Basa

TANGERANG
File: 214
AIRCRAFT.png
HELICOPTER
File: 28
SULIT PENDANG.png
SCENERY
File: 10
SAINSING.png
Luwih becik
File: 7
KUNINGAN.png





tembelan matrapi nomer iku, kayata degradasi pepak saka autogen, utawa nabrak komputer nalika owahan sistematis mangsa, liwat panrimo saka paten salah. More masalah grafis lan urutane critane game sing reworked kanggo pesawat kesenengan luwih. Waca liyane

Dhaptar kompatibilitas:
  • Microsoft Flight Simulator 2004

Panganggité:
  • Microsoft
  • Rating
    (24 Votes)
  • Size 26.7 MB
  • Downloads 58 730
  • digawe 08-10-2004
  • Diowahi 08-10-2004
  • download