Basa
Order File dening:
Default | jeneng | Pengarang | tanggal | Hits
Digawe 06-10-2015
Ngubah 05-10-2015
Downloads: 15 356
Size: 56.8 MB
Model apik Boeing 787-8 sing diusulake dening TDS (Tenkuu Developers Studio) kanggo FS2004, sampeyan kudu nglakokake tambahan iki saka panel 2D (ora VC) kalebu swara khusus, kendaraan animasi, lawang animasi, panel 2D komprehensif. Paket iki ngemot 6 repaints.The Boeing 787, uga dikenal kanthi jeneng celuk Dre ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Pengarang TDS (Tenkuu Developers Studio)
Jeneng berkas Tds_boeing_787-8_ge_fs2004.zip
Panel 2D Mung
Instalasi versi 8
Digawe 14-12-2011
Ngubah 06-08-2012
Downloads: 19 650
Size: 81.1 MB
Lengkap Boeing 757-200 digawe saka kualitas dhuwur kanggo versi FS2004 Demonstrator, sampurna kanggo pameran lan pameran udara. Swara kasebut ngasilake saka B757 nyata. Panel 2D lan kokpit virtual kanthi fungsional, akeh kewan kewan sing wis diukur ing ukuran ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Jeneng berkas Posky_boeing_757-200_v1_demonstrator_fs2004.zip
3D Virtual Cockpit
Digawe 02-06-2010
Ngubah 06-08-2012
Downloads: 35 612
Size: 71.1 MB
Iki minangka versi lengkap Ready for Pushback "Generasi Kedua". Versi Ready for Pushback iki kalebu nganyari sing diterbitake ing Juni, 2004. Dadi manawa kanggo maca file doc 2 sing ditambahake ing desktop sampeyan nyedhiyakake informasi sing terkenal. Siap kanggo Pushback Versi V2 iku paling canggih freeware Cl ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Jeneng berkas Ready_for_pushback_boeing_747-200v2_fs2004.zip
3D Virtual Cockpit
Digawe 17-03-2009
Ngubah 14-08-2013
Downloads: 13 576
Size: 20.7 MB
The Shuttle Carrier Aircraft (SCA) yaiku jeneng loro Boeing 747-100 sing diowahi kanggo nglakokake Shuttle Space. Pesawat ulang-alik terlalu gede ditahan, ditahan ing atap pesawat SCA. Pesawat iki utamané digunakake kanggo mindhah pesawat ulang-alik saka pangkalan lapangan menyang papan peluncuran ing Ke ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Pengarang Proyek Bukak Langit + Ken Mitchell
Jeneng berkas Boeing_747-100sca_discovery_fs2004.zip
Panel 2D Mung
Digawe 25-11-2007
Ngubah 31-07-2013
Downloads: 36 109
Size: 55 MB
Punika misuwur komplek iFly Boeing 747-400 ingkang langkung kualitasipun. Kita kudu matur nuwun marang penulis iki nambah-on. 747 dilengkapi karo versi 8 tekstual sing realistis, kanthi saben pilihan teka kokpit utawa kokpit / kabin. Iku kompilasi kualitas paling dhuwur sing bisa nemokake freeware. Ditompresi ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Pengarang Jiangwei Shen, painture: Bo Yuan
Jeneng berkas Boeing_ifly747-400_fs2004.zip
3D Virtual Cockpit
Digawe 16-07-2006
Ngubah 31-07-2013
Downloads: 17 587
Size: 21.4 MB
Punika B52, misuwur amargi piyambakipun, sedih! Saperangan versi bisa. Panganggit ora dingerteni. Model pesawat uga apik banget. Biyasane didandani dening Roger. Pesawat bomber strategis Boeing B-52 Stratofortress iku subsonic long-range, dimupangatake mesin jet, sing dikembangake dening Boeing Boeing. Iku ana ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Pengarang Inconnu
Jeneng berkas Boeing_bombardier_b52d_stratofortress_fs2004.zip
Panel 2D Mung
Instalasi versi 2
Digawe 01-06-2006
Ngubah 03-06-2014
Downloads: 17 105
Size: 16.85 MB
Pesawat kualitas lan model pesawat sing sampurna. Rawuh karo siji repaint. Swara iku kualitas apik! Matur nuwun kanggo penulis iki add-on.Length: 41.5 m Wing Span: 39.9 m Dhuwur: 12.7 m Wing area: 226m, kacepetan maksimal: 980 km / h Titik maksimum: 17'700 km, Dhuwur ndhuwur: 15.2 m, bobot : 54 .... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Pengarang Chuck Grimes, Rok Dolenec, Arne Bartels, Jean-Pier
Jeneng berkas Boeing_b367_stratotanker_fs2004.zip
Panel 2D Mung
Digawe 30-03-2006
Ngubah 31-07-2013
Downloads: 17 714
Size: 15.4 MB
