Basa
Mlebu menyang akun sampeyan
Register
Utawa mlebu karo

Prepar3D FSX - Antonov

Kabeh undhuhan kanggo Prepar3D FSX - Antonov

Order File dening:
Default | jeneng | Pengarang | tanggal | Hits | Bintang
Antonov-225_Space_Shuttle_FSX_P3D_1

Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX & P3D

88 138    4.27 (77)

Ukuran 22.9 MB

  • digawe 22 Aug 2019

  • dianyari 22 Aug 2019

  • Kalebu karo kabin 3D sing lengkap, model penerbangan sing nyata, swara asli lan panel 2D kanggo layar 16: 9.


  • Dening desain Asli dening Thomas Ruth. Panel 2D anyar kanggo layar amba, alat ukur xml lan adaptasi VC dening Philippe Wallaert. Paket dening Rikoooo

Lan-225_Aeroflot

Antonov An-225 HD Livery Pack FSX & P3D

36 062    3.59 (17)

Ukuran 179 MB

  • digawe 22 Jun 2017

  • dianyari 10 Aug 2019

  • Antonov AN-225, pesawat paling dawa lan abot ing donya bali menyang paket unik iki sing ngemot kualitas HD 10. Model pesawat lan Aircraft.cfg diupgrade dadi nyata, 100% Prepar3D v4 kompatibel.


  • Dening Thomas Ruth, repaints dening Dagobert.D, Swara Mike Hambly Riuji Ozawa, paket lan update dening Rikoooo

fsx 2017-03-30 22-10-41-83

Antonov An-24RV FSX & P3D

27 882    4.35 (17)

Ukuran 158 MB

  • digawe 30 Mar 2017

  • dianyari 13 Aug 2019

  • Punika liyane add-on sing makili pesawat saka tilas USSR sing kualitas luar biasa ngerti manawa iki freeware. Antonov An-24RV iki paling apik


  • Miturut Samdim Design, Andrey Felis, Yevgeniy (Bleyd), pribumi Sergey (Dzies), P3D-64 adaptasi dening Rikoooo

Prepar3D 2016-09-13 23-03-27-50

Antonov An-12BK Kubik FSX & P3D

14 676    3.83 (6)

Ukuran 30.4 MB

  • digawe 13 Sep 2016

  • dianyari 13 Sep 2016

  • Beautiful Antonov AN-12BK (King) digawe dening Vladimir Zhyhulskiy lan dianyari dening Philippe Wallaert. Gawan VC lan kabin 3D, 2D panel ing layar amba (16 / 9), swara adat


  • Dening Vladimir Zhyhulskiy, Adaptasi VC, panel lan pengukur dening Philippe Wallaert

fsx 2016-01-22 15-23-45-21

Paket Antonov 72-74 FSX & P3D

11 013    3.00 (7)

Ukuran 30.2 MB

  • digawe 28 Jan 2016

  • dianyari 28 Jan 2016

  • An addon sing ora nduwe kualitas ekstrim sacara grafis, nanging paling ora arang banget ing Freeware, utamane yen wis lengkap (swara khusus, panel 2D, kokpit maya). Kasedhiya karo 4 repaints.


  • Miturut Model dening Dimitri Samborski, VC sing disempurnakake dening Michael Pook, dicet maneh dening Stephen Browning

Antonov_An-28_FSX-A _ & _P3D_1

Antonov An-28 FSX-A & P3D

32 188    4.29 (7)

Ukuran 134 MB

  • digawe 30 Nov 2012

  • dianyari 28 Apr 2019

  • Add-on saka kualitas signifikan karo VC ing HD lan akeh tekstur lan model. Waca manual. Kompatibel karo FSX SP2 utawa ACCELERATION lan Prepar3D.


  • Dening Vadim Duplishev, Radek Koterbski

Antonov_AN-225_PAX_FSX_1

Antonov AN-225 PAX FSX & P3D

77 825    3.68 (22)

Ukuran 27.1 MB

  • digawe 15 Mei 2012

  • dianyari 22 Aug 2019

  • Pesawat paling dawa lan abot ing donya maneh ing Rikoooo ing vèrsi penumpang (lamunan)


  • Dening Thomas Ruth, repaints dening ricardo_tv

Antonov_AN-32_FSX_P3D_1

Antonov AN-32 FSX & P3D

38 829    4.00 (38)

Ukuran 38,5 MB

  • digawe 31 Oct 2010

  • dianyari 22 Aug 2019

  • banget add-on pribumi kanggo FSX-SP2 (lan Prepar3D v4 + kompatibel). Kalebu papat tekstur, swara khusus, kokpit virtual (VC) plus kabin, kemungkinan mbukak wadhah kargo mburi (Ctrl + E), maca kanthi manual.


  • Dening Tim Piglet Conrad - Pesawat Piglets Peculiar. Dianyari dening Bob Chicilo

Antonov_AN-124_FSX_P3D_1

Antonov AN-124 FSX & P3D

62 642    4.06 (52)

Ukuran 28.3 MB

  • digawe 28 Aug 2009

  • dianyari 22 Aug 2019

  • native FSX model lan kompatibel Prepar3D v4. Ing ngisor iki minangka kapal angkasa gedhe Rusia sing misuwur Antonov AN-124. Kalebu karo panel 2D lan kokpit virtual fungsi sing apik karo swara mesin nyata!


  • Dening Thomas Ruth, Douglas E. Trapp, diolah ulang dening Andiroto

an26rik1

Antonov AN-26 FSX & P3D

31 542    3.79 (29)

Ukuran 29.9 MB

  • digawe 23 Aug 2008

  • dianyari 14 Aug 2018

  • Pour ANTONOV AN-26 FSX et P3D3: Polisi utama transportasi Russe, terus diterusake kanthi mbayar biaya. Iki minangka modhél sing lawas lan ora bisa dileksanakake kanthi lengkap (rangkep) Putra, VC, animasi komplit (porte, soute arrere, largage) khusus kanggo para penggemar sing ngeterake transportasi.


  • Miturut Vladimir Zhyhulskiy. Adaptasi VC, panel lan pangukur dening Philippe Wallaert