Basa
Order File dening:
Default | jeneng | Pengarang | tanggal | Hits
Digawe 28-01-2011
Ngubah 14-09-2012
Downloads: 7 509
Size: 12.2 MB
Kanggo FSX varian sing kompatibel ing kene. Iki minangka model sing dienggo maneh kanthi akeh fitur lan animasi anyar: tekstur sing wis diolah maneh, posisi kanopi sing beda, proses ejeksi, pamblokiran lan animasi lemah, kokpit virtual ditingkatake kanthi alat ukur anyar lan lampu animasi, etc. . Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Pengarang Patrice Grange
Jeneng berkas Dassault_mirage_iii_b_last_flight_f2004.zip
3D Virtual Cockpit
Digawe 31-07-2010
Ngubah 14-09-2012
Downloads: 4 637
Size: 35 MB
Kanggo model sing kompatibel karo FSX klik kene Reproduksi apik saka kualitas dhuwur, kabeh kalebu: Swara, kokpit virtual lan model.Bisa manawa arep maca manual pangguna ing basa Prancis. Ngemot repaints 9. Dassault Mystère IV yaiku pesawat tempur pengebom 1950 Perancis, pesawat transonic pertama ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Jeneng berkas Mystere_iv_a_fs2004.zip
3D Virtual Cockpit
Digawe 02-04-2008
Ngubah 14-09-2012
Downloads: 17 165
Size: 26.3 MB
The Mirage 5 punika pejuang French paling dikenal ing donya. Kene Pack utama anyar Mirage (Ducks, refueling Probe). Kabeh model duwe animasi sing kayata flaps, spoiler, kokpit, etc..The VC punika sabisane menyang 5COAM Mirage. Photorealism, panel, ukuran, panel weker, Radar, HUD ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Pengarang Model, panel, tekstur, ukuran, Eduardo Fadul efek xml Rob Barendregt HUD Scott Printz. Inggris, Eric Marciano
Jeneng berkas Dassault_mirage_5_and_5_modernized_fs2004.zip
3D Virtual Cockpit
Digawe 30-12-2006
Ngubah 14-09-2012
Downloads: 15 784
Size: 8.7 MB
pesawat tempur. Description: Mirage IIIE Series Z. Role: interception! Iku mung ayu! Salah repaints. A kudu ing FS2004.The Mirage III yaiku pesawat kaping dirancang dening Perancis perusahaan pesawat Dassault Aviation sak 1950s pungkasan. Iki pesawat pertempuran pisanan European ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Pengarang Thinus Pretorius
Jeneng berkas Dassault_mirage111ez_fs2004.zip
3D Virtual Cockpit
Digawe 19-09-2006
Ngubah 14-09-2012
Downloads: 18 485
Size: 14.4 MB
Iki fighter Jaguar woth supaya spesifik wings! Kita nglumpuk saperangan tambahan ons kanggo entuk prodhuk final. panel lengkap, penake lan nyenengake. Muni padha didandani dening kita. Saiki akeh dikirim karo peksa Prancis. Foto dipunsade Tel Aviv karo perfec ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Pengarang www.alhpasim.co.uk external
Jeneng berkas Alpha_jet_jaguar_fs2004.zip
3D Virtual Cockpit
Digawe 15-07-2006
Ngubah 14-09-2012
Downloads: 47 131
Size: 13 MB
Kasedhiya karo 3 demo repaints: Marine, demo lan interception. Wah apik banget. Thanks kanggo penulis kanggo kualitas work.The Dassault Rafale iku sawijining pesawat militèr Perancis omnirole dikembangaké lan produksi saka produsen French Dassault Aviation. Gadhahanipun generati ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Pengarang Cyril, Frank Safranek, Pierre Marchadier, Sharky, Antoine Osmond, Mevel Nicolasr
Jeneng berkas Dassault_rafale_fs2004.zip
3D Virtual Cockpit
Digawe 06-05-2006
Ngubah 14-09-2012
Downloads: 35 004
Size: 32.5 MB
Dassault fighter. Kabeh wektu seng nembus ketinggian cendhèk, afterburner, rincian, chocks wheel, kabeh fungsi. Pilihanipun saka papat repaints, swara sing dhuwur banget kualitas. Model digawe ing Gmax. Thanks kanggo penulis Kirk Olsson kanggo model iki lan karya ekstra done.The Dassault Mirage F1 i ... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Pengarang Kirk Olsson
Jeneng berkas Dassault_mirage_gmaxf1_fs2004.zip
3D Virtual Cockpit

Basa