Pesawat saka seri Boeing. Wis siji repaint. Iku prasaja lan dianggo banget well.Sounds saka kualitas apik. Punika link sing nerangake crita luar biasa saka Littoral Airlines (french): http: //airways.angelfire.com/littoral-airlines.html Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Pengarang Gary Carlson
Jeneng berkas B707-200_littoral_airlines_fs2004.zip
Panel 2D Mung
Digawe 04-01-2006
Ngubah 14-08-2013
Downloads: 23 923
Size: 47 MB
Seneng iki permata! Kita ora nemokake kualitas sing luwih apik. Katon kaya nyata Boeing 767-400. Kabeh rincian sing ana. Panel banget éndah lan fungsional. Swara banget realistis lan padha persis saka pesawat iki. Yen konfigurasi grafis ngidini, sampeyan bakal bisa ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Pengarang Model lan tekstur ProjectOpen Sky, Sons de Warren
Jeneng berkas Boeing_767-400_house_colours_fs2004.zip
Panel 2D Mung
Digawe 26-12-2005
Ngubah 14-08-2013
Downloads: 18 296
Size: 15 MB
Pesawat generasi anyar sing paling apik (adhedhasar FS2004 asli kanthi perbaikan luwih lanjut). Tekstur karo refleksi logam, kokpit virtual, panel lengkap lan swara stereo apik banget. Boeing 777 utawa 777 utawa biasa disebut Triple Seven yaiku pesawat jet jarak jauh, dibangun kanthi ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Pengarang Mario Coelho
Jeneng berkas Boeing_777-300er_house_colors_fs2004.zip
3D Virtual Cockpit
Digawe 15-11-2005
Ngubah 14-08-2013
Downloads: 21 508
Size: 43 MB
Minangka biasanipun, karya paling apik sing dilakoni dening tim IFDG. Model ayu, swara banget nyata lan panel katoné operasional. Prestasi gedhe kanggo ngundhuh tanpa nunggu! Boeing 767 yaiku pesawat tempur jenis twin, digawe dening perusahaan asal Amerika Boeing. Iku ma ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Pengarang Equipe IFDG ...
Jeneng berkas Boeing_767-300er_air_france_fs2004.zip
Panel 2D Mung
Digawe 05-11-2005
Ngubah 14-08-2013
Downloads: 8 691
Size: 46 MB
Maneh pesawat apik banget kanggo freeware kualitas sing luar biasa. Sajrone instalasi, sampeyan bisa milih antarane rong versi kanggo nginstal versi "kapten" karo panel ing sisih kiwa utawa versi "co-pilot" kanthi panel ing sisih tengen. Phuket Air (Phuket Airlines Co Ltd) In Bangk ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Pengarang project Opensky external
Jeneng berkas Boeing_747-2u3b_phuket_air_co-pilote_fs2004.zip
Panel 2D Mung
Digawe 05-11-2005
Ngubah 14-08-2013
Downloads: 16 807
Size: 39 MB
Punika versi Kargo 747 kanthi tekstur foto-realistis. Punika ayu banget, kanthi mirip mirip karo sing nyata. Panel lan swara banget sukses. Iku kompilasi sing paling apik sing bisa ditemokake minangka freeware! Japan Airlines International Co., Ltd .. (JAL) IATA: J ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Pengarang Model de Project Opensky ...
Jeneng berkas Boeing_747-400_jal_cargo_fs2004.zip
Panel 2D Mung
Digawe 30-10-2005
Ngubah 14-08-2013
Downloads: 32 329
Size: 33 MB
Boeing 737-800 Air Scheffel versi banget uga rampung sing becik kanggo pangguna experienced. Pancen, panel kuwi realisme gedhe. Punika kanthi fungsional minangka sampeyan bisa ndeleng saka screenshots.You bakal miwiti mesin kanthi manual ing awal game Tindakake instruksi! Ndhuwur kabeh, ora ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Pengarang Arjan Scheffel, Eric Cantu de Flight-FX
Jeneng berkas Boeing_737-800_air_scheffel_fs2004.zip
Panel 2D Mung
Digawe 26-10-2005
Ngubah 14-08-2013
Downloads: 14 372
Size: 33,5 MB
Boeing 767 400 World Tour minangka pesawat kualitas apik! Model eksternal saestu luhur. Kita ngenali karya banget tim IFDG.The panel uga nyengsemaken, kabeh fungsi! Sampeyan bisa ndeleng sawetara kontrol tambahan menyang panel kanthi mencet "Alt" lan "Ndeleng" ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Pengarang MODEL de ALBERT BOUWMAN, TEXTURES de BEN JONES
Jeneng berkas Boeing_767-400_world_tour_fs2004.zip
Panel 2D Mung

Basa