Basa
Order File dening:
Default | jeneng | Pengarang | tanggal | Hits
Digawe 22-08-2019
Ngubah 22-08-2019
Downloads: 60 494
Size: 22.9 MB
Ing kene Mriya Antonov An-225 kanthi anane ruang Buran "Program Spasi Soviet" ing sisih mburi. Pesawat iki akeh lan sampeyan bakal angel nolak, nggunakake flaps lan nyuda bahan bakar, yen ora, sampeyan bakal tetep ing lemah. Kalebu karo kabin 3D sing lengkap, ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Pengarang Desain asli dening Thomas Ruth. Panel 2D anyar kanggo layar lebar, tolok xml lan adaptasi VC dening Philippe Wallaert. Paket dening Rikoooo
Jeneng berkas antonov_an-225_space_shuttle.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10.5
Digawe 22-06-2017
Ngubah 10-08-2019
Downloads: 25 912
Size: 179 MB
Antonov AN-225, pesawat paling dawa lan abot ing donya bali menyang paket unik iki sing ngemot kualitas HD 10. Model pesawat lan Aircraft.cfg diupgrade dadi nyata, 100% Prepar3D v4 kompatibel. Kalebu kabin kokpit FSX / P3D ukuran sing kompatibel, kamera anyar ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Pengarang Thomas Ruth, repaints dening Dagobert.D, Swara dening Mike Hambly Riuji Ozawa, paket lan nganyari dening Rikoooo
Jeneng berkas Antonov_an-225_hd_livery_pack.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10.5
Digawe 30-03-2017
Ngubah 13-08-2019
Downloads: 17 422
Size: 158 MB
Punika add-on liyane kang nggantosi pesawat saka mantan USSR saka kualitas luar biasa ngerti iku freeware sing. Iki Antonov An-24RV paling apik, klebu karo 4 repaints: IzhAvia, AFL, Aeroflot lan Tjumavi. Kokpit virtual wis kebak maringi tulodho ing 3D, sampeyan bakal kaget dening Gau sawijining ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Jeneng berkas Antonov_an-24rv.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10.5
Digawe 13-09-2016
Ngubah 13-09-2016
Downloads: 9 269
Size: 30.4 MB
Beautiful Antonov AN-12BK (King) digawe dening Vladimir Zhyhulskiy lan dianyari dening Philippe Wallaert. Gawan VC lan kabin 3D, 2D panel ing layar amba (16 / 9), swara adat, saluran alpha didandani tekstur, papat repaints (Lift Heavy, Air Alliance Ukraina, Navy Russian, Moskovia Airline), lumahing ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Pengarang Vladimir Zhyhulskiy, VC Adaptasi, Panel lan ukuran déning Philippe Wallaert
Jeneng berkas antonov_an-12bk_cub.zip
3D Virtual Cockpit
Port-Over ora kompatibel P3Dv4
Instalasi versi 10
Digawe 28-01-2016
Ngubah 28-01-2016
Downloads: 7 036
Size: 30.2 MB
Lan addon sing ora ndalang dadi kualitas graphically nemen, nanging paling arang banget ing Perangkat sing aman, utamané sing lengkap (muni adat, panel 2D, kokpit virtual). Gawan 4 repaints.Originally dimaksudaké kanggo ngganti Antonov An-26, pasinaon bab pembangunan ing ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3D v1. * v2 v3 dites OK
Pengarang Model dening Dimitri Samborski, meningkat VC dening Michael Pook, repaints dening Stephen Browning
Jeneng berkas antonov_72-74_package.zip
3D Virtual Cockpit
Port-Over ora kompatibel P3Dv4
Instalasi versi 10
Digawe 30-11-2012
Ngubah 28-04-2019
Downloads: 27 257
Size: 134 MB
Nambah kualitas nyata karo VC ing HD lan akeh tekstur lan model. Maca manual. Kompatibel karo FSX SP2 utawa ACCELERATION lan Prepar3D.Saiki, proyèk iki kalebu versi 3 saka An-28 ing liveries 9, kabeh kanthi mesin TWD10 / PZL10S lan propeller 3-bladed: - Antonov An-28 ing ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX-SP2 + Acc + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Pengarang Vadim Duplishev, Radek Koterbski
Jeneng berkas antonov_an-28.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10.5
Digawe 15-05-2012
Ngubah 22-08-2019
Downloads: 69 452
Size: 27.1 MB
Pesawat paling dawa lan abot ing donya maneh ing Rikoooo ing vèrsi penumpang (lamunan) klebu karo perusahaan: Air France, American Airlines, British Airways, Lufthansa, Paint putih lan Produsèn cat (Antonov) .Ing Antonov An-225 Mriya ( "The Dream" ing Ukraina) iku transp a ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Pengarang Thomas Ruth, repaints dening ricardo_tv
Jeneng berkas antonov_an-225_pax.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10.5
Digawe 31-10-2010
Ngubah 22-08-2019
Downloads: 33 608
Size: 38,5 MB
Apik kanggo nambah asli kanggo FSX-SP2 (lan Prepar3D v4 + kompatibel) kanthi kualitas apik, karya sing rapi. Ora kalebu papat tekstur, swara khusus, kokpit maya (VC) ditambah kabin, kemungkinan mbukak kargo mburi (Ctrl + E), maca manual. -gawe An-32. Peluncuran peluncuran yaiku ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX-SP2 + Acc + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Pengarang Tim Piglet Conrad - pesawat Peculiar Piglets. Dianyari dening Bob Chicilo
Jeneng berkas antonov_an-32.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10.5
Digawe 28-08-2009
Ngubah 22-08-2019
Downloads: 51 865
Size: 28.3 MB
native FSX model lan kompatibel Prepar3D v4 +. Ing ngisor iki minangka kapal angkasa gedhe Rusia sing misuwur Antonov AN-124. Kalebu karo panel 2D lan kokpit virtual fungsi sing apik kanthi swara mesin nyata! Asal-Usul: The Antonov 124-100 Ruslan dijenengi (kode NATO: Condor) minangka pesawat paling gedhe ing donya ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Pengarang Thomas Ruth, Douglas E. Trapp, reworked dening Andiroto
Jeneng berkas antonov_an-124.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10.5
Digawe 23-08-2008
Ngubah 14-08-2018
Downloads: 26 106
Size: 29.9 MB
kanggo FSX & P3D. Pesawat transportasi serbaguna Rusia iki terus mabur ing banyak negara ing donya. Model iki diwenehake kanthi lengkap (paket): swara, VC, animasi (lawang, kompartemen cargo rear, tank gulung). Khusus kanggo para penggemar pesawat Antonov. Baca buku manual sampeyan ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 (ora P3Dv4)
Pengarang Vladimir Zhyhulskiy. VC Adaptasi, Panel lan ukuran déning Philippe Wallaert
Jeneng berkas antonov_an-26.zip
3D Virtual Cockpit
Port-Over ora kompatibel P3Dv4
Instalasi versi 10.5

Basa