Basa
Mlebu menyang akun sampeyan
Register
Utawa mlebu karo

Flight Simulator 2004 - Pesawat lawas

Kabeh undhuhan kanggo Flight Simulator 2004 - Pesawat lawas

Order File dening:
Default | jeneng | Pengarang | tanggal | Hits | Bintang
G Eksterior

Douglas A-20 Havoc FS2004

4 639    4.50 (4)
Ukuran 121 MB
  • digawe 02-04-2018

  • dianyari 02-04-2018

  • versi1.0

  • Paket iki kanggo FS2004 kalebu model 4 lan varian 20, swara asli Nigel Richards, Model Penerbangan adat lan cat sing apik kanggo saben model.


  • Miturut Milton Shupe

19470

Vultee XP-54 FS2004

2 837    4.00 (1)
Ukuran 94.5 MB
  • digawe 19-08-2017

  • dianyari 19-08-2017

  • versi1.1

  • Vultee XP-54 kanggo FS2004, karya master Milton Shupe lan tim. Paket lengkap karo repaints 12 lan pirang-pirang model.


  • Miturut Milton Shupe

dlgsplash

YAKOVLEV Yak-18T FS2004

5 095    4.00 (1)
Ukuran 25.0 MB
  • digawe 21-08-2015

  • dianyari 21-08-2015

  • versi2.2

  • model YAKOVLEV Yak-18T kanggo FS9. Kalebu dinamika asli, 2D panel karo propeller animasi, ukuran, pesawat swara, sistem Gagal adat, 4 model visual animasi beda


  • Miturut Alexey Yuzefov

Savoia_Marchetti_SM-79_MVG_1

Savoia Marchetti SM-79 MVG FS2004

4 097    4.50 (2)
Ukuran 16.0 MB
  • digawe 02-02-2014

  • dianyari 30-05-2015

  • Add-on kanggo FS2004: pesawat lengkap. 4 Model GMax Hi-Res sing beda-beda (4 versi beda), nampilake bagean sing biasa, kayata kabeh kontrol penerbangan, props pitch lan flaps edge sing unggul. Enem ati sing beda (2 Regia Aeronautica, 1 ANR / RSI, 2 Angkatan Udara Nasional Nasional Spanyol, 1 Angkatan Udara Co-Belligerant); VC mung.


  • Miturut Manuele Villa

Avro_Lancaster_TP464_DB_AJJ_v6_FS2004_1

Avro Lancaster TP464 DB AJJ v6 FS2004

6 811    5.00 (1)
Ukuran 21.2 MB
  • digawe 05-07-2013

  • dianyari 30-05-2015

  • Pack iki ngandhut plans pesawat lan pesawat dimaksudaké kanggo marang crita ing Raid 617 Skwadron RAF Dambuster ing Moehne lan Eder Dam 16 - 17th May 1943.


  • Miturut Ross McLennan

Yakovlev_YAK-42_2.0_FS2004_1

YAKOVLEV yak-42 2.0 FS2004

6 941    4.50 (2)
Ukuran 30.4 MB
  • digawe 03-07-2013

  • dianyari 30-05-2015

  • Yakovlev YAK-42 Versi 2.0 kanggo FS2004, model ruangan sing apik kalebu rong papan UR-42369 Lviv Airlines lan Aeroflot Yak-42 CCCP-42336, panel 2D sing dirancang khusus kanggo iki add-on, waca dokumentasi. Banget apik kanggo mabur, kanthi realisme kasebut.


  • Dening grup Lviv Yak42 & desain Samdim

Caravelle_III_Air_France_AFG_v1.0_FS2004_1

Caravelle III Air France AFG v1.0 Picardie FS2004

7 685    4.50 (2)
Ukuran 40.8 MB
  • digawe 03-05-2013

  • dianyari 04-05-2013

  • Kanggo penggemar Caravelle sing misuwur (digawe dening AFG), temokake pesawat sing paling apik iki kanggo FS2004, simulasi ditarik menyang realisme sing maksimal, kaget, iki add-on ora bakal ninggalake sampeyan ora peduli.


  • Miturut AFG (Allied FS Group)

Waco_NWA_fleet_FS2004_1

Waco NWA armada FS2004

4 858    5.00 (1)
Ukuran 9 MB
  • digawe 05-03-2013

  • dianyari 06-03-2013

  • Paket kasebut kalebu Model Golden Age Simulasi model CTO sing dituduhake minangka armada Northwest Airways WACO sing dioperasikake minangka layanan penerbangan udara 1929-1936.


  • Miturut Vladimir Gonchar

Handley-Page_Victor_K.2_FS2004_1

Handley-Page Victor K.2 FS2004

4 955    4.00 (2)
Ukuran 11.8 MB
  • digawe 05-03-2013

  • dianyari 06-03-2013

  • Bayar pisanan, iki add-on ing saiki gratis, bakal nyenengake para model model pas perang. Kalebu patang tekstur, swara khusus lan kokpit virtual apik banget.


