Basa
Order File dening:
Default | jeneng | Pengarang | tanggal | Hits
Digawe 19-08-2017
Ngubah 14-08-2018
Downloads: 2 575
Size: 100 MB
Sawise maneh, Milton Shupe lan tim menehi kita model asli apik kanggo FSX / P3D. Kompatibel karo Prepar3D v4. Kalebu repaints 10, swara adat, kabin 3D lan liyane. Pek iki ngemot model 4 (menara, gelembung observasi, menara tumpeng, lan kargo sipil). Ing AT-11 yaiku .... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Pengarang Milton Shupe, Scott Thomas, Damian Radice, lan Swara dening Nigel Richards
Jeneng berkas Beechcraft_at-11_kansan.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10.5
versi 1.0
Digawe 02-03-2017
Ngubah 02-03-2017
Downloads: 4 125
Size: 176 MB
Paket lengkap Beech Expeditor Mk.III ing versi sipil lan kargo kanthi roda utawa ngapung kanggo panggunaan optimal FSX or FSX-Steam. Prepar3D kompatibel. Klebu dokumentasi lan prosedur ing PDF. Rincian kokpit virtual lan kabin model 3D. Swara kustom, ukuran gaib. Termasuk 4 re ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3D v1. * v2 v3 dites OK
Jeneng berkas beech_expeditor_mk_iii_v2_1.zip
3D Virtual Cockpit
Port-Over ora kompatibel P3Dv4
Instalasi versi 10
versi 2.1
Digawe 20-05-2015
Ngubah 01-05-2019
Downloads: 7 129
Size: 22.9. MB
Nggawe lan klasik Hawker Siddeley HS748 repaints kanggo FSX & P3D ing Belgia Air force liver circa 1976 / 86. VC berkualitas tinggi kalebu uga model detail rinci. Many thanks Michael Pook / Dave Rocholl for fixing the 2D panel. tekstur dening Stephen Browning. Suara kustom kalebu.Le HS.748 ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Situs web penulis situs external Model dening Rick Piper, asli FSX/P3D konversi dening Rikoooo ngrekam maneh dening Stephen Browning
Jeneng berkas hawker-siddeley_hs_748_belgium_air_force.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10.5
Digawe 19-08-2008
Ngubah 14-08-2013
Downloads: 31 574
Size: 15.55 MB
Banget panel ing rong versi. Kabeh instruments sing functional.19 kursi, animasi dinamis lan lengkap, sumorot lan tekstur bayangan. Klebu panel 2D lan kokpit virtual karo "kabin penumpang Complete, mbukak lawang penumpang karo undhak-undhakan, lawang kargo lan" swara adat. Kompatibel karo Accele ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE
Jeneng berkas beechcraft_b1900d_regional_airliner_fsx.zip
3D Virtual Cockpit
Port-Over ora kompatibel P3Dv4

Basa