_c-60a.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10.5
versi 1.01
Digawe 01-12-2018
Ngubah 05-12-2018
Downloads: 2 998
Size: 42.2 MB
Airplane lengkap (model eksterior + kokpit virtual + swara adat + Referensi) karo papat liveries saka "Royal Canadian Air Force". Thanks kanggo Chris Evans kanggo gambar lan gagasan pak.Prepar3D v4: Ganti takeran sing ora konsisten (bit 32) lan bug bug dening Rikoooo.The Lockh ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Pengarang Model dening Team KBT. Tekstur HD dening Adrian Brausch. Klumpuk lan dites ing P3Dv4 dening Chris Evans nggunakake file sing kasedhiya
Jeneng berkas lockheed_cp-140_aurora_rcaf.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10.5
Digawe 11-12-2015
Downloads: 4 036
Size: 116 MB
The Lockheed Ventura ana tukang ngebom lan reconnaissance pesawat saka Perang Donya II digunakake dening Amerika Serikat lan Persemakmuran. Sampeyan iki dikembangaké dening Lockheed Martin Corporation.Very becik nambah-ing lengkap PV-1 Ventura Vega karo model 4 lan tekstur 4, kalebu kokpit virtual, panel 2D, swara adat ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3D v1. * v2 v3 bakal dites OK + FS2004
Pengarang Milton Shupe
Jeneng berkas lockheed_pv-1_vega_ventura_v1_1.zip
3D Virtual Cockpit
Port-Over ora kompatibel P3Dv4
Instalasi versi 10
versi 1.1
Digawe 20-05-2015
Ngubah 30-05-2015
Downloads: 30 974
Size: 39 MB
Lockheed C-5 Galaxy yaiku pesawat angkut militèr berat saka USAF sing dirancang dening pabrikan pesawat US Lockheed.This FSX/P3D nganyari kanggo Alphasim Lockheed C-5 Galaxy. Paket iki nduweni VC sing dimodifikasi lan ditingkatake sing saiki wis ditambahake ukuran luwih saka standar VC. Ing ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX-SP2 + FSX-SE + P3D v1. * v2 v3 dites OK
Pengarang Alphasim, Erwin Welker, Michael Pook
Jeneng berkas kunci_c-5_galaxy_alphasim_fsx_p3d.zip
3D Virtual Cockpit
Port-Over ora kompatibel P3Dv4
Instalasi versi 8
Digawe 23-07-2014
Ngubah 30-05-2015
Downloads: 12 419
Size: 38.9 MB
Iki Jagung versi nambah-ing saka Tristar 500, supaya dadi langsung langit, ora ana kokpit virtual (VC), Nanging, iki nambah-ing nerangake karo panel 2D banget lengkap lan darmabakti kanggo L-1011 Tristar 500. Gawan PDF kalebu macem-macem checklists, sistem otomatis tanah karo ILS, GPWS ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3D v1. * v2 v3 dites OK
Pengarang Michael E. Roberts, Alvery Guiler, David Durst
Jeneng berkas lockheed_l-1011_tristar_500_package_adv_panel_fsx_p3d.zip
Panel 2D Mung
Port-Over ora kompatibel P3Dv4
Instalasi versi 2
Digawe 23-07-2014
Ngubah 06-12-2018
Downloads: 13 001
Size: 20.4 MB
Banget beauteful L1011 Tristar wernane British Airtours (mantan divisi saka British Airways saka 1969) ana dening dear kita Thomas Ruth. Tristar long-ngusungi pesawat tri-jet sipil lan militèr, dibangun dening Lockheed ing 1970s lan 1980s. Tambah ing visual apik banget, karo animatio lengkap ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Pengarang Thomas Ruth, Paul Craig, ricardo_tv, Custom di rangkep dening Chris Evans
Jeneng berkas lockheed_l1011-100_british_airtours_vc.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10.5
Digawe 01-07-2010
Ngubah 01-07-2014
Downloads: 27 628
Size: 34.6 MB
Klik kene kanggo FS2004 kompatibel versionFitted karo lawang kargo gedhe lan mesin kang luwih kuat, ing L1049H aka "Super H" utawa "Husky" ana vèrsi penumpang / momotan konversi saka Super G lintang. Klebu ing paket papat model makili pesawat lan tanpa irung Radar ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE
Jeneng berkas lockheed_l-1049h_super_constellation_fsx.zip
3D Virtual Cockpit
Port-Over ora kompatibel P3Dv4
Digawe 21-09-2009
Ngubah 01-07-2014
Downloads: 23 968
Size: 64.72 MB
Lockheed L-188 Electra yaiku pesawat turboprop pertama sing dibangun ing Amerika Serikat. Pesawat kapisan kasebut ana ing 1957. Kinerja iki mung rada murah tinimbang pesawat jet, kanthi biaya operasi luwih murah. (sumber Wikipedia) Pesawat sing éndah, apik banget dimodifikasi ing Gmax FSX wit ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE
Jeneng berkas lockheed_l-188_electra_fsx.zip
3D Virtual Cockpit
Port-Over ora kompatibel P3Dv4
Digawe 23-02-2009
Ngubah 30-11-2018
Downloads: 33 269
Size: 83.3 MB
Klik kene kanggo njaluk FS2004 mung kompatibel vesion.We pleased kanggo introduce P-3C Orion, pesawat militèr legendaris, maringi tulodho dening tim FS KBT. The Lockheed P-3 Orion punika patroli pesawat maritim operasi ing papat helices ing donya. The P-3 Orion punika turunan militèr civi ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Pengarang Team FS KBT external
Jeneng berkas lockheed_p-3c_orion.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10.5
versi 3.31
Digawe 21-12-2006
Ngubah 01-07-2014
Downloads: 26 197
Size: 27.09 MB
Konstelasi Lockheed L049A. Pesawat kanggo FSX kanthi otomatis nginstal. Versi 3 kalebu sound.Ultra-nyata lan kualitas tekstur kualitas apik banget. Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE
Pengarang John Howard Putih, Tom Gibson, Kent Morris, Milton S
Jeneng berkas lockheed_l049a_constellation_fsx.zip
3D Virtual Cockpit
Port-Over ora kompatibel P3Dv4

Basa