Basa
Order File dening:
Default | jeneng | Pengarang | tanggal | Hits
Digawe 29-07-2015
Ngubah 29-07-2015
Downloads: 5 989
Size: 33.2 MB
Airbus Beluga saka kualitas apik mung kanggo FS2004, Pack lengkap iki ngandhut 4 liveries: Airbus Industries, putih Airbus Industries, Airbus Industrie Toulouse 2013 lan UKFlightsim. Ora kokpit virtual, sampeyan kudu mabur pesawat ing mode panel 2d. The 2d panel cantik uga simulasi lan kalebu 4 s ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Pengarang UKFlightsim, panel v3 dening Simon Topmann
Jeneng berkas Ukfs_airbus_a300b4-600st_beluga_fs2004.zip
Panel 2D Mung
Instalasi versi 8
Digawe 23-01-2012
Ngubah 09-08-2012
Downloads: 20 977
Size: 62,4 MB
Paling apik Pack banget asli ngemot Airbus A380-861 karo kokpit virtual (ora panel 2d) lan swara kualitas, plus lan transportasi bis bandara lan airship, saben siji karo werna saka Qantas (Queensland Lan Northern Territory Aerial Services Limited) perusahaan Australia , nanging uga salah siji saka t ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Jeneng berkas Qantas_ultimate_pack_2012_fs2004.zip
3D Virtual Cockpit
Digawe 02-03-2010
Ngubah 06-06-2012
Downloads: 45 096
Size: 36.51 MB
Kanggo FSX varian sing kompatibel ing kene Update Update ing 06 / 06 / 2012: Punika pungkasan lair Air France, Airbus A380! Sejatine piloting lan kasenengan dijamin, model FS2004 asli. kalebu swara adat, kokpit virtual (VC) khusus kanggo model iki (ora ana hubungane karo FSX versi). Cathetan t ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Pengarang project Airbus external
Jeneng berkas Airbus_a380-800_air_france_fs2004.zip
3D Virtual Cockpit
Digawe 15-01-2008
Ngubah 09-08-2012
Downloads: 21 122
Size: 41 MB
Perang versi simulator 2004. Iku model banget uga rampung dening Project OpenSky tim banget serius. nambah-ing kualitas apik tenan ... Kalebu swara, kokpit virtual lengkap lan panel karo akeh tombol lan Olympic Airlines livery. Kudu menehi cobi Olympic Airlines (IATA: kode OA ICAO: OAL) ana ing ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Pengarang Model: Project Opensky, Panel & Gauges: Ken Mitchell, Suara: André Silva, Modifikasi Panel kanggo FSX: Panagiotis Delizisis, Tekstur: Thanasis Delizisis & Panagiotis Delizisis, Dynamics Flight Reworked: Panagiotis Delizisis
Jeneng berkas Airbus_a340-300_olympic_airlines_fs2004.zip
3D Virtual Cockpit
Digawe 25-07-2007
Ngubah 07-06-2015
Downloads: 20 801
Size: 25.3 MB
Kene minangka jeneng tabet paket pokok kanggo Airbus A300 600R. Panel banget nyata lan tekstur saka foto nyata. add-on iki darmabakti kanggo sing geeks gladhi. Muni sing uga banget uga render. A kudu-kudu. Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Pengarang Emil Serafino Jr, Simon Topmann
Jeneng berkas The_ultimate_american_a300-600r_package.zip
Panel 2D Mung
Digawe 01-03-2006
Ngubah 10-08-2012
Downloads: 23 388
Size: 15.2 MB
Dikirim menyang werna siji Tropicair. swara sing bener, kualitas apik. pesawat kanggo pembuangan Airbus banget penake! Tropic Air yaiku maskapai penerbangan kanti jadwale. Founded in 1979 dening John Greif III karo salah siji bidang lan loro karyawan, Tropic wis thukul dadi maskapai paling gedhé ing Belize. Iku saiki ngandhut luwih saka 250 ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Pengarang Stefano Piccinini Stefano Zanella Lang Stone Gi
Jeneng berkas Airbus_a320-200_tropicair_fs2004.zip
Panel 2D Mung
Digawe 17-01-2006
Ngubah 10-08-2012
Downloads: 13 846
Size: 23.9 MB
Airbus A320-211 Air Canada. Salah repaint lan panel prasaja nanging praktis. Muni banget good.Air Kanada (IATA: AC, kode ICAO: ACA) yaiku maskapai penerbangan nasional saka Kanada. Maskapai iki ngoperasikaké penerbangan domestik lan internasional ing lima benua hub sawijining ing Toronto Pearson, Montreal-Trudeau, Vancouver lan Ca ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Pengarang Nik Trathen
