Basa
Mlebu menyang akun sampeyan
Register
Utawa mlebu karo

Flight Simulator 2004 - Boeing

Kabeh undhuhan kanggo Flight Simulator 2004 - Boeing

Order File dening:
Default | jeneng | Pengarang | tanggal | Hits | Bintang
fs9 2015-10-06 00-29-17-44

TDS Boeing 787-8 GE FS2004

21 200    4.40 (5)
Ukuran 56.8 MB
  • digawe 06-10-2015

  • dianyari 05-10-2015

  • Model apik saka Boeing 787-8 sing diusulake dening TDS (Tenkuu Developers Studio) kanggo FS2004, sampeyan kudu mabur iki add-on saka panel 2D (ora VC)


  • Miturut TDS (Tenkuu Developers Studio)

Posky_Boeing_757-200_V1_Demonstrator_FS2004_1

Posky Boeing 757-200 V1 demonstrator FS2004

24 042    3.47 (17)
Ukuran 81.1 MB
  • digawe 14-12-2011

  • dianyari 06-08-2012

  • Complete Boeing 757-200 digawe saka kualitas kanggo FS2004 versi demonstrator, sampurna kanggo Agencies in metting lan udhara nuduhake.


  • Miturut POSKY & Wilhelm Hudetz

Ready_For_Pushback_Boeing_747-200v2_FS2004_1

Siap Kanggo Pushback Boeing 747-200v2 FS2004

40 589    4.08 (52)
Ukuran 71.1 MB
  • digawe 02-06-2010

  • dianyari 06-08-2012

  • Siap kanggo Pushback Version V2 punika freeware paling majeng klasik B747 simulator kasedhiya dina kanggo Flight Microsoft simulator 2004.


  • Dening Vmax Flight Systems, Inc. Toko Panel Ralph lan Ralph L. Tofflemire

Boeing_747-100SCA _ + _ Discovery_fs2004_1

Boeing 747-100SCA + Navette Discovery FS2004

15 814    4.59 (22)
Ukuran 20.7 MB
  • digawe 17-03-2009

  • dianyari 14-08-2013

  • prestasi apik! iku karya ekstensif kualitas dhuwur, rincian visual nyengsemaken. Pack kalebu panel tartamtu saka Ken Mitchel lan swara adat.


  • Miturut Project Open Sky + Ken Mitchell

BayanganAI_01

Boeing iFly 747-400 FS2004

41 136    4.18 (22)
Ukuran 55 MB
  • digawe 25-11-2007

  • dianyari 31-07-2013

  • Iki komplek terkenal iFly Boeing 747-400 sing berkualitas tinggi. Kita kudu matur nuwun kanggo panulis iki add-on. 747 dilengkapi 8 versi tekstur realistis


  • Dening Jiangwei Shen, cet: Bo Yuan

Bayangan_B52_001

Boeing Bombardier B52 D Stratofortress FS2004

19 929    4.36 (11)
Ukuran 21.4 MB
  • digawe 16-07-2006

  • dianyari 31-07-2013

  • Punika B52, misuwur ing éwadéné piyambak, susah! Pirang-pirang vèrsi bisa. Pengarang dingerteni. model pesawat rampung banget uga. Muni padha didandani dening Roger.


  • Miturut inconnu

Imag_KC135_001

Boeing KC-135T Stratotanker FS2004

20 290    4.00 (7)
Ukuran 16.85 MB
  • digawe 01-06-2006

  • dianyari 03-06-2014

  • Kapal terbang saka model penerbangan sing kualitas lan sampurna. Nerangake karo siji repaint. Muni kalebu kualitas sing luar biasa! Thanks kanggo panulis iki add-on.


  • Dening Chuck Grimes, Rok Dolenec, Arne Bartels, Jean-Pier

ImagAS_01

Boeing 707-200 Littoral Airlines FS2004

21 087    3.10 (10)
Ukuran 15.4 MB
  • digawe 30-03-2006

  • dianyari 31-07-2013

  • Pesawat saka seri Boeing. Wis siji repaint. Iku gampang lan bisa digunakake kanthi apik. Swara kualitas apik


  • Miturut Gary Carlson

imaged_i1

Boeing 767-400 House Colours FS2004

27 581    4.21 (14)
Ukuran 47 MB
  • digawe 04-01-2006

  • dianyari 14-08-2013

  • Seneng permata iki! Kita ora bisa nemokake luwih apik kualitas. Katon kaya nyata Boeing 767-400. Kabeh rincian sing saiki. panel sanget ayu lan fungsi. Muni banget nyata lan padha persis teka saka bidang iki.


