Basa
Mlebu menyang akun sampeyan
Register
Utawa mlebu karo

Prepar3D FSX - Lockheed

Kabeh undhuhan kanggo Prepar3D FSX - Lockheed

Order File dening:
Default | jeneng | Pengarang | tanggal | Hits | Bintang
Lockheed_Lodestar_L-18_C-57_C-60A_FSX_P3D_1

Lockheed Lodestar L-18 C-57 C-60A FSX & P3D

13 442    4.40 (10)
Ukuran 294 MB
  • digawe 27-02-2019

  • dianyari 27-02-2019

  • versi1.01

  • Paket dheweke kalebu model 4, panel khusus lan pengukuran gauge, suara khusus, Model Penerbangan khusus oleh Tom Falley, dan 25 liveries militer lan sipil.


  • Dening Milton Shupe, Tom Falley, Scott Thomas, Ken Mitchell, Rachael Whiteford, Stuart Cox, Martial Feron, Andre Reimers, Mark Rogers, William Ellis, Willy McCoy, Maarten Brouwer, lan Swara dening Nigel Richards. Tokoh pilot dening Jan Visser.

lockheed_cp-140_rcaf_aurora_1

Lockheed CP-140 Aurora Royal Canadian Air Force FSX & P3D

6 588    4.33 (6)
Ukuran 42.2 MB
  • digawe 01-12-2018

  • dianyari 05-12-2018

  • Airplane lengkap (model eksterior + kokpit virtual + swara adat + Referensi) karo papat liveries saka "Royal Canadian Air Force". Thanks kanggo Chris Evans kanggo gambar lan gagasan pak.


  • Miturut Model dening Tim KBT. Tekstur HD dening Adrian Brausch. Dirakit lan dites ing P3Dv4 dening Chris Evans nggunakake file sing kasedhiya

Prepar3D 2015-12-07 06-59-42-86

Lockheed PV-1 Vega Ventura FSX & P3D & FS9

6 110    5.00 (1)
Ukuran 116 MB
  • digawe 11-12-2015

  • versi1.1

  • Apik tenan add-on lengkap V-Ventura Vega PV-1 kanthi 4 model lan 4 tekstur, kalebu kokpit virtual, panel 2D, swara khusus, tolok khusus, efek, animasi, Tangki Drop, dll.


  • Miturut Milton Shupe

kunci_c-5_galaxy_alphasim_fsx_p3d_1

Lockheed C-5 Galaxy Alphasim FSX & P3D

39 773    4.17 (12)
Ukuran 39 MB
  • digawe 20-05-2015

  • dianyari 30-05-2015

  • Iki FSX/P3D nganyari kanggo Alphasim Lockheed C-5 Galaxy. Paket kasebut nduwe VC sing wis diowahi lan ditingkatake, sing saiki luwih akeh ditambah saka VC standar. Lan akeh liyane


  • Dening Alphasim, Erwin Welker, Michael Pook

lockheed_l-1011_tristar_500_package_adv_panel_fsx_p3d_1

Lockheed L-1011 Tristar 500 Package adv Panel FSX & P3D

16 308    3.43 (7)
Ukuran 38.9 MB
  • digawe 23-07-2014

  • dianyari 30-05-2015

  • Iki ADVANCED add-on versi Tristar 500, ayo jelas, ora ana kokpit virtual (VC), nanging iki add-on dilengkapi panel 2D sing lengkap lan darmabakti


  • Miturut Michael E. Roberts, Alvery Guiler, David Durst

lockheed_l1011-100_british_airtours_vc_fsx_p3d_1

Lockheed L1011-100 British Airtours VC FSX & P3D

17 841    4.33 (12)
Ukuran 20.4 MB
  • digawe 23-07-2014

  • dianyari 06-12-2018

  • Add-on visual banget, kanthi animasi lengkap, swara khusus, kokpit virtual sing bisa diklik, rangka tingkat pigura, tolok khusus.


  • Dening Thomas Ruth, Paul Craig, ricardo_tv, Paket khusus dening Chris Evans

Lockheed_L-1049H_Super_Constellation_1

Lockheed L-1049H Super Constellation FSX

33 722    3.53 (66)
Ukuran 34.6 MB
  • digawe 01-07-2010

  • dianyari 01-07-2014

  • Kalebu ing paket kasebut ana papat model sing makili pesawat kanthi irung tanpa radar lan tank ujung. Papat cetakan kalebu: 1967 Capitol Airways, versi logam alami, Real Aerovias lan Airlift.


  • Miturut Model dening Manfred Jahn, Swara dening Diego S. Barreto, Tekstur Airlift dening Gary Harper, Tekstur Tekstur Udara dening Luiz Alvarenga

Lockheed_L-188_Electra_Passenger_FSX_1

Lockheed L-188 Electra Passenger & Cargo FSX

29 016    3.55 (20)
Ukuran 64.72 MB
  • digawe 21-09-2009

  • dianyari 01-07-2014

  • Pesawat sing apik, modis apik ing Gmax kanggo FSX kanthi interior 3D, swara khusus lan akeh fungsi nyata, mung kualitas sing dhuwur. Sampeyan kudu nyoba.


  • Miturut Tim FS KBT: Daisuke Yamamoto, Hiroaki Kubota, Paul Strogen, William. C. Schulz, Victor. Merculief Jr

p-3c_orion_v3.1_fsx_p3d_1

Lockheed P-3C Orion FSX & P3D

38 788    3.71 (17)
Ukuran 83.3 MB
  • digawe 23-02-2009

  • dianyari 30-11-2018

  • versi3.31

  • Add-on nganggo kokpit virtual 3D lengkap lan swara khusus. Modeling 3D kanthi kualitas apik, nemokake akeh tekstur kaya NAVY lan Angkatan Udara Kanada.


  • Miturut Team FS KBT

Imag_Constella_001

Konstelasi Lockheed L049A FSX

30 404    3.71 (34)
Ukuran 27.09 MB
  • digawe 21-12-2006

  • dianyari 01-07-2014

  • Konstelasi Lockheed L049A. Pesawat kanggo FSX kanthi otomatis nginstal. 3 versi kalebu. Swara sing paling realistis lan kualitas sing apik banget. Tekstur berkualitas tinggi.


  • Dening John Howard White, Tom Gibson, Kent Morris, Milton S