Basa
Digawe 13-12-2009
Ngubah 14-12-2009
Downloads: 12 918
Size: 27.3 MB
Kanggo FSX varian kompatibel klik hereThe Zeppelin NT (New Teknologi Zeppelin) iku jinis airship dibangun ing 1990s dening perusahaan saka Jerman Zeppelin Luftschifftechnik GmbH, Friedrichshafen.This nambah-ing dibangun karo FSDS3.5. Fitur multi LOD-model karo animasi kanggo FSX. Kanthi operable vi ... Waca liyane
kompatibel kanggo FS2004
Jeneng berkas zeppelin_nt_v1.0_for_fs2004.zip

Basa