Basa
Order File dening:
Default | jeneng | Pengarang | tanggal | Hits


Punika cetha saka bandara internasional Regina (CYQR) ibu kutha Provinsi Saskatchewa ing Kanada. sesawangan iki mung kanggo FS2004 / FS9. sesawangan kalebu bangunan dhuwur-Résolusi 3D, tekstur photo-nyata, wengi lan tekstur mangsan, lampu, lalu lintas regional (ndeleng Lintas doc) ... Waca liyane

Dhaptar kompatibilitas:
  • Microsoft Flight Simulator 2004

Panganggité:
  • Greg Putz
  • Rating
    (0 Votes)
  • Size 153 MB
  • Downloads 11 615
  • digawe 03-12-2016
  • Diowahi 05-12-2016
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Auto-install Instalasi versi 10
  • download

sesawangan photo-nyata ayu iki kalebu kabèh Sardinia, ora kalebu pulo cilik. Senadyan ukuran gedhe saka sesawangan, tingkat pigura banget loropaken ing FS2004, kang tegese simulasi ora bakal kalem down.Includes bolong kebak Sardinia, ing autogen kutha li ... Waca liyane

Dhaptar kompatibilitas:
  • Microsoft Flight Simulator 2004

Panganggité:
  • Gianfranco Rosa
  • Rating
    (0 Votes)
  • Size 524 MB
  • Downloads 30 096
  • digawe 28-11-2013
  • Diowahi 30-05-2015
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Auto-install Instalasi versi 2
  • download

International Airport Aleppo punika bandara dumunung ing Aleppo, Suriah. Wis kapasitas 1.5 yuta penumpang per taun. Iki platform liya sing cocog karo wong Siria Arab Airlines sawise sing saka Damsyik International Airport.Aleppo duwe Terbang kanggo setengah pisanan saka ce rong puloh ... Waca liyane

Dhaptar kompatibilitas:
  • Microsoft Flight Simulator 2004

  • Rating
    (0 Votes)
  • Size 150 MB
  • Downloads 23 122
  • digawe 28-11-2013
  • Diowahi 30-05-2015
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Auto-install Instalasi versi 2
  • download