  • Miturut Model et tekstur ProjectOpen Sky, Sons de Warren

gambar_f1

Warna Boeing 777-300ER House FS2004

21 880    3.50 (14)
Ukuran 15 MB
  • digawe 26-12-2005

  • dianyari 14-08-2013

  • Pesawat generasi anyar sing paling apik (adhedhasar FS2004 asli kanthi perbaikan luwih lanjut). Tekstur karo refleksi logam, kokpit virtual, panel lengkap lan swara stereo apik banget.


  • Miturut Mario Coelho

gambar_b1

Boeing 767-300ER Air France FS2004

23 859    3.86 (7)
Ukuran 43 MB
  • digawe 15-11-2005

  • dianyari 14-08-2013

  • Minangka biasanipun, karya paling apik sing ditindakake dening tim IFDG. Modele ayu, swara banget realistis lan panel katoné operasional.


  • Miturut Equipe IFDG ...

gambar_a1

Boeing 747-2U3B Phuket Air FS2004

10 641    4.29 (7)
Ukuran 46 MB
  • digawe 05-11-2005

  • dianyari 14-08-2013

  • Maneh pesawat apik banget kanggo freeware kualitas sing luar biasa. Sajrone instalasi, sampeyan bisa milih antarane rong versi kanggo nginstal versi kapten "kapten" karo panel ing sisih kiwa utawa versi "co-pilot" karo panel ing sisih tengen.


  • Miturut Proyek Opensky

imagec_i1

Boeing 747-400 JAL Cargo FS2004

19 280    3.67 (6)
Ukuran 39 MB
  • digawe 05-11-2005

  • dianyari 14-08-2013

  • Punika versi 747 Cargo karo tekstur photo-nyata. Iku banget ayu, iku rapet meh podho menyang siji nyata. Panel lan muni banget sukses.


  • Miturut Model de Project Opensky ...

imagec_g1

Boeing 737-800 Air Scheffel FS2004

36 994    4.53 (34)
Ukuran 33 MB
  • digawe 30-10-2005

  • dianyari 14-08-2013

  • Boeing 737-800 Air Scheffel versi banget uga rampung sing becik kanggo pangguna experienced. Pancen, panel kuwi realisme gedhe. Sampeyan kebak fungsi sing bisa dideleng saka gambar.


  • Dening Arjan Scheffel, Eric Cantu de Flight-FX

gambarb_g1

Boeing 767-400 World Tour FS2004

16 825    4.33 (6)
Ukuran 33,5 MB
  • digawe 26-10-2005

  • dianyari 14-08-2013

  • Boeing 767 400 World Tour minangka pesawat kualitas apik! Model luaran bener-bener luhur. We ngenali karya IFDG tim banget.


  • Dening MODEL de ALBERT BOUWMAN, TEXTURES de BEN JONES

gambarb_d1

Boeing 737-700 Pengalaman Continental Airlines FS2004

26 889    3.70 (10)
Ukuran 18,3 MB
  • digawe 26-10-2005

  • dianyari 08-08-2012

  • Pengalaman Continental Airlines Boeing 737-700 Pesawat iki rampung kanthi grafis, uga kokpit virtual. Sakabèhé, iku kualitas dhuwur add-on. Seneng!


  • Dening MOACH (alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.)

imagea_d1

Boeing 747-236B Malaysia Airlines FS2004

15 755    4.75 (4)
Ukuran 44 MB
  • digawe 26-10-2005

  • dianyari 08-08-2012

  • A pesawat kualitas dhuwur paling apik karo kokpit nyata lan swara apik tenan! Model pesawat uga rampung uga. Sampeyan bisa aran sing bidang abot lan gedhe, angel kanggo maneuver. Aja kantun!


  • Miturut Equipe POSKY et Jouvarn Gultom

Boeing_737-200_American_Airlines_FS2004_1

Boeing 737-200 American Airlines FS2004

21 016    4.08 (13)
Ukuran 22.8 MB
  • digawe 26-10-2005

  • dianyari 08-08-2012

  • pesawat kualitas karo Sheen metallic khusus ing fuselage. Fungsi lan becik panel 2D, Uga kalebu wengi tekstur. Kabeh instruments sing fungsi.


  • Miturut Brian C. Selb

Boeing_757-200_ATA_25eme_anniversaire_FS2004_1

Boeing 757-200 ATA 25th mengeti FS2004

13 545    4.25 (8)
Ukuran 16.2 MB
  • digawe 26-10-2005

  • dianyari 08-08-2012

  • Model ayu ing warna ulang tahun kaping 25 perusahaan American Trans Air (ATA) Iki add-on klebu swara pribadi, kokpit virtual dhasar lan panel 2D sing apik.


  • Miturut Projet OpenSky

Download: Kaca 1 saka 2 Asil 1 - 19 saka 22