Basa
Order File dening:
Default | jeneng | Pengarang | tanggal | Hits
Digawe 05-07-2017
Ngubah 06-07-2017
Downloads: 1 976
Size: 33.3 MB
Tambahan iki mung kanggo FS2004. Iku pesawat ALPHASIM T-34C sing lengkap nanging karo modifikasi 2D- lan VC-panel, airfile, aircraft.cfg, lan fungsi sistem lan modul kegagalan ditambahake. Tata letak panel lan sistem fungsi wis nemen apik, partly karo adat gauges, ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Jeneng berkas Beechcraft_t-34c_turbo_mentor_fs2004.zip
3D Virtual Cockpit
Instalasi versi 10
Digawe 28-03-2017
Ngubah 03-04-2017
Downloads: 4 598
Size: 248 MB
Iki minangka Ilyushin Il-76 MD kanggo FS2004 saka kualitas apik banget, kokpit virtual kanthi modele karo ukuran 3D lan tekstur HD, karya sing luar biasa! Paket lengkap. Kanggo versi sing luwih lengkap kanggo FSX klik ing kene ing wayahe, ora ana dokumentasi liyane saka siji ing basa Rusia sing bisa ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Pengarang Ilya Kulikov (Monumentum), Kirill Konovalov, Denis Urban
Jeneng berkas ilyushin_il-76_md_fs2004.zip
3D Virtual Cockpit
Instalasi versi 10
versi 2
Digawe 03-08-2016
Ngubah 03-08-2016
Downloads: 4 918
Size: 34.6 MB
Banget nambah-ing saka Let L-410 Turbolet kanggo FS2004 karo virtual kokpit lan adat swara, klebu papat versi beda karo adat gauges.The Ayo L-410 Turbolet punika kembar-engine jangkoan-transportasi pesawat, diprodhuksi dening Czech pesawat Produsèn LET, biasane digunakake kanggo penumpang ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Jeneng berkas pwdt_let_l-410_turbolet.zip
3D Virtual Cockpit
Instalasi versi 10
Digawe 11-10-2015
Ngubah 11-10-2015
Downloads: 5 789
Size: 96.6 MB
model ayu pesawat iki dirancang ing Uni Soviet, kalebu loro model (MD lan TD), swara adat, loro tekstur (Rusia Mentri kanggo kahanan darurat lan Rusia - Air Force), animasi, wengi tekstur, panel 2D Komplek (ora VC) karo macem-macem views, a manual PDF in Russian (bisa ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Pengarang Sestak Oleg, Nikolay Sukhikh
Jeneng berkas ilyushin_il-76_fs2004.zip
Panel 2D Mung
Instalasi versi 8
Digawe 06-09-2013
Ngubah 30-05-2015
Downloads: 3 586
Size: 15.9 MB
Kanggo FSX & P3D versi kompatibel klik keneFormer payware saiki gratis, iki nambah-on minangka paket lengkap B-66 Destroyer karo virtual kokpit lan panel 2d kalebu ukuran khusus. Douglas B-66 Destroyer minangka pembom strategis Amerika, banjur dikonversi dadi pesawat pengintip ANI ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Pengarang Virtavia external
Jeneng berkas douglas_b-66_destroyer_fs2004.zip
3D Virtual Cockpit
Instalasi versi 2
Digawe 03-05-2013
Ngubah 27-05-2016
Downloads: 4 364
Size: 11.2 MB
Pesawat iki digawé nggunakake FSDS 2.24. Ing éwadéné kasunyatan iki, iku bisa kurban akeh fitur mung kasedhiya ing model digawe ing gmax - kalebu kokpit virtual dinamis lan clickable karo instrument lengkap lan cahya kabin. ukuran Custom nyedhiyani simulasi banget nyata saka Z-43, includi ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Jeneng berkas pwdt_zlin_z-43_fs2004.zip
3D Virtual Cockpit
Instalasi versi 2
Digawe 20-03-2013
Ngubah 21-03-2013
Downloads: 6 995
Size: 4.99 MB
Tambah ing kualitas apik banget karo 2D panel lan VC lengkap, pesawat iki ana karo livery unik kedhaftar kanggo F-GNNK. Mayoritas pilot French mbokmenawa ing paling sawetara jam ing Robin DR.400 minangka pesawat paling nyebar ing dienggo dening sekolah mabur there.Modeling Yannick ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Pengarang Yannick Lavigne, Fred Banting, Rob Young, Eric Dantes, Jean-ierre Bourgeois
Jeneng berkas robin_dr400_regent_fs2004.zip
3D Virtual Cockpit
Instalasi versi 2
Digawe 10-11-2012
Ngubah 16-11-2012
Downloads: 9 315
Size: 10.8 MB
