Basa
Digawe 20-05-2006
Ngubah 11-10-2012
Downloads: 13 963
Size: 7.4 MB
Helikopter Blue Thunder Aerospace. Model saka seri TV lan film "Tonerre of Fire." Sangat nyenengake kanggo fly.Blue Thunder (Blue Thunder) yaiku serial televisi Amerika ing episode eleven menit 45, digawe sawisé film eponymous lan disiarkan antara Januari 6 lan April 16, 1984 ing ABC .... Waca liyane
kompatibel Diuji OK karo FS2004
Pengarang Alan Devins
Jeneng berkas bluethunder_fs2004.zip
3D Virtual Cockpit

Basa