Basa
Order File dening:
Default | jeneng | Pengarang | tanggal | Hits
Digawe 28-09-2009
Ngubah 08-10-2012
Downloads: 14 394
Size: 28.3 MB
F-16 Fighting pesawat Tang punika pejuang multi-peran dikembangaké dening Amerika Serikat sak 1970s. Kontrol dening luwih saka 20 negara, dibangun lisensi ing Turki, Korea Kidul lan klompok papat negara NATO, F-16 ing 2009 punika pejuang sing dianggo ing donya. 4 300th ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Pengarang Kirk Olsson
Jeneng berkas lockheed_martin_f-16_fighting_falcon_viper_fs2004.zip
3D Virtual Cockpit
Digawe 11-08-2006
Ngubah 11-10-2012
Downloads: 17 829
Size: 22.3 MB
Fighter Lockheed Martin X-35B_M4.7. pesawat VTOL kaya Harrier. reaktor bandhulan mudhun. kacepetan minimal: 5 Kts. Teka karo siji repaint. efek Smoke rampung banget uga. Tekstur rodo prasaja, nanging model pesawat paling apik. koyo apik ing mode VTOL. Sampeyan kudu ngerti carane nangani joystick kanggo njaga ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Pengarang Colin Thwaites lan Claudio Mussner
Jeneng berkas lockheed_martin_x-35b_m4.7_fs2004.zip
3D Virtual Cockpit
Digawe 22-07-2006
Ngubah 12-09-2012
Downloads: 6 819
Size: 14.8 MB
Fighter lan latihan. Kasedhiya ing 3 repaints kang "NASA" .Sounds didandani dening kula. Listen daya engine! Banget kanggo fly, nanging relatif alon. The Lockheed T-33 T-Manuk iku jet. Sampeyan iki diprodhuksi dening Lockheed lan digawe pesawat pisanan ing 1948, piloted dening Tony LeVier. Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Pengarang piglet Conrad
Jeneng berkas lockheed_martin_t-33_fs2004.zip
3D Virtual Cockpit
Digawe 26-10-2005
Ngubah 08-10-2012
Downloads: 24 454
Size: 17 MB
A pesawat tempur narik ati! Kanthi geni sak pembakaran, iku wonder. Sugeng Kirk Olsson! Kalebu virtual kokpit (VC), panel 2D lan adat sounds.The Umum Dynamics F-16 Fighting Falcon punika pejuang kaping dikembangaké dening Amerika Serikat sak 1970s. Kontrol ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Pengarang Kirk Olsson
Jeneng berkas lockheed_martin_f-16_fighting_falcon_fs2004.zip
3D Virtual Cockpit

Basa