Basa
Order File dening:
Default | jeneng | Pengarang | tanggal | Hits
Digawe 01-11-2010
Ngubah 17-02-2018
Downloads: 4 372
Size: 24.3 MB
Kanggo FSX varian sing kompatibel diklik ing kene mbokmenawa sing paling nyata anfibia digawe kanggo sim pesawat. Vc lan model sing nyata, loro tekstur gedhe, swara apik banget. Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Pengarang Milton Shupe, Scott Thomas, André Folkers, lan Urs Burkhardt
Jeneng berkas beechcraft_d18s_amphibian_fs2004.zip
3D Virtual Cockpit
Instalasi versi 10
Digawe 20-08-2006
Ngubah 14-09-2012
Downloads: 7 719
Size: 10.3 MB
Banget lan prasaja. Impeccables muni. Saiki ing 5 repaints.The de Havilland Kanada DHC-3, uga dikenal minangka "Otter" iku sawijining monoplane. Nyusul kasuksèsané ing DCH-2 Beaver de Havilland Kanada develops luwih gedhe, DCH-3, dijadwal kanggo tugas padha. 460 salinan builtThe DHC-3 dadi t ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Pengarang Eugene Heyart
Jeneng berkas dehavilland_dhc-3_otter_pzl_fs2004.zip
3D Virtual Cockpit
Digawe 24-12-2005
Ngubah 14-09-2012
Downloads: 8 084
Size: 20.9 MB
Punika Seaplane sing futuristic. Pancen, iku fiksi "rancangan", nanging sing bisa dadi banget janjeni! swara apik banget, pilihan akeh tekstur, model banget apik. Kudu nyoba! The de Havilland Kanada DHC-3, uga dikenal minangka "Otter" (ing Perancis, "otter") iku sawijining monoplane. Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Pengarang Heugene Heyart
Jeneng berkas de_havilland_dhc-3_otter_ng_fs2004.zip
3D Virtual Cockpit
Digawe 30-10-2005
Ngubah 14-09-2012
Downloads: 11 281
Size: 19.3 MB
A Seaplane banget adhedhasar ing Thorne Bay, AK. Interior ing 3D, uga dipun dhamel swara. Sampurna kanggo nyawang cilik! The de Havilland Kanada DHC-2, uga dikenal minangka Beaver (Perancis, singing) punika monoplane.After cilik Perang Donya II, de Havilland Kanada di bangun ing pesawat, dicocogake menyang atos ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Pengarang Michael Woolsey, model de Steve Grant
Jeneng berkas dhc2_beaver_alaska_tours_flotteurs_fs2004.zip
3D Virtual Cockpit
Digawe 26-10-2005
Ngubah 14-09-2012
Downloads: 4 182
Size: 10.4 MB
A Seaplane digawe ing 1938 kanggo US Air Corps lan masyarakat sipil. Nice kanggo fly, model pesawat nyata, 3D kokpit, Renungan, grafis uga dipun dhamel, swara lawas. Kudu nyoba! The Fairchild 24 ana pesawat cahya American 1930s. Kang digunakake dening USAAC pesawat transport militer ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Jeneng berkas fairchild_24_r2_fs2004.zip
3D Virtual Cockpit

Basa