Jeneng berkas Airbus_a320-211_air_canada_2005_fs2004.zip
Panel 2D Mung
Digawe 25-10-2005
Ngubah 10-08-2012
Downloads: 26 835
Size: 29.1 MB
Airbus A321-211 AIR FRANCE karo nganyari IFDG. Kene bidang maringi tulodho lan tekstur kanggo sempurno. Iku luhur. panel ayu (2D). Aja kantun: iki kudu versi A321-200 isih kasedhiya ing katalog Airbus. Copy of pisanan A321-231 (MSN633) angsal dening Rojo Airlines digawe ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Pengarang Model lan tekstur par IFDG
Jeneng berkas Airbus_a321-211_air_france_fs2004.zip
Panel 2D Mung
Digawe 25-10-2005
Ngubah 10-08-2012
Downloads: 30 396
Size: 41.7 MB
bidang liyane apik digawe karo swara nyata lan model sampurna (matur nuwun IFDG) ing rincian cilik. A wayahe bener saka rasa seneng! (Taun 2005) The A319 versi shortened saka A320. Featuring reaktor padha lan kapasitas kerosene padha nanging karo kurang penumpang saka A320 ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Pengarang Voir fichier README - Model lan tekstur IFDG
Jeneng berkas Airbus_a319-111_air_france_fs2004.zip
Panel 2D Mung
Digawe 25-10-2005
Ngubah 10-08-2012
Downloads: 9 461
Size: 16 MB
Airbus A300B4-203 Air Seychelles. model njaba banget rinci karo animasi lengkap. kualitas apik banget bidang. panel 2D Full lan adat sounds.Air Seychelles Ltd (IATA: HM ICAO code: Sey) yaiku maskapai penerbangan nasional saka Seychelles, kanthi kantor ing muni bandara Mahé. Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Pengarang Voir fichier README
Jeneng berkas Airbus_a300b4-203_air_seychelles_fs2004.zip
Panel 2D Mung
Digawe 25-10-2005
Ngubah 09-08-2012
Downloads: 40 608
Size: 31.7 MB
Punika pesawat dawa ngenteni kualitas karo kokpit 2d luhur lan model 3D becik dibandhingake freeware liyane (saka 2005) .Ing Airbus A380 punika gerbong, awak amba, papat-engine jet penumpang diprodhuksi dening perusahaan Eropah Airbus , sing arupa bagéyan saka Eads. Iku pa donya paling ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Pengarang ROBERT VERSLUYS
Jeneng berkas Airbus_a380-800_palestinian_airlines_fs2004.zip
Panel 2D Mung
Digawe 25-10-2005
Ngubah 09-08-2012
Downloads: 16 973
Size: 41.5 MB
Sakbenere podho rupo kanggo A340-300 mèmper sawijining, prabédan dumunung ing noto interior. Panel 2D gedhe (nanging angel maca). Sampeyan bisa malah diajak hostess! Air France yaiku maskapai penerbangan Perancis anjog. Air France didegaké ing 1933, aktivitas utama AR ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Pengarang Project Open Sky, kokpit de Mark Governali
Jeneng berkas Airbus_a340-200_air_france_asie_fs2004.zip
Panel 2D Mung
Digawe 25-10-2005
Ngubah 09-08-2012
Downloads: 22 924
Size: 36.1 MB
Airbus A320-111 British Airways Landor. pesawat paling apik banget nyata. Kudu ndeleng! Dianyari September 27, 2005: panel anyar saka http: //www.mitchspanelshop.comBritish Airways (IATA: kode BA ICAO: BAW) yaiku maskapai penerbangan nasional saka Britania Raya. Maskapai iki ngoperasikaké penerbangan domestik lan internasional saka i ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Pengarang Groupe IFDG
Jeneng berkas Airbus_320-111_ifdg_british_airways_l_fs2004.zip
Panel 2D Mung
Digawe 25-10-2005
Ngubah 09-08-2012
Downloads: 31 056
Size: 30.2 MB
kualitas pesawat dhuwur! werna ayu Air France (warna lawas 2005). Klebu VC dhasar lan panel 2D Ken Mitchel, plus adat sounds.The Airbus A340 punika papat-engine airliner dawa-ngusungi dhuwur kapasitas diprodhuksi dening Airbus. Iku kasedhiya ing versi gumantung kapasitas ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Jeneng berkas Airbus_a340-300_air_france_posky_fs2004.zip
3D Virtual Cockpit

Basa