Basa

Digawe 13-12-2009
Ngubah 30-08-2019
Downloads: 19 775
Size: 27.3 MB
kanggo FSX varian sing kompatibel ing kene The Zeppelin NT (Teknologi Baru Zeppelin) yaiku jinis pesawat sing dibangun ing 1990s dening perusahaan Jerman Zeppelin Luftschifftechnik GmbH, Friedrichshafen. Tambahan iki dibangun kanthi FSDS3.5. Fitur multi LOD-model karo animasi kanggo FSX. Kanthi bisa digunakake ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Jeneng berkas zeppelin_nt_v1.0_for_fs2004.zip

Basa