Basa
Order File dening:
Default | jeneng | Pengarang | tanggal | Hits
Digawe 01-07-2010
Ngubah 05-07-2015
Downloads: 7 770
Size: 34.6 MB
Klik kene kanggo FSX versi kompakFitted karo lawang kargo gedhe lan mesin sing luwih kuat, L1049H aka "Super H" utawa "Husky" yaiku versi penumpang / kargo sing bisa diowahi saka Konstelasi Super G. Klebu ing paket iki ana patang model sing nampilake pesawat nganggo lan tanpa hidung radar sing ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Jeneng berkas lockheed_l-1049h_super_constellation_fs2004.zip
3D Virtual Cockpit
Digawe 30-11-2009
Ngubah 12-09-2012
Downloads: 9 815
Size: 29.9 MB
kanggo FSX Versi kompatibel klik kene C-130J yaiku versi paling anyar saka Hercules lan model mung isih ana ing produksi. Luwih mirip karo Hercules klasik ing tampilan umum, model J minangka pesawat sing beda banget. Beda iki kalebu turboprop anyar Rolls-Royce AE 2100 D3 ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Jeneng berkas lockheed_martin_c-130j-30_for_fs2004.zip
3D Virtual Cockpit
Digawe 21-09-2009
Ngubah 01-07-2014
Downloads: 13 213
Size: 26.6 MB
The Lockheed C-130 Hercules pesawat transport militer dirancang dening Amerika Serikat ing 1950s pungkasan. Piyambakipun kepanggih sukses apik banget karo liwat 2200 Unit dibangun kanggo sèket negara panganggo, lan wis digunakake digunakake ing 2007. (Source Wikipedia) A paling apik add-on karo kabeh sing perlu kanggo fly ing Flight Simulat ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Pengarang SIMSHED, Claus Vendelboe Holmberg
Jeneng berkas simshed_c-130_royal_danish_air_force_fs2004.zip
3D Virtual Cockpit
Digawe 30-05-2009
Ngubah 01-07-2014
Downloads: 10 524
Size: 18.5 MB
paket Ce comprend 6 variantes du lintang (EC-121K, EC-121R, L-049 BOAC, L-1049C, L-1049G aka TWA, RC-121D). Il s'agit d'un ancien payware devenu freeware. Le Modèle Tampilan Luar iku bien réalisé, inclus un kokpit virtuel lan des anak personnalisés. Le tableau de bord est Très simplifié. C'est un ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Pengarang Alphasim external
Jeneng berkas lockheed_constellation_alphasim.zip
3D Virtual Cockpit
Digawe 23-02-2009
Ngubah 12-09-2012
Downloads: 10 890
Size: 31.74 MB
Kanggo FSX Versi kompatibel diklik ing keneRikoooo bangga bisa ngasilake pesawat militèr P-3C Orion sing misuwur déning Tim FS KBT. Lockheed P-3 Orion minangka pesawat patroli maritim, kipas balingan sing diimplementasi ing donya. Orion P-3 minangka turunan militèr saka perdata sing diusulaké ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Pengarang Team FS KBT external
Jeneng berkas lockheed_and_kawasaki_p-3c_fs2004.zip
3D Virtual Cockpit
Digawe 06-06-2006
Ngubah 12-09-2012
Downloads: 17 573
Size: 16 MB
Lockheed C-130 Hercules "Simshed." Biso dibantah paling sukses saka transportasi aviation militèr kirim-perang, ing Lockheed C-130 Hercules punika asil specification ditanggepi dening Angkatan USAir ing 1951. Pisanan loro prototype disebut YC-130, powered by papat Allison T56 turbin propeller-A-1 ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Pengarang Chris Coarse, Ryan Alan, Middleton Garry, Dickenso
Jeneng berkas lockheed_simshed_c-130-c3_fs2004.zip
3D Virtual Cockpit
Digawe 23-02-2006
Ngubah 12-09-2012
Downloads: 11 509
Size: 10.14 MB
Nyandhang werna saka Delta Airlines. Salah repaint siji. pesawat banget penake. Waé kanggo kacepetan minimal! The Lockheed L-1011 Tristar yaiku pesawat trijet long-ngusungi kanggo sipil lan militèr, dibangun dening Lockheed ing 1970s lan 1980s.In ing 1960s, American Airlines dados bid kanggo nandingi Lockhee ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Pengarang Charles Dayhuff, Swara Paket dening Achim Buerger lan Matt Ukena, Panel dening David Durs
Jeneng berkas lockheed_l1011_tristar_fs2004.zip
Panel 2D Mung

Basa