Basa
Order File dening:
Default | jeneng | Pengarang | tanggal | Hits
Digawe 15-05-2013
Ngubah 30-05-2015
Downloads: 10 931
Size: 78.6 MB
Port FS2004 Over DeHavilland Dash 7 - Ora kompatibel karo FSX/P3DPaket iki kalebu telung model, panel 2D lan ukuran khusus, swara khusus, loro opsi Model Penerbangan, lan 7 liveries. Top kualitas. Penting, maca dokumentasi. De Havilland Kanada DHC-7, uga dikenal minangka Dash 7 yaiku ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Jeneng berkas dehavilland_dash_7_fs2004.zip
3D Virtual Cockpit
Instalasi versi 2
Digawe 15-07-2010
Ngubah 13-09-2012
Downloads: 7 116
Size: 15.39 MB
Kanggo FSX varian sing kompatibel ing kene The Bombardier Dash 8 or Q Series, sing sakdurungé dikenal minangka de Havilland Canada Dash 8 utawa DHC-8, yaiku seri saka pesawat terbang berkembar berkembar, medium, turboprop. Didhisiki dening Havilland Canada (DHC) ing 1984, saiki wis diprodhuksi dening Bombardier Aerospace. ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Jeneng berkas dehavilland_dhc8-q_202_package_for_fs2004.zip
3D Virtual Cockpit
Digawe 02-01-2010
Ngubah 13-09-2012
Downloads: 3 992
Size: 15.8 MB
The de Havilland DH 8OA "kucing Moth" ana loro / telu seater, dhuwur-wing saka 30 kang, kabin monoplane, dirancang kanggo long-macem touring ing dhuwur-kacepetan. Sampeyan iki digunakake ing jaman sing padha karo "Hawk Moth" kanggo latihan pilot ing instrument mabur. desain model ayu banget digawe karo gedhe rinci lan cu ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Jeneng berkas de_havilland_dh-80a_puss_moth_fs2004.zip
3D Virtual Cockpit
Digawe 29-09-2009
Ngubah 14-09-2012
Downloads: 11 001
Size: 14 MB
Modellized ing Gmax iku Pearl ireng asli.! add-on havs iki wis nggawa kanggo completion karo rincian paling. The 3D kabin karo kokpit virtual becik kanthi fitur apik banget operative.Most sing: akeh bagean animasi, lampu, layanan lan penumpang tumuju karo undhak-undhakan munggah pesawat, ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Jeneng berkas dehavilland_dash_7_vc_based_passenger_edition.zip
3D Virtual Cockpit
Digawe 20-07-2009
Ngubah 13-09-2012
Downloads: 7 768
Size: 14.8 MB
Kanggo FSX versi cocog klik kene Kabutuhan global kanggo Twin Otter kaya Viking Air wiwit ngasilake peralatan anyar ing pabrik ing Calgary, Kanada kanthi bantuan awal de Havilland Canada. Model manufaktur anyar identik karo -400 -300 Honeywell njaba, nanging kanthi "... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Jeneng berkas dehavilland_dhc6-400_twin_otter_fs2004.zip
3D Virtual Cockpit
Digawe 10-07-2009
Ngubah 12-10-2014
Downloads: 7 798
Size: 16.2 MB
Kanggo FSX versi kompatibel klik kene Aja ketinggalan! Apik banget nambah-on sing kualitas apik, komprehensif nanging prasaja, lan banget nyenengake. Rancangan anyar karo panel 2D sing diupdate, VC dinamis sing diupdate, swara sing kebak, bagean obah lengkap, efek dinamis sing dinamis, pintu kargo operasional airstair, rad ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Jeneng berkas dehavilland_dhc8-300_package_for_fs2004.zip
3D Virtual Cockpit
Digawe 26-10-2006
Ngubah 14-09-2012
Downloads: 8 176
Size: 19.7 MB
Hawaiian International Virtual Airline, repaint ayu. model ayu njaba temen, panel 2D lengkap uga done.The de Havilland Kanada DHC-6, uga dikenal minangka Twin Otter punika monoplane.Evolution STOL sarana saka DHC-3 Otter de Havilland Kanada DHC-6 develops saka 1964, luwih gedhe lan podo karo ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Pengarang Voir fichier README
Jeneng berkas dash6_long_nose_hiva_fs2004.zip
Panel 2D Mung
Digawe 31-08-2006
Ngubah 13-09-2012
Downloads: 7 360
Size: 11.36 MB
Iki pesawat becik lan nggantheng! Kita ora bisa ngomong liyane, cobanen iku! Kasedhiya ing repaints 13. Pilot meh nyata, katon ing wong obah! pesawat paling apik. panel paling apik. swara gedhe. Thanks kanggo penulis kanggo kualitas work.The de Havilland Kanada DHC-1, uga dikenal minangka Chipmunk (ing chipmunk French) ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Pengarang Rick Piper, Dave Booker, Saverio Maurri
Jeneng berkas dehavilland_canada_dhc-1_chipmunk_fs2004.zip
3D Virtual Cockpit

Basa