Basa


kanggo FSX klik varian sing kompatibel ing kene. Zeppelin NT (Teknologi Baru Zeppelin) minangka jinis kapal udara sing dibangun ing taun 1990an dening perusahaan Jerman Zeppelin Luftschifftechnik GmbH, Friedrichshafen.This add-on dibangun karo FSDS3.5. Fitur minangka model multi LOD kanthi animasi kanggo FSX. Kanthi bisa digunakake ... Waca liyane

Dhaptar kompatibilitas:
  • Microsoft Flight Simulator 2004