Basa
Order File dening:
Default | jeneng | Pengarang | tanggal | Hits
Digawe 29-06-2017
Ngubah 25-09-2018
Downloads: 16 984
Size: 190 MB
Sikorsky Sikorsky S76A éndah karo 3D interior lan 10 repaints: Miami Children's Hospital, Rumah Sakit Anak LA, Norrlandsflyg Ambulans Lifeguard 8898, Departemen Kesehatan Ontario, Angkatan Udara Royal Royal, Suntrust Leasing Corp, Helijet, Federal Avi ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
Jeneng berkas Sikorsky_s76a_spirit.zip
3D Virtual Cockpit
native FSX Lan / utawa P3D
Instalasi versi 10.5
Digawe 04-03-2009
Ngubah 12-07-2012
Downloads: 13 951
Size: 6.84 MB
Klik kene kanggo FS2004 kompatibel variantHere punika helikopter visual apik, katuntun dening AlphaSim. Sadurunge payware, wiwit 2009 iku wis dadi freeware, dadi sampeyan kudu njupuk kauntungan! HistoricFirst operasi helikopter kargo, S 55 A H19 diprodhuksi dening tenan US Sikorsky, digawe op pisanan sawijining ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE
Pengarang AlphaSim
Jeneng berkas sikorsky_s-55_jotosi_alphasim_fsx.zip
3D Virtual Cockpit
Port-Over ora kompatibel P3Dv4
Instalasi versi 2
Digawe 13-08-2007
Ngubah 31-07-2013
Downloads: 30 795
Size: 32 MB
Versi segara saka ing Black Hawk. Navy helikopter banget stabil lan penake kanggo drive, lengkap! The Black Hawk helikopter sarana saka standar Tentara, digunakake kanggo kabeh limo misi, serangan udhara elektronik perang liwat kontrol utawa aman saka paprangan. Iku bisa nindakake 105 gun ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FSX + FSX-SE
Pengarang Delizisis Thanasis lan Delizisis Pan
Jeneng berkas s-70b-6_aegean_hawk_hellenic_navy_fsx.zip
3D Virtual Cockpit
Port-Over ora kompatibel P3Dv4

Basa