Basa
Order File dening:
Default | jeneng | Pengarang | tanggal | Hits
Digawe 20-12-2017
Ngubah 14-08-2018
Downloads: 24 082
Size: 128 MB
Eksklusif Rikoooo Bombardier CRJ-200 karo model asli 3D kanggo FSX lan asli kanggo Prepar3D v4.2 + Klebu karo Cockpit Virtual Reworked (versi Beta) dening David Hoeffgen.It karo ijin saka Mitsushi Yutaka sing Rikoooo dikonversi POSKY CRJ-200 saka FS2004 kanggo rong FS asli anyar ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Pengarang Rikoooo, Mitsushi Yutaka (Project OpenSky), David Hoeffgen (VC), Christoffer Peterson (Suara), apik dening Simon Kelly
Jeneng berkas bombardier_crj-200_full_pack.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10.5
versi 1.1
Digawe 25-04-2016
Ngubah 05-12-2018
Downloads: 14 780
Size: 48.2 MB
model ayu versi iki pesawat muni E-11A Sentinel USAF paket kalebu adat, 3D kabin lan rinci VC, HUD, FMC, GPWS, animasi, 2D Panel lan more.Bombardier BD-700 Global Express punika jet pesawat bisnis sawetara mandeg banget dawa . Bombardier wiwit pasinaon ing 1991 ing Global Ex ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Jeneng berkas northrop_grumman_e-11a_sentinel.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10.5
Digawe 30-05-2011
Ngubah 23-08-2019
Downloads: 17 846
Size: 33.1 MB
Model asli kanggo FSX lan kompatibel Prepar3D v4 +. Paket iki ngemot rong panel 2D sing beda ukuran, yaiku 4: 3 lan "Wide-Screen" kanthi kokpit virtual interaktif! Kalebu repotase 4 (N30GL, N43GL, N552RS, N929LM) lan manual lengkap kudu diwaca sadurunge diwiwiti. Kesenengan nyata ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Pengarang Richard Schwertfeger
Jeneng berkas bombardier_global_express_xrs.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10.5
Digawe 02-01-2010
Ngubah 12-07-2012
Downloads: 26 147
Size: 12.45 MB
Tambahan karo model pesawat lan pemodelan versi sing kompatibel karo kualitas apa wae FSX. Termasuk telung tekstur: Warna Resmi Gedung, NWA Airlink, Amerika Barat Express. Dadi manawa kanggo maca manual sawise instalasi. Umum gambaran saka pesawat nyata: Bombardier CRJ900 dirancang kanggo ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE
Pengarang Project Open Sky external
Jeneng berkas posky_crj_900_fsx.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Digawe 28-10-2009
Ngubah 14-08-2018
Downloads: 48 162
Size: 60.7 MB
Kanggo versi sing kompatibel karo FS2004 klik kene Bombardier Canadair CL-215 karo tekstur 12 sing nyedhiyakake saben operator ing ngisor iki: F-ZBBV Proteksi Sipil Perancis ing rong varian, Yunani, Royal Thai Navy, Italia SOREM, Spanyol CEGISA, Newfoundland lan Labrador, Conifair- Quebec, Buffalo Airways, ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Jeneng berkas bombardier_canadair_cl-215.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10.5

Basa