Basa
Order File dening:
Default | jeneng | Pengarang | tanggal | Hits
Digawe 03-12-2016
Ngubah 05-12-2016
Downloads: 3 269
Size: 153 MB
Punika cetha saka bandara internasional Regina (CYQR) ibu kutha Provinsi Saskatchewa ing Kanada. sesawangan iki mung kanggo FS2004 / FS9. sesawangan kalebu bangunan dhuwur-Résolusi 3D, tekstur photo-nyata, wengi lan tekstur mangsan, lampu, lalu lintas regional (ndeleng Lintas doc) ... Waca liyane
kompatibel kanggo FS2004
Pengarang Greg Putz
Jeneng berkas Regina_intl_airport_cyqr.zip
#Installer version 10
Digawe 28-11-2013
Ngubah 30-05-2015
Downloads: 46
Size: 524 MB
sesawangan photo-nyata ayu iki kalebu kabèh Sardinia, ora kalebu pulo cilik. Senadyan ukuran gedhe saka sesawangan, tingkat pigura banget loropaken ing FS2004, kang tegese simulasi ora bakal kalem down.Includes bolong kebak Sardinia, ing autogen kutha li ... Waca liyane
kompatibel kanggo FS2004
Pengarang Gianfranco Rosa
Jeneng berkas Sardinia_photorealistic_pack_fs2004.zip
#Installer version 2
Digawe 28-11-2013
Ngubah 30-05-2015
Downloads: 11 812
Size: 150 MB
International Airport Aleppo punika bandara dumunung ing Aleppo, Suriah. Wis kapasitas 1.5 yuta penumpang per taun. Iki platform liya sing cocog karo wong Siria Arab Airlines sawise sing saka Damsyik International Airport.Aleppo duwe Terbang kanggo setengah pisanan saka ce rong puloh ... Waca liyane
kompatibel kanggo FS2004
Jeneng berkas Project_real_aleppo_airport_fs2004.zip
#Installer version 2

Basa