Seaplane
Order File dening:
Default | jeneng | Pengarang | tanggal | Hits | Bintang
Digawe 27-08-2018
Dianyari 27-08-2018

Ukuran 59.6 MB
versi 3.0
bombardier_cl-415_canadair _-_ super_scooper_1
Bombardier CL-415 Canadair - Super Scooper FSX & P3D
13 444    3.92 (13)
Miturut Massimo Taccoli, FSX native konversi dening Bluebear
Digawe 01-11-2010
Dianyari 14-08-2018

Ukuran 59.1 MB
beechcraft_d18s_amphibian_1bis
Dhewe D18S Amphibian FSX & P3D
25 201    4.24 (21)
Dening Milton Shupe, Gauges dening Scott Thomas, Tekstur dening André Folkers, Urs Burkhardt, Damian Radice, Manfred [Mani] D.Saliger, Swarane dening Nigel Richards, pontoon sing dimodelake dening Bill Ortis, Efek Banyu lan wiwitan pangukur wiwitan dening Roman Stoviak