Kanggo FSX/P3D versi klik keneLitle Marvel kualitas ex payware nanging saiki gratis! B-52 virtual nduweni kokpit virtual lan swara adat. Priksa daftar asli lan referensi! Maca Readme.txtSunting Northrop Grumman B-2 Spirit (uga dikenal minangka Stealth Bomber) iku sawijining bom strategis Amerika ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Jeneng berkas northrop_b-2a_spirit_alphasim_fs2004.zip
3D Virtual Cockpit
Digawe 20-08-2012
Ngubah 20-08-2012
Downloads: 4 674
Size: 9,6 MB
Kanggo FSX kompatibel versi klik keneIncluding Dynamic VC karo Custom Gauges lan Swara kanggo FS2004. Jangkaré Socata TB disusun ing pertengahan 1970s kanggo ngganti Morane-Saulnier Rallye. Pesawat iku pesawat tempur kanggo perjalanan luang utawa bisnis. Pesawat TB-10 Tobago yaiku ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Jeneng berkas socata_tb10_tobago_full_package_fs2004.zip
3D Virtual Cockpit
Digawe 15-05-2012
Ngubah 12-07-2012
Downloads: 2 550
Size: 10.2 MB
Yen sampeyan pengin nambahake iki FSX klik keneTelepon iki nduweni animasi FS sing lengkap. tekstur mengkilat lan Cockpit Virtual karo sawetara alat ukur adat. Termasuk skema cat RAF, Malta, lan Swedia, skema Swedia sing duweni SK-61 model dhewe. Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Pengarang Tim piglet Conrad - Planes aneh piglet kang
Jeneng berkas s.a_bulldog_t._mk1_trainer_fs2004.zip
3D Virtual Cockpit
Digawe 03-05-2012
Ngubah 12-07-2012
Downloads: 7 313
Size: 21.79 MB
Kanggo FSX versi kompatibel ing kene The Bombwell B-1 Lancer bomber yaiku géomètri jarak sing dawa lan variabel sing dikembangaké déning AS ing 1970s. Iki dibangun ing salinan 100 lan isih ana ing layanan 2012. Isi karo repaint 4, swara adat, kokpit virtual lan kemampuan kanggo nyebarke bom. Exce ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Jeneng berkas rockwell_b-1b_lancer_alphasim_fs2004.zip
3D Virtual Cockpit
Digawe 29-11-2011
Ngubah 08-12-2017
Downloads: 28 533
Size: 47.2 MB
Kanggo FSX varian sing kompatibel ing kene. Iki ana model 3d Concorde anyar sing kalebu: wangun irung anyar, detail visor, dinam penerbangan, paket tekstur lengkap -Temak tekstur PRE-PRODUCTION-anyar kanggo panel VC, efek khusus kanggo vortices swiwi lan kabut, afterburner effec ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Pengarang Libardo Guzman
Jeneng berkas concorde_final_version-a_2011_fs2004.zip
3D Virtual Cockpit
Instalasi versi 10
Digawe 29-05-2011
Ngubah 12-07-2012
Downloads: 5 717
Size: 10.49 MB
Kanggo FSX varian sing kompatibel ing keneComplete Jetstream 31 and 32! Native for FS2004, kalebu swara adat, kokpit 3D lan 2D lan 4 minangka reparasi Sun-Air saka Denmark, Eastern Airways (UK), United Express (sajarah), Royal Navy T3. Maca instruksi. Jetstream 31 arupa turu kembar cilik ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Jeneng berkas british_aerospace_jetstream_31-32_fs2004.zip
3D Virtual Cockpit
Digawe 17-12-2010
Ngubah 13-11-2016
Downloads: 5 162
Size: 9.88 MB
Tambah ing kualitas dhuwur banget lan lengkap, uga dikenal kanthi communityFeatures simmers: GMAX Dibangun lumahing Kanthi animasi kontrol, lampu, lawang penumpang, kargo lawang Kanthi animasi bagean penundaan Rolling gembong lan ban Accurate STOL dinamika pesawat (Dites dening pilot donya nyata .. . Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Pengarang Milton Shupe external
Jeneng berkas aero_commander_560a_fs2004.zip
3D Virtual Cockpit
Digawe 30-11-2010
Ngubah 12-07-2012
Downloads: 6 925
Size: 47.77 MB
The Tupolev Tu-134 (NATO kode crusty) punika tiyang sipil airliner kembar-engine Soviet, padha menyang Amérika Douglas DC-9. Panjenenganipun salah siji saka pesawat digunakake dening negara paling saka kasunyatan Warsaw. Jumlah pesawat saiki ing layanan wis mudun amarga saka aturan matesi noise.Tu-134A: vers kapindho ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Jeneng berkas scs_tu-134a_v1.2_fs2004.zip
3D Virtual Cockpit

Basa