  • Miturut Alphasim / Virtavia

PBY_Catalina_FS2004_1

Nggabungake PBY Catalina FS2004

8 023    4.50 (2)
Ukuran 11.2 MB
  • digawe 05-03-2013

  • dianyari 06-03-2013

  • Liyane apik add-on kanggo para penggemar Perang Donya II, apa maneh, iki uga ana segara laut. Loro model kasedhiya sepuluh tekstur. Perangkat lunak bekas add-on saiki gratis kanggo seneng sampeyan.


  • Miturut Alphasim / Virtavia

Avia_57_version_1_FS2004_1

Avia 57 v1.0 FS2004

7 052    5.00 (1)
Ukuran 151 MB
  • digawe 15-12-2012

  • dianyari 21-12-2012

  • Pakage kalebu telu Aircraft (Passenger lan Cargo) karo model pesawat adat lan fitur panel jaman lan ukuran, cockpits virtual clickable gampang maca, njero kamar elegan, lan tekstur njaba apik digawe. Authentic Radial Custom muni klebu.


  • Dening Milton Shupe, Nigel Richards, John Smith, James Banks

Curtiss_HawkIII_68 _ & _ BF2C-1_1

Curtiss Hawk III 68 & BF2C-1 FS2004

3 908    4.00 (1)
Ukuran 15.8 MB
  • digawe 31-03-2012

  • dianyari 10-08-2012

  • model 5 lan tekstur 9 karo swara adat ayu lan apa kokpit virtual (VC). Curtiss Hawk ana jeneng sing umum kanggo akeh pesawat dirancang lan dibangun dening Curtiss Motor Company, sing paling akeh padha pejuang.


  • Miturut Ivan Hsu

C-46_Mashup_Commando_FS2004_1

Curtiss C-46 Mashup Commando FS2004

8 075    3.73 (11)
Ukuran 32.55 MB
  • digawe 27-12-2010

  • dianyari 10-08-2012

  • Paket lengkap kanggo apik iki add-on sing kalebu rong model, versi militer lan versi sipil, kalebu lima tekstur, swara gedhe lan kokpit virtual


  • Miturut Terry Jones, Libardo Guzman, Tom Gibson, Greg Pepper

Boeing_XB-15_Experimental_Long-Range_Bomber_FS2004_1

Boeing XB-15 Experimental Long-Range Bomber FS2004

4 557    3.57 (7)
Ukuran 8,27 MB
  • digawe 17-12-2010

  • dianyari 10-08-2012

  • Boeing XB-15 tukang ngebom punika rancangan long-macem, digawé minangka XBRL-1. pesawat iki digunakake dening USAAC sadurunge kang diowahi dadi pesawat transport lan redesignated XC-105.


  • Miturut George Diemer

Dinfia_I.A.35-II_Huanquero_FS2004_1

Dinfia IA35-II Huanquero FS2004

4 547    3.50 (6)
Ukuran 37.2 MB
  • digawe 02-08-2010

  • dianyari 10-08-2012

  • Reproduksi paling apik lan langka saka model Argentinian sajarah ing rinci, permata sethitik katutup lan ngormati minangka Vintage a.


  • Dening Victor Astiz, Gary Jones, Damian Radice

Bloch_220_Restauravia_v1.1_FS2004_1

Bloch 220 Restauravia v1.1 FS2004

4 823    3.83 (6)
Ukuran 15.7 MB
  • digawe 31-01-2010

  • dianyari 10-08-2012

  • pesawat Perancis paling apik saka kualitas dhuwur kalebu kokpit virtual lan 2D lengkap. Two liveries sing klebu: Air France lan Angkatan Udhara


  • Miturut Emannuel Geffroy (Restauravia.com)

Nord_3202_v1_1

Nord 3202 v1 FS2004

4 800    4.33 (6)
Ukuran 23 MB
  • digawe 31-01-2010

  • dianyari 10-08-2012

  • The Nord 3202 yaiku pesawat monoplane single-engine, dimaksudaké kanggo instruction pilot


  • Miturut Andre Chancel (Restauravia.com)

Bloch_152_Restauravia_1

Bloch MB 152 Restauravia FS2004

4 732    4.13 (8)
Ukuran 28.7 MB
  • digawe 31-01-2010

  • dianyari 10-08-2012

  • fighter Prancis FS2004 saka Perang Donya II, model ayu karo kokpit virtual, swara adat lan kaping tekstur, sampurna kanggo pembuangan saka WWII. kualitas


  • Miturut Restauravia.com

Beechcraft_A-28_Destroyer _ & _ XA-38_Grizzly_1

Beechcraft A-28 nyirnakake & Xa-38 Grizzly FS2004

5 316    4.20 (5)
Ukuran 53.97 MB
  • digawe 29-09-2009

  • dianyari 27-08-2012

  • Ing ngisor iki rong model pesawat legendaris The A-28 Destroyer lan XA-38 Grizzly. Cukup sampurna, kaloro add-ons nampilake kualitas luar biasa


  • Dening Milton Shupe, Scott Thomas, Damian Radice, Tom Falley lan putra-putra Steve Buchanan

Download: Kaca 1 saka 2 Asil 1 - 19 saka 32